Πορτογαλία Διαμονή στη Λισαβόνα

tatooine

Member
Καλημέρα, θα είμαι την Κυριακή εκεί και έχω κλείσει στη rua cecilio da sousa σπίτι στο principe real. Είναι καλή και ασφαλής περιοχή απο όσα έχω καταλάβει.
Θέλω να ρωτήσω 3 πράγματα
1. Με βάση το δρόμο που σας έγραψα έχω συγκοινωνίες κοντά; Θα μπορώ να γυρίσω εύκολα το βράδυ ή θα θέλω uber πχ;
2. Θέλω να βγάλω την κάρτα 7 ημερών απεριόριστων διαδρομών. Πώς τη ζητάω; Βγαίνει στο αεροδρόμιο γιατί στη πόλη μου είπαν τα μηχανήματα είναι στα Πορτογαλικά.
3. Τη Σίντρα και το κασκαις την πήγατε με οργανωμένο γκρουπ ή μόνοι και αν ναι πως θα πάω από εκεί που θα βρισκόμαστε;
Για να μην σπαμάρω το νήμα απαντήστε μου οποίος μπορεί εδώ για την πρώτη ερώτηση και με pm για τα υπόλοιπα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο που θα αφιερώσετε
1) Οι συγκοινωνίες είναι όλες πάνω στην πριντσιπε Ρέαλ. Δεν θα τις χρειαστείς όμως κατά τη γνώμη μου.
Έχει μια σχετική ανηφόρα από το σπίτι σου για να φτάσεις στην πλατεία πάνω και πολύ εύκολα κατεβαίνεις γιατί έχει σκάλες ακριβώς μπροστά στην πλατεία.
Καφέ αριστερά και δέξια σε κιόσκια κάτω από το τεράστιο δέντρο. Επίσης αν πάρεις τον δρόμο από την πλατεία προς τα κάτω θα βρεθείς στο κέντρο.

Για να ανέβεις από κάτω προς τα πάνω έχει τραμ κάπου 4 εύρω η διαδρομή.
Εναλλακτικά για μια πιο ομαλή ανάβαση μετρό μέχρι rato και μετά περπάτημα καμιά 700 μετρά σε ευθεία.
Με τα ποδιά είναι γολγοθάς άλλα αν είσαι νέος το κάνεις.
Μπορείς να πάρεις και ουμπερ.

Αν πάρεις τη rua da palmeira από το σπίτι σου, θα βγεις σε μια μικρή πλατεία μπορείς να φας πρωινό άλλα και βραδινό, όπως επίσης και να ψωνίσεις για το σπίτι γιατί στη γωνιά έχει ένα σουπερμάρκετ.
Στον ίδιο δρόμο έχει ένα πολύ ωραίο μεξικανικό, το Guaka. θέλει κράτηση. Γίνετε χαμός τα βράδια. Ωραίες μαργαρίτες.

3) Σιντρα με τρένο από σετε ριος.
Ότι θες ρώτα εδώ, όχι ΡΜ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.825
Μέλη
39.576
Νεότερο μέλος
Dimispap