Aegean Airlines Γενικά Πτήσεις με μίλια-παραδείγματα και προτάσεις

tatooine

Member
Έχει συναντήσει κάποιος/α το συγκεκριμένο πρόβλημα και βρήκε λύση;
Εμφανίζετε στο τελικό στάδιο της αγοράς όπου και την καθιστά αδύνατη.
Διαθεσιμότητα υπάρχει άλλα δεν μπορείς να αγοράσεις.

12.png

George V

Member
Ερωτηση. Για πτηση με μιλια απο ath προς jfk βρισκω με διαφορες εταιριες. Πες οτι θελω την turkish. Δε μου λεει ουτε για θεση, ουτε τι βαλιτσες μπορω να εχω μαζι μου.
γνωρίζει καποιος τι γινετε με αυτα;

Ακομα υπαρχει καμια εμπειρία με τηνt urkish σε αυτην την διαδρομη;

Zinoviap

Member
Ερωτηση. Για πτηση με μιλια απο ath προς jfk βρισκω με διαφορες εταιριες. Πες οτι θελω την turkish. Δε μου λεει ουτε για θεση, ουτε τι βαλιτσες μπορω να εχω μαζι μου.
γνωρίζει καποιος τι γινετε με αυτα;

Ακομα υπαρχει καμια εμπειρία με τηνt urkish σε αυτην την διαδρομη;
έχω εμπειρία με turkish για Μαϊάμι μέσω Κωνσταντινούπολης
Eίχα δικαίωμα για μια βαλίτσα 23 kg , μια χειραποσκευή 8 Kg και ένα προσωπικό αντικείμενο στην πτήση προς Κωνσταντινούπολη και 2 βαλίτσες 23 kg , μια χειραποσκευή 8 Kg και ένα προσωπικό αντικείμενο στην πτήση προς Μαϊάμι. Θέση δεν μπόρεσα να κλείσω, μας δώσαν τυχαία. Είμασταν 3 άτομα μας έβαλαν μαζί στην ουρά στην μεσαία τριπλέτα. Αν είναι business ή economy θα το καταλάβεις από τον αριθμό των μιλίων που σου ζητάει. H economy είναι περίπου 35.000 το υπερατλαντικό. Η δικιά μας ήταν economy

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
βλεπω τελευταια μια νεα μοδα που δεν μου αρεσει καθολου, τι εννοώ, σε κάποιες πτησεις ενω υπαρχουν εισητηρια δεν τα δινουν διαθεσιμα, τα δινουν σε τριπλες πτησεις με αρκετα παραπανω μιλια... πατας αθηνα τοκυο εισητηρια γιοκ, πατας θεσκη τοκυο εχει με τρεις πτησεις και εισητηρια μεσω αθηνων!! (air china) βεβαια η τριτη πτηση χρεωνεται ενω μεχρι 2 ειναι σαν μια.... το ειδατε κι εσεις ? βλέπω κατι λαθος?

tatooine

Member
βλεπω τελευταια μια νεα μοδα που δεν μου αρεσει καθολου, τι εννοώ, σε κάποιες πτησεις ενω υπαρχουν εισητηρια δεν τα δινουν διαθεσιμα, τα δινουν σε τριπλες πτησεις με αρκετα παραπανω μιλια... πατας αθηνα τοκυο εισητηρια γιοκ, πατας θεσκη τοκυο εχει με τρεις πτησεις και εισητηρια μεσω αθηνων!! (air china) βεβαια η τριτη πτηση χρεωνεται ενω μεχρι 2 ειναι σαν μια.... το ειδατε κι εσεις ? βλέπω κατι λαθος?
2 Ιουλίου που δοκίμασα μου τα βγάζει και απ τις δυο πόλεις διαθέσιμα.

Яна

Member
Ναι, ισχυει. Το έχω δει και εγώ στα δρομολόγια για Τόκιο με airchina και με lot. Και για Πεκίνο πχ., δεν δίνει διαθέσιμο το Αθήνα Πεκίνο που είναι απευθείας, αλλά δίνει διαθέσιμο το Αθήνα Πεκίνο Τόκυο με την ίδια πτηση. Και γενικά το έχω δει πολλές φορές αυτό. Να μην δίνουν δηλαδή διαθέσιμα τα απευθείας, αλλά τα ίδια δρομολόγια όταν γίνονται μέρος ταξιδιού, τα δίνουν.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
2 Ιουλίου που δοκίμασα μου τα βγάζει και απ τις δυο πόλεις διαθέσιμα.
δεν το κανει παντα, σε καποιες περιπτωσεις απλα ειναι περιεργο και υποπτο αυτο... γιατι να μην δινει ενα εισητηριο αφου ειναι διαθεσιμο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.825
Μέλη
39.576
Νεότερο μέλος
Dimispap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom