Μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων

Maria___Man

Member
Το σύνολο που θα εισπράξει το κατάλυμα είναι το 413, 375.92 θα πληρώσετε εσείς. Σε κράτηση που είχα κάνει το καλοκαίρι στο email της επιβεβαιώσης μου έγραφε ότι το ένα μέρος θα το καλύψει η Booking ενώ στην απόδειξη θα εμφανιστεί το σύνολο. Σε κάθε περίπτωση, αφού είναι μη επιστρέψιμη και θα χρεωθείτε επί τόπου θα σας σταλεί push από την τράπεζα να επιβεβαιώσετε την συναλλαγή. Αν δείτε ότι κάτι πάει λάθος με το ποσό και δεν περιλαμβάνει την έκπτωση, πατήστε ακύρωση.
Πώς είχε γίνει με την δική σας περίπτωση; Πλήρωσατε εσείς όλο το ποσό και σας επέστρεψε πίσω η Booking αυτό που έπρεπε να καλύψει; Ή κατά την πληρωμή σας ζητήθηκε να πληρώσετε το λιγότερο πόσο;

Maria___Man

Member
Λογικά τα 37,80Ε θα σε αφαιρεθούν όταν θα πληρώσεις με την κάρτα, όπως στην περίπτωση την δική μου παρακάτω. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να πάρεις την στη Booking View attachment 487323
Ευχαριστώ για τη βοήθεια,κι όμως πλήρωσα 413 😑😑 Θα στειλω μήνυμα στην Εξυπηρέτηση της Booking να δω τι στο καλό γίνεται...

Billouk

Member
Πώς είχε γίνει με την δική σας περίπτωση; Πλήρωσατε εσείς όλο το ποσό και σας επέστρεψε πίσω η Booking αυτό που έπρεπε να καλύψει; Ή κατά την πληρωμή σας ζητήθηκε να πληρώσετε το λιγότερο πόσο;
Όχι, το πληρώνει η booking απευθείας. Αν θυμάμαι καλά, την μέρα που χρεώθηκε η κάρτα μου, ήταν το ποσό που έπρεπε να πληρώσω εγώ. Η απόδειξη ωστόσο βγαίνει στην συνολική τιμή. Όπως σας είπα και προηγουμένως μπορείτε να το δοκιμάσετε κατά την έγκριση της συναλλαγής. Αν δείτε ότι είναι παραπάνω το ποσό, πατήστε απλώς απόρριψη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.825
Μέλη
39.576
Νεότερο μέλος
Dimispap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom