Ευχαριστω πολυ! Δειτε τωρα τι παιζει.. ειχα βαλει 14 με 17 νοεμβρη κ μ το εβγαλε 350.. μετα εωαλα 18 με 21 κ μ τα βγαζει 450... τι γινεταιιιιι;;;;;; εγω θα παω 18 με 21 απλα ειχαν μεινει οι ημ.νιες απο προηγουμενη αναζητηση! Απογοητευτηκαααα...Τελεια περιοχη.ασφαλης,μαγαζια ,πολλα και καλα καφε και ρεστο,απο τις καλυτερες της αριστερης οχθης.Να περασεις ομορφα!
Τέλεια περιοχή, από τις πιο τουριστικές αλλά κυρίως στο κέντρο... Γνώμη μου φυσικά..Καλησπερααα!!!! Μια βοηθεια κ για μενα παρακαλω! Πως σας φαινεται το ξενοδοχειο; η περιοχη; τελη νοεμβρη θα παμε!https://www.booking.com/hotel/fr/royalsaintgermainparis.el.html?aid=356980;label=gog235jc-1DCAsoTUIXaWJpcy1jYW5hbC1zYWludC1tYXJ0aW5ICFgDaFyIAQKYAQi4ARjIARHYAQPoAQH4AQKIAgGoAgS4Ao2g9eoFwAIB;sid=e381a37f762c9583bc4ae580ea583609;room1=A,A&;checkin=2019-11-14;checkout=2019-11-17;matching_block_id=5103703_91458021_2_2_0;atlas_src=hp_iw_title
Λοιπόν από άποψη τοποθεσίας το 4 και το 1 με πιο βολική το 4 αλλά πιο καλές κριτικές στο 1. Του 6 επίσης δεν είναι άσχημη, αλλά έχει περισσότερο περπατημα για τα αξιοθέατα.Καλησπέρα σας! Πρόκειται να ταξιδέψω στο όμορφο Παρίσι 30/11-04/12. Προσπαθώ να βρω ένα ξενοδοχειο όσο οικονομικότερο γίνεται και στο κέντρο ώστε να μπορώ να πάω κάπου με τα πόδια(για το βραδυ κυρίως που δεν ξέρω αν έχει συγκοινωνία). Είμαι ανάμεσα στα 1. Astotel Palm Hotel
2.Ibis Paris Montmartre 18eme
3.Ibis Paris Sacre-Corfu 18th
4.Ibis Paris Bastile Opera
5.Hotel Avenir Jonquiere
6.Hotel Des Metallos.
Υπάρχει κάποιος να έχει πάει σε κάποιο από αυτά να μου πει τη γνώμη του καθώς και κάποιος να μ πει γενικά τι γνώμη του; Σας ευχαριστω εκ των προτέρων
Για το Νο.1 η άποψη σου;Πιο βολική τοποθεσία είναι το 4. Έχει τύχει να μείνω κιόλας σε αυτό το Ibis, δεν έχει καθόλου χαρακτήρα και έχει μικρά δωμάτια αλλά είναι καθαρό και η τιμή του είναι πολύ καλή για Παρίσι και για το πόσο κεντρικό είναι. Εκτός του ότι είναι δίπλα σε μετρό και πας παντού (στην ανάγκη, γυρνάς και με τα πόδια αν ξεμείνεις βράδυ στο κέντρο), η γειτονιά είναι ασφαλέστατη και έχει πάρα πολλά να κάνεις από μόνη της.