bellaGeo
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- singapore!
Οπότε τι μου προτείνετε να κάνω?
Κοιτάξτε για ξενοδοχεία προς Montparnasse, Place d'Italie, Bercy. Οι περιοχές είναι οκ και δεν είναι πολύ μακριά από τα σημεία ενδιαφέροντος.Οπότε τι μου προτείνετε να κάνω?
Αυτό είναι πολύ μακριά ?Πιστεύετε ότι ένα ξενοδοχείο εκτός δεν θα βόλευε?Κοιτάξτε για ξενοδοχεία προς Montparnasse, Place d'Italie, Bercy. Οι περιοχές είναι οκ και δεν είναι πολύ μακριά από τα σημεία ενδιαφέροντος.
Έχω σπάσει το κεφάλι μου αυτές τις μέρες ακόμη και στη δουλειά όταν προλαβαίνω αυτό κοιτάω είπα να φτασω ως 400 € γιατι η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστούμε και για εκεί αρκετά χρήματα οπότε τόσα μπορώ να διαθέσω@bellaGeo δε μας είπες για πότε θες να κλείσεις... Αν όμως σκοπεύεις να πας από τέλη Οκτώβρη και μετά, τσέκαρε αυτή την αλυσίδα ξενοδοχείων https://en.astotel.com/ έχει πάρα πολύ καλά και κεντρικά ξενοδοχεία. Εγώ φέτος έμεινα σε ένα από τα τετράστερά τους κι είμαι καταευχαριστημένη. Αν ξαναπάω σε δικό τους θα μείνω πάλι. Δες όμως τα τριάστερα που έχουν κ είναι πιο φθηνά. Τα περισσότερα από αυτά είναι στο 8ο και 9ο διαμέρισμα.
edit: Άκυρο... είδα ότι θες για 9-13/10 και τότε αυτά είναι ακριβά... Κρίμα
Έκλεισα ξενοδοχείο έγινε από θεού!Τελικά το Montparnasse 55 paris το οποίο είναι στο 14ο διαμέρισμα από ότι είδα κοντά στο αεροδρόμιο orly από όπου πετάμε και κοντά σχετικά στο κέντρο!Το γνωρίζει κανείς?Ποια η γνώμη σας για την περιοχήΑν μιλάς για τη Rue Saint Benoit στο 6ο διαμέρισμα, πιο άριστη περιοχή δεν θα βρείτε.
Ουρές στα μουσεία την πρώτη Κυριακή θα έχει κυρίως στα μεγάλα και ακριβά. Στην Orangerie που είχα κάποτε ξεκινήσει να πάω, η ουρά έφτανε 3 τετράγωνα πιο πέρα. Στα πιο μικρά και "άσημα" μουσεία θα είναι πιο αντιμετωπίσιμη η κατάσταση.
Εκεί που είναι το διαμέρισμά σας, θα βρίσκεστε στο άντρο των φούρνων. Έχει και δύο σούπερ μάρκετ σε απόσταση 2 τετραγώνων.