• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Α,συγγνώμη δεν γνώριζα την καταγωγή.
Ακόμα κι εκεί όμως ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε 9%,ποτέ δεν ξέρεις.
Σέρρες τα πήγε εξαιρετικά καλά το ΚΚΕ, δλδ έως τις 3.30 το πρωί είχαμε βουλευτή και μάλιστα νέο και αξιόλογο, και το πρωί που ξύπνησα είχε πάρει τρίτη έδρα η ΝΔ με έναν τύπο που είναι 20 χρόνια βουλευτής και δεν έχω ακούσει τη φωνή του.
Το δυστύχημα είναι ότι βγάλαμε έδρα χρυσή αυγή, το μεγαλυτερο δυστύχημα είναι ότι έχω συνομιλήσει στα χωριά με πολλούς ψηφοφόρους τους και είδα φανατισμό. Οπότε δεν εγγυώμαι ότι δε θα ξαναβγάλουμε σε δεύτερες εκλογές. Α επίσης γυναίκα υποψήφια του σύριζα ξυλοκοπήθηκε από χρυσαυγίτες, λαμπρά.

ΣΥΡΙΖΑ τα πήγε εξαιρετικά και έβγαλε έναν αξιολογότατο άνθρωπο, αν και κρίμα γιατί ο - κοντινός - 2ος ήταν εξίσου αξιόλογος και πατέρας φίλης.

ΝΔ για δεδομένα Σερρών καταποντίστηκε ... Από τα 60%+ παλιότερα έπεσε στο σκάρτο 30%.

Όλα τα παραπάνω τα λέω για να δείξω ότι ακόμα και στο προπύργιο του καραμανλισμού (sic) το κλίμα αλλάζει. Ακόμα κι αν η επιλογή μου σ'αυτές τις εκλογές ήταν άλλη, την ποικιλομορφία τη χαίρομαι. Αρκεί να αποβαίνει παραγωγική!

ΥΓ. Γνώρισα 30άρη ο οποίος μου είπε "στεναχωρήθηκα που δεν έχουμε υποψήφιο καραμανλή σ'αυτές τις εκλογές, τους νιώθω σαν οικογένεια πια" :shock:

_antonis_

Member
maltakia θα φανεί σα να τα έχω βάλει μαζί σου, αλλά τι να κάνω, εσυ γράφεις...

Να σου πω ένα νέο;
Τα αποθεματικά των ταμείων που "κουρέψανε" χωρίς να σε ρωτήσουν δικά σου λεφτά ήταν.Και τα δούλεψες κι εσύ κι εγώ και οι οικογένειές μας.
Γιατί όταν σας κλέβει ο Καπιταλισμός το βουλώνετε,αδυνατώ να καταλάβω!
Σου είπε κανείς ότι δεν με πείραξε; Νομίζω φάνηκε απο το αποτέλεσμα των εκλογών - αυτή είναι η απάντηση. Αλλά συνεχίζω να μην είμαι της άποψης ''φάγαμε τον γάιδαρο, στην ουρά θα κολλήσουμε''; Όχι ρε φίλε, δε θέλω να μου φάνε ότι έχει απομείνει.
Όσο για τον καπιταλισμό, μ'αυτόν μεγαλώσαμε, είτε δεξιός είτε αριστερός, καπιταλισμός ήταν (πω πω μ'αρέσει που γράφω στον αόριστο).

Υπάρχει και κόσμος έξω από τη Βικιπαιδεία.
Αυτό μου φαίνεται σαν απάντηση για όποιον δεν έχει τι να απαντήσει... :rolleyes:

Αρκετά,εγέρθητω τώρα.

Σέρρες τα πήγε εξαιρετικά καλά το ΚΚΕ, δλδ έως τις 3.30 το πρωί είχαμε βουλευτή και μάλιστα νέο και αξιόλογο, και το πρωί που ξύπνησα είχε πάρει τρίτη έδρα η ΝΔ με έναν τύπο που είναι 20 χρόνια βουλευτής και δεν έχω ακούσει τη φωνή του.
Το δυστύχημα είναι ότι βγάλαμε έδρα χρυσή αυγή, το μεγαλυτερο δυστύχημα είναι ότι έχω συνομιλήσει στα χωριά με πολλούς ψηφοφόρους τους και είδα φανατισμό. Οπότε δεν εγγυώμαι ότι δε θα ξαναβγάλουμε σε δεύτερες εκλογές. Α επίσης γυναίκα υποψήφια του σύριζα ξυλοκοπήθηκε από χρυσαυγίτες, λαμπρά.

ΣΥΡΙΖΑ τα πήγε εξαιρετικά και έβγαλε έναν αξιολογότατο άνθρωπο, αν και κρίμα γιατί ο - κοντινός - 2ος ήταν εξίσου αξιόλογος και πατέρας φίλης.

ΝΔ για δεδομένα Σερρών καταποντίστηκε ... Από τα 60%+ παλιότερα έπεσε στο σκάρτο 30%.

Όλα τα παραπάνω τα λέω για να δείξω ότι ακόμα και στο προπύργιο του καραμανλισμού (sic) το κλίμα αλλάζει. Ακόμα κι αν η επιλογή μου σ'αυτές τις εκλογές ήταν άλλη, την ποικιλομορφία τη χαίρομαι. Αρκεί να αποβαίνει παραγωγική!

ΥΓ. Γνώρισα 30άρη ο οποίος μου είπε "στεναχωρήθηκα που δεν έχουμε υποψήφιο καραμανλή σ'αυτές τις εκλογές, τους νιώθω σαν οικογένεια πια" :shock:

Βρε battered μου, να σε ρωτήσω, ίσως να μην είμαι καλά διαβασμένος... Τι καλό έχει ο κομμουνισμός που είναι το άλλο άκρο απο αυτό που κατακρίνετε; Επειδή δεν το ζήσαμε, σημαίνει ότι είναι καλός; Το θεωρούμε κουλτούρα; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κατακρίνουμε τον κομουνισμό σε άλλες χώρες, αλλά εδώ μας αρέσει (προς το παρόν ως ιδέα)... Είμαι βέβαιος ότι έχει να κάνει με το ότι δε τον ζήσαμε, απλά.

Last edited by a moderator:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
γενικά είσαι πολύ αξιόλογος συνομιλητής και αυτή η απάντηση σε αδικεί.
Απο μια αποψη ειναι ηδονηνα σου τη λεει ο maltakias. Μονο τωρα, να που εχει αναλαβει το ταισμα του μπεμπη δεν θελω να τον ταλαιπωρω...

Κι επειδή ξεφεύγουμε με τα ισπανικά και τα αργεντίνικα, ας μας πει ο καθένας τι βλέπει και τι θέλει να δει στις επαναληλτπικές, αφού κανείς μας δε βλέπει το χοντρό να κάνει κυβέρνηση.
Τι αλλο; Καταποντισμο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ισχυρη λαικη εντολη στο ΣΥΡΙΖΑ, αφανισμο των νεοναζι.

Φοβαμαι τους πανικοβλητους αντιαριστερους που ισως δωσουν πατημα ή στηριξουν φασιστικα και χουντικα υποκειμενα. Φοβαμαι δηλαδη πραξικοπημα.

Traveller

Member
Σέρρες τα πήγε εξαιρετικά καλά το ΚΚΕ, δλδ έως τις 3.30 το πρωί είχαμε βουλευτή και μάλιστα νέο και αξιόλογο
Νέος και αξιόλογος που να ψηφίζει ΚΚΕ είναι βελόνα στα άχυρα...

Συγνώμη για να είμαι δίκαιος... νέος και αξιόλογος που να είναι υποψήφιος του ΚΚΕ είναι βελόνα στα άχυρα...

elefinor

Banned
Ο επαγγελματίας αντιστασιακός ξαναχτυπά. Ο "προστάτης" των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αρχιμπολσεβίκος ορέγεται τις αποταμιεύσεις του κόσμου. Ο άνθρωπος που έφτασε τα 90 ( υποθέτω οτι η μακροβιότητα του οφείλεται στα σκληρά " βασανιστήρια" που τον υπέβαλε η επάρατος Δεξιά), αλλά μυαλό δεν έβαλε. Φυσικά, ένας αιωνίως άεργος και σιτιζόμενος απο τα κορόιδα δεν αντιλαμβάνεται την έννοια του μόχθου και της αποταμίευσης. Επικεφαλής στο Επικρατείας του κόμματος που επιθυμεί να κυβερνήσει την Ελλάδα ο κύριος. Θέλουν να κρυφτουν και η χαρά δεν τους αφήνει...Ο λύκος κι αν εγέρασε, πάντα κατσαπλιάς έμεινε...
Μηδέν, κ. Γλέζο | ΘΕΜΑΤΑ | Protagon

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αυτό μου φαίνεται σαν απάντηση για όποιον δεν έχει τι να απαντήσει... :rolleyes:
Το wikipedia δεν είναι ευαγγέλιο και ειδικά σε ζητήματα πολιτικής φύσεως.
Αν είναι να δέχομαι ότι γράφει το wiki τότε να καταργήσω το διάβασμα.

Ίσα ίσα,εγώ θα αντέστρεφα τη φράση σου και θα έλεγα πως όποιος απαντάει συνεχώς μέσω wikipedia δεν κατέχει αρκετά το πεδίο στο οποίο προσπαθεί να κινηθεί.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Βρε battered μου, να σε ρωτήσω, ίσως να μην είμαι καλά διαβασμένος... Τι καλό έχει ο κομμουνισμός που είναι το άλλο άκρο απο αυτό που κατακρίνετε; Επειδή δεν το ζήσαμε, σημαίνει ότι είναι καλός; Το θεωρούμε κουλτούρα; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κατακρίνουμε τον κομουνισμό σε άλλες χώρες, αλλά εδώ μας αρέσει (προς το παρόν ως ιδέα)... Είμαι βέβαιος ότι έχει να κάνει με το ότι δε τον ζήσαμε, απλά.
Εμένα το λες; Φιλελεύθερη δηλώνω... :) Ο κομμουνισμός για μένα είναι μια ρομαντική ιδέα με κάποια θετικά στοιχεία και πολλές φασίζουσες συμπεριφορές. Όπως εφαρμόστηκε (γιατί δε μπορώ να ακούω ότι επειδή δεν εφαρμόστηκε ποτέ επιτυχημένα και ολοκληρωμένα και πάντα έμενε στη δικτατορία του προλεταριάτου μόνο και δεν περνούσε στο επόμενο βήμα δε μπορούμε να εκτιμήσουμε την αξία του) παγκοσμίως, δε με εξέφρασε καθόλου.

Νέος και αξιόλογος που να ψηφίζει ΚΚΕ είναι βελόνα στα άχυρα...

Συγνώμη για να είμαι δίκαιος... νέος και αξιόλογος που να είναι υποψήφιος του ΚΚΕ είναι βελόνα στα άχυρα...
touché

elefinor

Banned
Του Τάκη Μίχα (υποψηφίου με τη Δράση)
Μιλάμε για μεγάλο διανοητή της εποχής μας.
Αντιλαμβάνεσαι οτι προφανώς σιχαίνομαι τον Μίχα. Έβαλα πηγή μη χίτικη ( που θα έλεγες κι εσύ), ώστε ν΄αναδείξω το γεγονός που περιγράφει κι όχι το μέσο, όπου δημοσιεύεται. Για την κατάσχεση σχολίασε, τον Μίχα παράτησε τον...

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Το θέμα είναι αν όντως ο Γλέζος έκανε τέτοια δήλωση, όχι το ποιός την δημοσιεύει. Αλλά και το πρώτο δεν το βρίσκω κάπου αλλού εκτός απο τη ζούγκλα και το πρόταγκον

_antonis_

Member
Το wikipedia δεν είναι ευαγγέλιο και ειδικά σε ζητήματα πολιτικής φύσεως.
Αν είναι να δέχομαι ότι γράφει το wiki τότε να καταργήσω το διάβασμα.

Ίσα ίσα,εγώ θα αντέστρεφα τη φράση σου και θα έλεγα πως όποιος απαντάει συνεχώς μέσω wikipedia δεν κατέχει αρκετά το πεδίο στο οποίο προσπαθεί να κινηθεί.
Δεν είμαι και φαν του wiki, ούτε συνηθίζω να το χρησιμοποιώ, ιδίως για να υποστηρίξω κάτι. Αλλά αντικειμενικά η απάντησή σου είναι έξυπνη και μου δίνει να καταλάβω ότι χρησιμοποιείς ότι θες, όπως το θες, για να υποστηρίξεις, να αμυνθείς ή να επιτεθείς σε κάτι. Δεν το λέω με κακή έννοια, ίσα ίσα, εννοώ ότι είναι πολύ έξυπνο αυτό!

Εμένα το λες; Φιλελεύθερη δηλώνω... :) Ο κομμουνισμός για μένα είναι μια ρομαντική ιδέα με κάποια θετικά στοιχεία και πολλές φασίζουσες συμπεριφορές. Όπως εφαρμόστηκε (γιατί δε μπορώ να ακούω ότι επειδή δεν εφαρμόστηκε ποτέ επιτυχημένα και ολοκληρωμένα και πάντα έμενε στη δικτατορία του προλεταριάτου μόνο και δεν περνούσε στο επόμενο βήμα δε μπορούμε να εκτιμήσουμε την αξία του) παγκοσμίως, δε με εξέφρασε καθόλου.
Απλά ρωτάω, δεν ξέρω τι ψηφίζει καθένας, ούτε είναι δικό μου ζητούμενο. Ρωτάω, απλά σαν άποψη... ευχαριστώ!

Ο επαγγελματίας αντιστασιακός ξαναχτυπά. http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15057
Δεν έχω να συμπληρώσω τίποτα παραπάνω απο το πρώτο μήνυμά μου σε αυτό το θέμα... Μένω άναυδος...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν μου δείχνεις την πρωτότυπη δήλωση κατ'αρχήν;

Μπορώ να σου σχολιάσω τη φημολογία βέβαια ή μια υποτιθέμενη τέτοια πρόταση αλλά προτιμώ να δω την πρωτότυπη αρχικά.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic