battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Σέρρες τα πήγε εξαιρετικά καλά το ΚΚΕ, δλδ έως τις 3.30 το πρωί είχαμε βουλευτή και μάλιστα νέο και αξιόλογο, και το πρωί που ξύπνησα είχε πάρει τρίτη έδρα η ΝΔ με έναν τύπο που είναι 20 χρόνια βουλευτής και δεν έχω ακούσει τη φωνή του.Α,συγγνώμη δεν γνώριζα την καταγωγή.
Ακόμα κι εκεί όμως ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε 9%,ποτέ δεν ξέρεις.
Το δυστύχημα είναι ότι βγάλαμε έδρα χρυσή αυγή, το μεγαλυτερο δυστύχημα είναι ότι έχω συνομιλήσει στα χωριά με πολλούς ψηφοφόρους τους και είδα φανατισμό. Οπότε δεν εγγυώμαι ότι δε θα ξαναβγάλουμε σε δεύτερες εκλογές. Α επίσης γυναίκα υποψήφια του σύριζα ξυλοκοπήθηκε από χρυσαυγίτες, λαμπρά.
ΣΥΡΙΖΑ τα πήγε εξαιρετικά και έβγαλε έναν αξιολογότατο άνθρωπο, αν και κρίμα γιατί ο - κοντινός - 2ος ήταν εξίσου αξιόλογος και πατέρας φίλης.
ΝΔ για δεδομένα Σερρών καταποντίστηκε ... Από τα 60%+ παλιότερα έπεσε στο σκάρτο 30%.
Όλα τα παραπάνω τα λέω για να δείξω ότι ακόμα και στο προπύργιο του καραμανλισμού (sic) το κλίμα αλλάζει. Ακόμα κι αν η επιλογή μου σ'αυτές τις εκλογές ήταν άλλη, την ποικιλομορφία τη χαίρομαι. Αρκεί να αποβαίνει παραγωγική!
ΥΓ. Γνώρισα 30άρη ο οποίος μου είπε "στεναχωρήθηκα που δεν έχουμε υποψήφιο καραμανλή σ'αυτές τις εκλογές, τους νιώθω σαν οικογένεια πια"