taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Όπερ έδει δείξαι.Φαντάζομαι δέχεσαι ότι κάποιοι όροι εξελίσσονται με τη χρήση τους στο χρόνο.
Όπερ έδει δείξαι.Φαντάζομαι δέχεσαι ότι κάποιοι όροι εξελίσσονται με τη χρήση τους στο χρόνο.
Όχι δεν το πρόσεξα γιατί απλά δεν το έκανες.Δεν αναφέρομαι στο θέμα, όπως μάλλον θα πρόσεξες, αλλά στην αρχική αντιμετώπιση του θέματος από την πλευρά σου, και την τρανή επιχειρηματολογία που προέβαλες. Αποφάσισε. Ή συζητάμε, ή πλακωνόμαστε (και κλειδώνει και το θέμα).
(είδα το quote του Αντώνη)Λοιπόν.εγώ θέλω να κάνω μια ερώτηση και την κάνω σοβαρά:
για ποιο λόγο έπρεπε να γίνουν αυτή τη χρονική στιγμή εκλογές στην Ελλάδα και να μην γίνουν ας πούμε 1χρ,ή 8μήνες ή έστω 5 μήνες πριν???
για ποιο λόγο θα έπρεπε δηλ. πρώτα να ψηφίσουν τα μνημόνια,να τα ψιλοεφαρμόσουν και μετά να κάνουν εκλογές??
Πηγή πάντως αναφέρεται ο ΣΚΑΙ και η capital.gr, αλλά δεν μπορώ να ψάξω τόσο εγώ.Μπορεί τελοσπάντων να παραθέσει κάποιος ολόκληρη την πρωτότυπη δήλωση ή δε την βρίσκεται πουθενά στο διαδίκτυο;
Αν το είχα κάνει εγώ αυτό θα είχατε αφρίσει τώρα.
βρε συ αφου δεν το χεις με τα ποσοστα τι συνεχιζεις;η χώρα θα κατέρρεε και θα χρεωκοπούσε. Περίπου δηλαδή αυτό που με 90% πιθανότητα θα συμβεί και τώρα.
Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να μην το πώ, αν και είμαι και νοτιοελλαδίτης: ντροπή (ντροπή που το στηρίζουν, αν είσαι Έλληνας δε χρειάζεται να το υποστηρίζεις κιόλας, είπαμε!).Α,πιάσαμε το Μακεδονικό τώρα.
Έχουμε τσακωθεί σε 100 θέματα γι'αυτό.
Τι να σου απαντήσω;
Κι εγώ Δημοκρατία της Μακεδονίας τη λέω.
Το λέει και η wikipedia
Όχι δεν το πρόσεξα γιατί απλά δεν το έκανες.
Μου είπες να σχολιάσω την άποψη κι όχι το πρόσωπο.
Και σου ξαναλέω,παράθεσέ μου την πρωτότυπη δήλωση να δω τι όντως είπε ο Γλέζος να σου πω αν συμφωνώ ή διαφωνώ με αυτήν και γιατί.
Σου είπα από χτες να σταματήσεις να προσπαθείς να εντυπωσιάσεις "λέγοντάς τη μου" δήθεν αλλά συνεχίζεις.
Βλέπεις ότι δεν τσιμπάω να τσακωθούμε και το συνεχίζεις.Ή μήπως θεωρείς προσωπική πρόκληση την απαξίωση του Τάκη Μίχα;
Ε,αν πέσει κανένα καντηλάκι στο τέλος μην εκπλαγεί το φόρουμ.
Μπορεί τελοσπάντων να παραθέσει κάποιος ολόκληρη την πρωτότυπη δήλωση ή δε την βρίσκεται πουθενά στο διαδίκτυο;
Αν το είχα κάνει εγώ αυτό θα είχατε αφρίσει τώρα.
Αγαπητέ maltakia, το σχόλιό σου, αρχικώς, δεν είχε σε τίποτα να κάνει με το άρθρο ή με το περιεχόμενό σου, αλλά με τον αρθρογράφο. Μόνο. Αυτή σου τη στάση σχολίασα. Τα περί αρχικής δήλωσης (που ούτε εγώ βρίσκω, ούτε ασχολούμαι να βρώ) τα προσέθεσες μετά (υποθέτω απευθυνόμενος αλλού, καθώς εγώ ούτε το άρθρο προσυπέγραψα, ούτε δήλωσα συμφωνία μαζί του).Του Τάκη Μίχα (υποψηφίου με τη Δράση)
Μιλάμε για μεγάλο διανοητή της εποχής μας.
Από που κι ως που δεν το χω? Εν πάση περιπτώση, αυτή είναι η εκτίμηση των Financial Times, μια από τις ψυχραιμότερες φωνές στο διεθνή τύπο. Λυπάμαι που δεν είναι της αρεσκείας σου.βρε συ αφου δεν το χεις με τα ποσοστα τι συνεχιζεις;
Αντώνη, δεν έχω καταλάβει τη θέση σου. Κλίνεις προς τον Καμμένο? Ή προς τη Χρυσή Αυγή?Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να μην το πώ, αν και είμαι και νοτιοελλαδίτης: ντροπή (ντροπή που το στηρίζουν, αν είσαι Έλληνας δε χρειάζεται να το υποστηρίζεις κιόλας, είπαμε!).
Και το ότι το λές εσύ έτσι (και το λέει και η wiki) δεν μου λέει κάτι... Και το ότι εσύ θα έλεγες έτσι τα Σκόπια, μετά απο τα μηνύματα που διάβασα, δε μου έκανε έκπληξη...
Φαντάζομαι,μου αναγνωρίζεις το δικαίωμα να αποκαλώ μια χώρα με το διεθνώς αναγνωρισμένο όνομά της.Όπως επίσης και να διαφωνούμε στο ποια είναι η ορθή αναφορά.Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να μην το πώ, αν και είμαι και νοτιοελλαδίτης: ντροπή (ντροπή που το στηρίζουν, αν είσαι Έλληνας δε χρειάζεται να το υποστηρίζεις κιόλας, είπαμε!).
Και το ότι το λές εσύ έτσι (και το λέει και η wiki) δεν μου λέει κάτι... Και το ότι εσύ θα έλεγες έτσι τα Σκόπια, μετά απο τα μηνύματα που διάβασα, δε μου έκανε έκπληξη...