• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

jimp

Member
Αντωνη τι ειναι αυτο που ειπες τωρα?

Πραγματικα δεν μπορω καν να το αντιληφθω!!
Δηλαδη ειπαμε υπαρχουν και ορια.

@@@@ Stolt

Πριν 20 χρονια υπηρχε το ΚΚΕ.
Που ακομα υπαρχει.
Αλλα δεν λεει ναι σε συνεργασια και θα πιασει πατο.
Βεβαια και αυτα που λεει δεν ηχουν γλυκα στα αυτια και αυτο παιζει μεγαλο ρολο.
Εχει κανει και μεγαλα λαθη και μενει προσκολλημενο σε παλαιου τυπου ιδεες και θα τα πληρωσει αυτα.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Συγνώμη που σας κατουράω το όνειρο, αλλά και το χρηματιστήριο και ότι απέμεινε με τα ομόλογα, επι κυβέρνησης αριστεράς έγιναν...
Αντώνη αυτό και αν ειναι νέο !!
Ειχαμε αριστερή κυβερνηση και δεν το ειχα καταλαβει !!
Σε ποιά χώρα ζω ;:roll:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αντώνη αυτό και αν ειναι νέο !!
Ειχαμε αριστερή κυβερνηση και δεν το ειχα καταλαβει !!
Σε ποιά χώρα ζω ;:roll:
Καλως ηρθες στη χωρα της φαντασιας του Αντωνη ΚΙΚΙ!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Σήμερα και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε την ίδια ανακοίνωση... Διαστρευλώθηκαν οι δηλώσεις του Μηλιού χθες... Μα πραγματικά, τα θέλουν και τα κάνουν?

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Προσωπικα,εκει ψηφιζα παντα..το βλεπω ολο και πιο κοντα και χαιρομαι..
Οχι,δεν κανω πλακα,ειναι οτι επιθυμω για την χωρα μου.
Αυτο το ονειρο εχει ριζες και εχει τραφει με αιμα δικων μου..να το κατουρησει καποιος..δυσκολο.
Ομως στην τελικη,ολοι για μια καλλιτερη ζωη προσπαθουμε..Τουλαχιστον εγω δεν θα εχω τυψεις,θα κανω το καθηκον μου απεναντι στα παιδια μου και τον τοπο μου..

D

Delmem9770

Guest
Εγώ προσωπικά θα ψήφιζα μια θατσερ, αν υπαρχει τετοιο κομμα στην Ελλαδα θελω να μου το πειτε να το ψηφισω

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν είναι ακριβώς ίδιο αλλά η ΧΑ σε χωράει άνετα.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Απ' το μυαλο σου τα βγαζεις, ε;
Όχι,από την κοιλιά του.

Η λογική του Yorgos προελαύνει.
Ζήτω το αριστερό ΠΑΣΟΚ.
Ζήτω ο Σοσιαλισμός.
Ζήτω το προλεταριάτο (που κατάπιε ο Πάγκαλος).

D

Delmem9770

Guest
Δεν είναι ακριβώς ίδιο αλλά η ΧΑ σε χωράει άνετα.
Αν εξαιρεσης το μεταναστευτικο, οι θεσεις της ΧΑ ειναι ιδιες με το ΚΚΕ. Εθνικοποιηση των παντων, μεγαλος στρατος,παρελασεις,εξοδο απο ΕΕ και ΝΑΤΟ, φιλια με Ρωσσια και πολλα αλλα. Μαλλον εσυ εισαι πιο κοντα στην ΧΑ αδερφε απλα δεν το εχεις καταλαβει. :cool::cool:

thessaris

Member
Εντύπωση μου έκανε σήμερα το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρέστη στη λειτουργία για την ορκωμοσία των βουλευτών και μάλιστα κάποιοι από τους βουλευτές του (οποία έκπληξη, Κουρουπλής, Σακοράφα και λοιποί του "πατριωτικού" ΠΑΣΟΚ) έδωσαν και θρησκευτικό όρκο. Αυτά σε αντίθεση με το 2009 όπου σύσσωμη η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ούτε καν παρέστη στη λειτουργία.

Απ' ότι κατάλαβα οι επερχόμενες εκλογές και το λεγόμενο "πολιτικό κόστος" κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεχνάει και τις λίγες σοβαρές θέσεις του (πλήρης χωρισμός κράτους-εκκλησίας, κατάργηση όρκων, τολμηρές θέσεις στα εθνικά θέματα). Το ελληνικό πόπολο είναι φοβικό σε αυτά τα θέματα, πάνω απ' όλα η εκκλησία, οπότε και ο ΣΥΡΙΖΑ για να μην χάσει ψηφαλάκια, δεν έχει πρόβλημα ούτε στην λειτουργία να παραβρεθεί, ούτε κάποιοι βουλευτές του να δώσουν θρησκευτικό όρκο.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μπροστά στον πανικό της ανόδου ΣΥΡΙΖΑ τα καθεστωτικά,όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ,ΜΜΕ έφτασαν να δημοσιεύουν την κριτική στο κόμμα από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Άντε,εύχομαι αύριο να δω και τοποθέτηση της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης πρωτοσέλιδο στην Καθημερινή.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic