• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Μπήκα με IE να σας καταγγείλω και από εδώ.
Μούργα.
Πάντως και με mozilla και chrome και explorer μπαίνει κανονικά, εσένα μόνο με explorer σε πάει στις επόμενες σελίδες; Προβοκάτσια όντως :haha:

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Έφαγε ένα update και ξεκόλλησε.

Στο θέμα μας.
Καιάδαααααααααας for president!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Φελιζόλ έγιναν τα 435...

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Εχω σοβαρο θεμα.Τισ τελευταιες μερες ο πατερας των παιδιων μου με εχει φερει στα ορια μου.Τον ανθρωπο τον ξεσκισαν στο χρηματιστηριο παλιοτερα και τον ειχαμε με το πιεσομετρο προσφατα με τα ομολογα,οπου του ΚΛΕΨΑΝΕ οτι ειχε απομεινει.
Ο ιδιος ανθρωπος εχει κολλησει στην τηλεοραση και εφορμα καθε λιγο και λιγακι για να μου υποδειξει πως ο Συριζα θα μας παρει τα σωβρακα.
Τα λεφτα που μας φαγανε και τα κανανε βιλλες και καταθεσεις και λουσα για τις κυριες τους τα ξεχασε.
Η απαντηση οτι ας τα παρει ο Συριζα,τουλαχιστον αυτοι θα τα δωσουν για κανενα φαρμακο στον κοσμακη,τον εξαγριωνει χειροτερα.
Στις 17 Ιουνη εχω γενεθλια και θελω να τα γιορτασω με μια αριστερη κυβερνηση..

_antonis_

Member
Στις 17 Ιουνη εχω γενεθλια και θελω να τα γιορτασω με μια αριστερη κυβερνηση..

Έλα Χριστέ και Παναγιά!
Και τι να σου ευχηθούμε εμείς;
Στις 17/6 έχει και η γιαγιά μου και σίγουρα θέλει μια δεξιά κυβέρνηση, άσε που αν κρατήσει 4 χρόνια αυτή η κυβέρνηση μπορεί να πεθάνει η γιαγιά (κοντεύει ήδη τα 80) και να είναι η τελευταία της επιθυμία....
Δε μας δουλεύεις, ε;;;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
με εχεις κουρασει μ αυτην την ερωτηση θα σε ρωταμε και μεις δηλαδη αν οτιδηποτε λες ειναι γνωμη της Ντορας του Μανου η του Βαλιανατου?:D(σορυ για το οφ)
Οτιδήποτε λέω είναι η γνώμη του taver.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Ο τσίπρας παρομοιάζεται με κάποιον που στέκεται στο σαλόνι σου απειλώντας ότι θα τινάξει τα μυαλά του στον αέρα, ζητώντας σου λεφτά με την ελπίδα ότι θα του τα δώσεις για να μη λερωθούν τα έπιπλά σου:

http://www.washingtonpost.com/blogs...-tsipras-want/2012/05/14/gIQABLnuOU_blog.html

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Χάριν ισορροπίας.

Θα μπορούσε άραγε η στήριξη στην ελληνική ριζοσπαστική Αριστερά να γίνει, για τις νέες γενιές, ό,τι ήταν η στήριξη του Βιετνάμ για τη γενιά του ΄68 - ένας ισχυρός μοχλός κινητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα;

Lib?ration: ΣΥΡΙΖΑ ή η στιγμή να αλλάξουμε την Ευρώπη | Left.gr

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Επειδή ψιλοξεφύγαμε... αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι η πόλωση επιστρέφει... στις επόμενες εκλογές όμως το διακύβευμα δεν είναι το ψευδεπίγραφο ευρώ ή δραχμή αλλά το πρόοδος ή συντήρηση... το κάθε στρατόπεδο μαζεύει τις δυνάμεις του και οι δύο πόλοι σχηματίζονται...
Πρόοδος η Συντήρηση? Το ΣΥΡΙΖΑ και τις άλλες δυνάμεις που δε θέλουν να αλλάξει τίποτα σ' αυτό τον τόπο και να μην προχωρήσει καμμία μεταρύθμιση, που τις μετράς?
Εν έτει 2012, οι διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος μάλλον έχουν αντιστραφεί.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Σε διαδικτυακή συνέντευξη ο Krugman είπε πριν λίγο ότι η ΕΖ θα καταρρεύσει στους επόμενους μήνες.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic