taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Δε δίνεις και κανα link να δουμε τι είπε πραγματικά?Σε διαδικτυακή συνέντευξη ο Krugman είπε πριν λίγο ότι η ΕΖ θα καταρρεύσει στους επόμενους μήνες.
Δε δίνεις και κανα link να δουμε τι είπε πραγματικά?Σε διαδικτυακή συνέντευξη ο Krugman είπε πριν λίγο ότι η ΕΖ θα καταρρεύσει στους επόμενους μήνες.
οτι καλιτερο ΄εχω διαβασει σε αυτο το τοπικ αυτες τις μερεςΕχω σοβαρο θεμα.Τισ τελευταιες μερες ο πατερας των παιδιων μου με εχει φερει στα ορια μου.Τον ανθρωπο τον ξεσκισαν στο χρηματιστηριο παλιοτερα και τον ειχαμε με το πιεσομετρο προσφατα με τα ομολογα,οπου του ΚΛΕΨΑΝΕ οτι ειχε απομεινει.
Ο ιδιος ανθρωπος εχει κολλησει στην τηλεοραση και εφορμα καθε λιγο και λιγακι για να μου υποδειξει πως ο Συριζα θα μας παρει τα σωβρακα.
Τα λεφτα που μας φαγανε και τα κανανε βιλλες και καταθεσεις και λουσα για τις κυριες τους τα ξεχασε.
Η απαντηση οτι ας τα παρει ο Συριζα,τουλαχιστον αυτοι θα τα δωσουν για κανενα φαρμακο στον κοσμακη,τον εξαγριωνει χειροτερα.
Στις 17 Ιουνη εχω γενεθλια και θελω να τα γιορτασω με μια αριστερη κυβερνηση..
Είμαστε πολλοί που έχουμε αντίστοιχα προβλήματα με δικούς μας ανθρώπους και δυστυχώς όσο και να τους μιλήσεις, χαμπάρι δεν παίρνουν.. Ντιπ για ντιπ..Εχω σοβαρο θεμα.Τισ τελευταιες μερες ο πατερας των παιδιων μου με εχει φερει στα ορια μου.Τον ανθρωπο τον ξεσκισαν στο χρηματιστηριο παλιοτερα και τον ειχαμε με το πιεσομετρο προσφατα με τα ομολογα,οπου του ΚΛΕΨΑΝΕ οτι ειχε απομεινει.
Ο ιδιος ανθρωπος εχει κολλησει στην τηλεοραση και εφορμα καθε λιγο και λιγακι για να μου υποδειξει πως ο Συριζα θα μας παρει τα σωβρακα.
Τα λεφτα που μας φαγανε και τα κανανε βιλλες και καταθεσεις και λουσα για τις κυριες τους τα ξεχασε.
.
Δεν έχω,τον άκουσα live.Δε δίνεις και κανα link να δουμε τι είπε πραγματικά?
Ναι αλλα εφοσον γνωριζεις πως ειναι εκτος θεματος, κακως τη βαζεις...Ε,να βάλω κι εγώ μια σχετική είδηση όπως αυτές που πετάει ο North.
Εξάλλου είναι πιο πολιτική από τον πρόεδρο των Πακιστανών.
ΤΟ ΒΗΜΑ - «Σκάνδαλο» στην ΕΛ.ΑΣ με 60 αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ - κοινωνία
+1000 StoltΌλη η μαγκιά θα ήταν να ψηφίζαμε σύριζα 20 και 25 χρόνια πριν και όχι να περιμένουμε να ξεβολευτουμε.
Εχω σοβαρο θεμα.Τισ τελευταιες μερες ο πατερας των παιδιων μου με εχει φερει στα ορια μου.Τον ανθρωπο τον ξεσκισαν στο χρηματιστηριο παλιοτερα και τον ειχαμε με το πιεσομετρο προσφατα με τα ομολογα,οπου του ΚΛΕΨΑΝΕ οτι ειχε απομεινει.
Συγνώμη που σας κατουράω το όνειρο, αλλά και το χρηματιστήριο και ότι απέμεινε με τα ομόλογα, επι κυβέρνησης αριστεράς έγιναν...Είμαστε πολλοί που έχουμε αντίστοιχα προβλήματα με δικούς μας ανθρώπους και δυστυχώς όσο και να τους μιλήσεις, χαμπάρι δεν παίρνουν.. Ντιπ για ντιπ..
Απ' το μυαλο σου τα βγαζεις, ε;Συγνώμη που σας κατουράω το όνειρο, αλλά και το χρηματιστήριο και ότι απέμεινε με τα ομόλογα, επι κυβέρνησης αριστεράς έγιναν...