• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Εχω σοβαρο θεμα.Τισ τελευταιες μερες ο πατερας των παιδιων μου με εχει φερει στα ορια μου.Τον ανθρωπο τον ξεσκισαν στο χρηματιστηριο παλιοτερα και τον ειχαμε με το πιεσομετρο προσφατα με τα ομολογα,οπου του ΚΛΕΨΑΝΕ οτι ειχε απομεινει.
Ο ιδιος ανθρωπος εχει κολλησει στην τηλεοραση και εφορμα καθε λιγο και λιγακι για να μου υποδειξει πως ο Συριζα θα μας παρει τα σωβρακα.
Τα λεφτα που μας φαγανε και τα κανανε βιλλες και καταθεσεις και λουσα για τις κυριες τους τα ξεχασε.
Η απαντηση οτι ας τα παρει ο Συριζα,τουλαχιστον αυτοι θα τα δωσουν για κανενα φαρμακο στον κοσμακη,τον εξαγριωνει χειροτερα.
Στις 17 Ιουνη εχω γενεθλια και θελω να τα γιορτασω με μια αριστερη κυβερνηση..
οτι καλιτερο ΄εχω διαβασει σε αυτο το τοπικ αυτες τις μερες :clap:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Εχω σοβαρο θεμα.Τισ τελευταιες μερες ο πατερας των παιδιων μου με εχει φερει στα ορια μου.Τον ανθρωπο τον ξεσκισαν στο χρηματιστηριο παλιοτερα και τον ειχαμε με το πιεσομετρο προσφατα με τα ομολογα,οπου του ΚΛΕΨΑΝΕ οτι ειχε απομεινει.
Ο ιδιος ανθρωπος εχει κολλησει στην τηλεοραση και εφορμα καθε λιγο και λιγακι για να μου υποδειξει πως ο Συριζα θα μας παρει τα σωβρακα.
Τα λεφτα που μας φαγανε και τα κανανε βιλλες και καταθεσεις και λουσα για τις κυριες τους τα ξεχασε.
.
Είμαστε πολλοί που έχουμε αντίστοιχα προβλήματα με δικούς μας ανθρώπους και δυστυχώς όσο και να τους μιλήσεις, χαμπάρι δεν παίρνουν.. Ντιπ για ντιπ..

D

Delmem9770

Guest
Είμαστε πολύ κοντά η Ελλάδα να ζήσει πραγματικό σοσιαλισμό!!!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ε,να βάλω κι εγώ μια σχετική είδηση όπως αυτές που πετάει ο North.
Εξάλλου είναι πιο πολιτική από τον πρόεδρο των Πακιστανών.

ΤΟ ΒΗΜΑ - «Σκάνδαλο» στην ΕΛ.ΑΣ με 60 αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ - κοινωνία
Ναι αλλα εφοσον γνωριζεις πως ειναι εκτος θεματος, κακως τη βαζεις...

Ο North ειπε πως αποχωρει οικειοθελως, γιατι δεν σεβεσαι πως δεν θελει να συμμετεχει στην συζητηση;

D

Delmem9770

Guest
Όλη η μαγκιά θα ήταν να ψηφίζαμε σύριζα 20 και 25 χρόνια πριν και όχι να περιμένουμε να ξεβολευτουμε.

_antonis_

Member
Είμαστε πολλοί που έχουμε αντίστοιχα προβλήματα με δικούς μας ανθρώπους και δυστυχώς όσο και να τους μιλήσεις, χαμπάρι δεν παίρνουν.. Ντιπ για ντιπ..
Συγνώμη που σας κατουράω το όνειρο, αλλά και το χρηματιστήριο και ότι απέμεινε με τα ομόλογα, επι κυβέρνησης αριστεράς έγιναν...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Συγνώμη που σας κατουράω το όνειρο, αλλά και το χρηματιστήριο και ότι απέμεινε με τα ομόλογα, επι κυβέρνησης αριστεράς έγιναν...
Απ' το μυαλο σου τα βγαζεις, ε;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος