Κατ αρχήν σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες και χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι να σ ακούσουν και πρόθυμοι αν μπορούν κιόλας να σε βοηθησουν.Αρχικά.. καλώς ήρθες! και..Θα σου πρότεινα να ψαχουλέψεις το post με τίτλο "μόνιμη κατοικία στο εξωτερικό" μέσω της ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ. Θα το έκανα εγώ αλλά είναι Κυριακή κι άρα μέρα ξεκούρασης Θα πάρεις ιδέες όσον αφορά το που..
Αν αποφάσισες να φύγεις κι αν όντως δεν έχεις να χάσεις κάτι, κάνεις πάρα πολύ καλά κ σε ακολουθούν οι καλύτερες ευχές μου!
Έχεις κάποιο πτυχίο και θέλεις να το χρησιμοποιήσεις εκεί που θα πας ή θες άλλου τύπου δουλειά δηλαδή εστιατόριο κτλ?Ρωτάω γιατί μπορώ να σου προτείνω χώρες μετά απο μελέτη που έκανα
Με λίγα λόγια κι εγώ σιγά σιγά ετοιμάζω τα πανωσέντονα κατωσέντονα, τις πετσέτες,τα σιδερώνω όλα και περιμένω καναδυο χρονάκια ακόμη να μεταναστεύσω μέχρι τότε θα έχω τελειώσει και το σίδερο
Υ.Γ. Μιας και φιλαράκος Οικονομολόγος με 2 μάστερ ψάχνει για δουλειά στο Λονδίνο εδώ και κοντά ένα χρόνο και δεν βρίσκει κάτι.....μάλλον σκούρα τα βλέπω προς τα εκεί..Εκτός αν πας Γλασκώβη που έχει δουλειές αλλά και σουγιάδες κτλ.βλέπε ταινίες του Guy Richie Η Γερμανία έχει θέμα εδώ και 2 χρόνια δεν θα σου την πρότεινα...
θα αρχίσω σιγά σιγά να το ψάχνω στο ''μονιμη κατοικία στο εξωτερικό''
Για τη δουλειά δεν καίγομαι άμεσα ώστε πηγαίνοντας στο εξωτερικό να είναι το πρώτο πράγμα που θα με αποσχολήσει.
Εχω εξασφαλίσει ένα μέτριο σταθερό εισόδημα και στην πορεία θα προσπαθήσω να το αυξάνω όπου μου δίνεται η δυνατότητα και μπορώ να το κάνω.
Πτυχείο δεν εχω.
Μακάρι να τελείωσουν και για σένα όλα όπως τα θέλεις και να κάνεις και συ το όνειρο σου πραγματικότητα.
(Καλό πακετάρισμα στα σιδερωμένα)
Εχω στο μυαλό μου το Βερολίνο γιατί αρκετοί μου το έχουν προτείνει.Βέβαια η πορεία θα δείξει μιας και καθομαι σιγά σιγά και ψάχνω τι λύσεις μπορώ να βρώ.
Ενα είναι σίγουρο πως η χώρα μας πια πάει από το κακό στο χειρότερο όχι μόνο από δουλειές αλλά και από ποιότητα ζωής. Μένω στην Αθήνα και η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη και πιστεύω πως μόνο σαν επισκέπτες θα καταλήξουμε να ερχόμαστε.
Και πάλι ενα μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθεια σου και περιμένω νέα σου