canf
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ολλανδία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος Ισπανίας
![haha :haha: :haha:](/community/styles/travelstories/smilies/haha.gif)
δυστυχως για το επαγγελματικο μου μελλον λατρευω την ιστορια
παντως σε ευχαριστω..
καντηλαναφτης μπορω να γινω και τωρα!δεν ξερω θελει πολυ διαβασμα tripakia?
![bleh :bleh: :bleh:](/community/styles/travelstories/smilies/bleh.gif)
Τότε οφείλω ενα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ στον φίλο tripakia και επειδή αν έχει μεγάλη καρδια ας με συγχωρέσειαπολαυστικός κι ευρηματικός, έλα μην
Πλάτωνα δεν νευριάζουμε με τον tripakia γιατί είναι δικός μας:gb01:,ανήκουμε στην ομάδα "Londoneers"
Έχεις πάει Βερολίνο?
canf...δυστυχώς έχεις ιδιάζουσα ειδικότητα...γιατί καλό μου κορίτσι δεν με ρώτησες όταν έκανες μηχανογραφικό
Σε φυσιολογικές συνθήκες θα σου πρότεινα να μείνεις και να προσπαθήσεις αλλά λόγω ειδικότητας..χίλιες φορές καντηλανάφτης...![]()
Η εκπαίδευση βρίσκεται σε αποσύνθεση...άρα ναι δες ποια χώρα του Βορρά σου πάει...επειδή είσαι μικρή...σε συμβουλεύω..αν πας μη γυρίσεις...γι'αυτό σκέψου καλά αν θα πας...
Δεκτό ότι και να πεί
Τον προκαλείς να πει.."Θεός σχωρέστον", να σε στείλει αδιάβαστο κ να φέρει και καντηλανάφτη![]()
Σε καταλαβαίνω κ σε θαυμάζω που διεκδίκησες αυτό που αγαπάς...αλλά η ιστορία είναι αυτή που έδειξε οτι λίγοι νέοι κάνουν αυτό που σπούδασαν κ ήθελαν..τουλάχιστον η ελληνική ιστορία![]()
Πειραματίσου με την ιστορία των Βίκιγκς...ποτέ δεν ξέρεις..τόσο παράλογος αιμοδιψής λαός κ έφτιαξε θαύματα...ενώ η Ελλάδα μας με την ιστορία του Πλάτωνατου Αριστοτέλη κ τη γέννηση του πολιτισμού......................................
![]()
Εχω παει και ειναι πολυ ψηλα στις προτιμησεις μουΈχεις πάει Βερολίνο?
Πολυ λαδωμα θελει...καντηλαναφτης μπορω να γινω και τωρα!δεν ξερω θελει πολυ διαβασμα tripakia?![]()
Δεν υπαρχει λογος να ζητας συγνωμη, σε μενα τουλαχιστον... Αν ειχα μεγαλη καρδια θα 'χα μεγαλοκαρδια.Τότε οφείλω ενα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ στον φίλο tripakia και επειδή αν έχει μεγάλη καρδια ας με συγχωρέσει![]()
Καλα, θα σκεφτουμε μια τιμωρια και για 'σενα...
νομιζω πως εχω καταχραστει παντως το θεμα του πλατωνα με τα ..δικα μου ασχετα
![]()
Αρχίζω και σε συμπαθώΕχω παει και ειναι πολυ ψηλα στις προτιμησεις μου
Πολυ λαδωμα θελει...
Δεν υπαρχει λογος να ζητας συγνωμη, σε μενα τουλαχιστον... Αν ειχα μεγαλη καρδια θα 'χα μεγαλοκαρδια.
όλοι καλοί χωράμε
νομιζω πως εχω καταχραστει παντως το θεμα του πλατωνα με τα ..δικα μου ασχετα
![]()