• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Παρέα για Ταξίδια...

kostas19821

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Από Μεξικό έως Κολομβία
Έψαξα αν υπήρχε κάποιο παρόμοιο θέμα , δεν βρήκα τίποτα. Αν υπάρχει ήδη ας διαγραφει το δικό μου.
Σκοπός του θέματος είναι η ανεύρεση συνταξιδιώτη έως και 3 , Μαξ 4 άτομα για μακρινά κυρίως ταξίδια προκειμένου να μη κάνω ακόμα(τουλάχιστον) το βήμα σαν σόλο.
Αν ψάχνετε κάτι παρόμοιο, ελεύθερα να γράψετε προτάσεις για προορισμούς μήπως ενδιαφέρεται κάποιος άλλος συμφορουμιτης
Να ξεκινήσω ...θα ενδιαφερομουν εάν βρισκόταν παρέα για Μεξικό , Κολομβία , Περού
Φιλιππίνες
Αφρική (εκτός των κλασσικών Μαρόκο κλπ)

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Έψαξα αν υπήρχε κάποιο παρόμοιο θέμα , δεν βρήκα τίποτα. Αν υπάρχει ήδη ας διαγραφει το δικό μου.
Σκοπός του θέματος είναι η ανεύρεση συνταξιδιώτη έως και 3 , Μαξ 4 άτομα για μακρινά κυρίως ταξίδια προκειμένου να μη κάνω ακόμα(τουλάχιστον) το βήμα σαν σόλο.
Αν ψάχνετε κάτι παρόμοιο, ελεύθερα να γράψετε προτάσεις για προορισμούς μήπως ενδιαφέρεται κάποιος άλλος συμφορουμιτης
Υπάρχει παρόμοιο θέμα και έτσι τα μηνύματά σου μεταφέρθηκαν.

Spark

Member
Να ξεκινήσω ...θα ενδιαφερομουν εάν βρισκόταν παρέα για Μεξικό , Κολομβία , Περού
Φιλιππίνες..
Ενδιαφέρομαι γι αυτούς τους προορισμούς, θα πήγαινα εκεί με παρέα εάν μπορούσαμε να κανονίσουμε εποχή και ημερομηνία ταξιδιού.

Πηγαίνω μακρινά ταξίδια με γκρουπ τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο, τώρα σκέφτομαι να δηλώσω συμμετοχή για Σρι Λάνκα Φεβρουάριο του 25, με τους Greek Travelers

https://greektravelerstours.gr/omadika-taxidia/

Όποιος ενδιαφέρεται για ομαδικά ταξίδια ας στείλει μήνυμα με φάκελλο 'προσωπικές συζητήσεις'

john_shadow86

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλησπέρα στην παρέα!
Το γράφω εδώ (δεν ξέρω αν βολεύει να το γράψω και πουθενά αλλού), θα βρίσκομαι στην Ιαπωνία από 28 Απριλίου έως 13 Μαΐου, αν τυχών είναι και κάποιος άλλος εκείνες τις ημερομηνίες εκεί και θέλει να βγούμε για κάνα φαγητό/ποτό ή καμιά βόλτα ας μου στείλει να δούμε αν βγαίνει το πρόγραμμα μας στις ίδιες πόλεις καμιά μέρα 🙂

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Εγώ θα πρότεινα να ανοιχτεί ένα καινούργιο θέμα, με σκοπό οποίος θέλει να ανεβάζει ημερομηνίες του επικείμενου ταξιδιού του και αν και όποιος θέλει και βρίσκεται στα ίδια μέρη, ίδιο καιρό, να επικοινωνεί, ώστε αν βολεύει να μπορούν να βρεθούν.
Εγώ με αυτόν τον τρόπο έχω γνωρίσει δυο εξαιρετικά άτομα από το φόρουμ.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Καλησπέρα στην παρέα!
Το γράφω εδώ (δεν ξέρω αν βολεύει να το γράψω και πουθενά αλλού), θα βρίσκομαι στην Ιαπωνία από 28 Απριλίου έως 13 Μαΐου, αν τυχών είναι και κάποιος άλλος εκείνες τις ημερομηνίες εκεί και θέλει να βγούμε για κάνα φαγητό/ποτό ή καμιά βόλτα ας μου στείλει να δούμε αν βγαίνει το πρόγραμμα μας στις ίδιες πόλεις καμιά μέρα 🙂
Έλα από Κορέα μια βόλτα...Δίπλα είναι,ενα αεροπλανακι θέλει...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.996
Μέλη
39.699
Νεότερο μέλος
GIANNIS PNT

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom