Traveller
Member
Με αφορμή τα όσα γράφτηκαν πιο πάνω ας πούμε 2-3 πραγματάκια πάνω σε αυτό που έλεγα ότι η τιμή είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων και δεν αφορά μόνο τον ανταγωνισμό...Είναι γνωστό οτι Αερολιμένας Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης είναι στολίδι μπροστά στο Heathrow
τον ανταγωνισμό <-- Οποίος θα εξαφανιστεί..
"τύπο του αεροσκάφους " πέταγα τις προάλλες με A380 Θεσσαλονικη-Κρήτη ...
Munich - Frankfurt 27 Oct 88.33 Euro
Το αεροδρόμιο του Ηρακλείου δεν ξέρω αν είναι στολίδι μπροστά στο LHR αλλά ξέρω ότι η τιμή των εισιτηρίων για Λονδίνο εξαρτάται άμεσα και από το αεροδρόμιο που πετάει μια εταιρία... άλλους φόρους έχει το Heathrow άλλους το City άλλους το Luton και άλλους το Stansted... η διαφορά αυτού του φόρου μεταφέρεται φυσικά στην τελική τιμή του εισιτηρίου...
Για τον ανταγωνισμό... για να εξαφανιστεί ο ανταγωνισμός πρέπει να εξαφανιστεί το ενδιαφέρον των πελατών για τις πτήσεις... δηλαδή... ο ανταγωνισμός στο ATH-LON δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να εξαφανιστεί μια που χιλιάδες άνθρωποι κάθε μήνα πηγαίνουν και θα πηγαίνουν στο Λονδίνο... ανταγωνισμός στο Αθήνα - Σκύρος όμως και ειδικά τον χειμώνα δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει στην δευτέρα παρουσία...
Πολύ σωστά τα λέει ο δικός μας για το SKG-HER... αυτός πέταγε με 380, εγώ το έχω πετάξει με 320, κάποιος άλλος με Dash... όσο και άσχετος με τα αεροπορικά και να είσαι καταλαβαίνεις ότι ένα μικρό ελικοφόρο Dash καίει πολύ λιγότερο από ένα jet, άρα η εταιρία που το δρομολογεί έχει μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους και μπορεί να προσφέρει καλύτερες τιμές...
Α γειά σου ρε Στρατή ατσίδα που έψαξες και το βρήκες... αυτό φωνάζω... το FRA-MUC-FRA στη Γερμανία, που υποτίθεται ότι η αγορά λειτουργεί καλύτερα, οι δρόμοι είναι άριστοι και τα τρένα φυσάνε, αρχίζει από τα 180€ στην καλύτερη και φτάνει στο Θεό... για κάντε μια σύγκριση με το δικό μας ATH-SKG-ATH και τα ξαναλέμε...
Αυτά τα λίγα και ψυχραιμία... ας μην το παίζουμε πονηροί εκεί που δεν μας παίρνει...