• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Live from... (click and post one photo)

paefstra

Member
Καλο Πασχα απο Agropolis, Ιταλια. Φωτογραφιες της πολιχνης εχει και το google. Γι αυτο ποσταρω το Πασχαλινο μενου μεγαλης ταβερνας με τιμες του 2000, γιατι σχεδον κλαιμε με αναφυλλητα, λες και εχουμε ΠΑΣΟΚ.
20250420_143451.jpg

varioAthens

Member

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Τι εγινε καλε παιδια; Ολο το φορουμ περασε απο Γεωργια φετος;
Υπάρχουν κάποιες κοινές ταξιδιωτικές παρορμήσεις των μελών, πριν λίγους μήνες ήταν η Αίγυπτος, τώρα η Γεωργία ...

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Να ρωτησω κατι. Εχει τοσο κοσμο, τοση εμπορευματοποιηση που δεν αντεχεται. Αν και το Ποζιτανο ειναι ετσι, προλαβαινουμε να μην παμε. Χαλια κατασταση.
Το Ποζιτάνο είναι 10 φορές πιο όμορφο! Για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη πήγα εντός κόβιντ, θα μας πεις εσύ. Αν προλαβαίνεις ανέβα ως επάνω, η θέα είναι breathtaking που λέμε και στη γειτονιά μου...

paefstra

Member
Το Ποζιτάνο είναι 10 φορές πιο όμορφο! Για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη πήγα εντός κόβιντ, θα μας πεις εσύ. Αν προλαβαίνεις ανέβα ως επάνω, η θέα είναι breathtaking που λέμε και στη γειτονιά μου...
Δεν εχουμε ιδιο γουστο μαλλον. Το Sorrento ηταν ιδιαιτερο (εν μεσω κοβιντ τοτε) Αυτο εδω ειναι γυφτομαχαλας για κοπαδια. Ειτε απο πανω ειτε απο κατω (που απο πανω για 3 λεπτα θεα τι να αλλαξει οταν εχεις φαει τη φολα κατω). Τελειωσα με την Ιταλια, ηταν χαριστικη βολη. Πριν λιγους μηνες ημουν Γαλλικη Ριβιερα, καμια σχεση. Ποιοτητα.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.999
Μέλη
39.711
Νεότερο μέλος
vasia123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα