• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέα προσπάθεια συγχώνευσης Olympic Air - Aegean Airlines

Traveller

Member
Μην λες σαχλαμάρες αγόρι μου... η τιμή δεν εξαρτάται μόνο από την απόσταση... εξαρτάται από τον τύπο του αεροσκάφους, την πληρότητα, την συχνότητα, το αεροδρόμιο, τον ανταγωνισμό... ρίξε μια ματιά πόσο πουλάει η LH το MUC-FRA και τότε ίσως καταλάβεις τι λέω...

Είπαμε μην ποστάρεις στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ενώ θέλεις να το παίξεις πονηρός γραφεις ανοησίες...

Traveller

Member
Το ειχανε προσπαθησει κ την προηγουμενη φορα αλλα δε τους βγηκε...
Μην λες ανακρίβειες, η Cyprus μπήκε στην Ελληνική αγορά το καλοκαίρι του 2012... άλλες εταιρίες είχαν αναφέρει τότε... επίσης είχαν δώσει slots σε όποιον ήθελε να μπέι και είχαν δεσμευθεί ότι οι τιμές των εισιτηρίων θα έμεναν σταθερές για 2 νομίζω χρόνια...

stratis

Member
Μην λες σαχλαμάρες αγόρι μου... η τιμή δεν εξαρτάται μόνο από την απόσταση... εξαρτάται από τον τύπο του αεροσκάφους, την πληρότητα, την συχνότητα, το αεροδρόμιο, τον ανταγωνισμό... ρίξε μια ματιά πόσο πουλάει η LH το MUC-FRA και τότε ίσως καταλάβεις τι λέω...

Είπαμε μην ποστάρεις στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ενώ θέλεις να το παίξεις πονηρός γραφεις ανοησίες...
Είναι γνωστό οτι Αερολιμένας Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης είναι στολίδι μπροστά στο Heathrow

τον ανταγωνισμό <-- Οποίος θα εξαφανιστεί..

"τύπο του αεροσκάφους " πέταγα τις προάλλες με A380 Θεσσαλονικη-Κρήτη ...

Munich - Frankfurt 27 Oct 88.33 Euro

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
madpaok σου παραθετω τα παρακατω παραδειγματα που βρηκα τυχαια:
http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE84GR.jpg
http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE89_GR.JPG

Θεσσαλονικη-Ηρακλειο-Θεσσαλονικη : 64 ευρω(τελικη τιμη)
Θεσσαλονικη-Μυτιλινη-Θεσσαλονικη: 64 ευρω(τελικη τιμη)

μπορω να σου βρω αμετρητες τετοιες προσφορες...τωρα εσυ αν κοιτας για την επομενη μερα μπορει το θεσσαλονικη-ηρακλειο να το δινει 200 και 300...

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΝΑΜ
madpaok σου παραθετω τα παρακατω παραδειγματα που βρηκα τυχαια:
http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE84GR.jpg
http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE89_GR.JPG

Θεσσαλονικη-Ηρακλειο-Θεσσαλονικη : 64 ευρω(τελικη τιμη)
Θεσσαλονικη-Μυτιλινη-Θεσσαλονικη: 64 ευρω(τελικη τιμη)

μπορω να σου βρω αμετρητες τετοιες προσφορες...τωρα εσυ αν κοιτας για την επομενη μερα μπορει το θεσσαλονικη-ηρακλειο να το δινει 200 και 300...
Προσφορές μπορεί να βγαίνουν αλλά τι να το κάνεις όταν τότε που θέλεις εσύ να ταξιδέψεις δεν υπάρχουν; Έχω πάει αμέτρητες φορές Κρήτη το λιγότερο που έχω πληρώσει είναι 120 ευρώ..

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Προσφορές μπορεί να βγαίνουν αλλά τι να το κάνεις όταν τότε που θέλεις εσύ να ταξιδέψεις δεν υπάρχουν; Έχω πάει αμέτρητες φορές Κρήτη το λιγότερο που έχω πληρώσει είναι 120 ευρώ..

Με αυτοκινητο-διοδια-βενζινες-φαγητο-ακτοπλοικα-ταλαιπωρια κλπ θα ηθελες τουλαχιστον 320

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΝΑΜ
Με αυτοκινητο-διοδια-βενζινες-φαγητο-ακτοπλοικα-ταλαιπωρια κλπ θα ηθελες τουλαχιστον 320
Σύμφωνοι..απλά δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές τελικά, σωστά;

Traveller

Member
Η διαφορά μας είναι ότι όταν δεν ξέρω κάτι απλά δεν ποστάρω, όταν όμως ξέρω κάτι και το ξέρω καλά όχι μόνο ποστάρω αλλά και επιμένω σε αυτά που γράφω...

Στο θέμα μας... η εξήγηση που έχεις παραείναι απλή... ο συνδιασμός ενός ναύλου είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων όπως σου έγραψα... ασφαλώς και παίζει ρόλο και ο ανταγωνισμός, αλλά όχι μόνο... παίζει ρόλο και η απόσταση... παίζει ρόλο το τι αεροπλάνο πετάει στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο, παίζει ρόλο η πληρότητα και φυσικά η συχνότητα... πάμε λοιπόν στα δύο παραδείγματα που έθεσες... το Λονδίνο το πετάνε μαζί με τα κονέξιον καμιά δεκαριά εταιρίες ενώ το Ηράκλειο στην καλύτερη δύο... αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ αλλά επίσης δεν θα αλλάξει ποτέ και η πληρότητα... ο κόσμος που θα πηγαίνει από την Αθήνα στο Λονδίνο θα είναι πάντα περισσότερος από αυτόν που πάει από την SKG στο HER... αυτό σημαίνει μεγαλύτερες πληρότητες και περισσότερη συχνότητα δρομολογίων άρα και περισσότερα κέρδη... με λίγα λόγια αν έχω 3 γεμάτα αεροπλάνα την ημέρα για Λονδίνο, βγάζω περισσότερα από όταν έχω 1 αεροπλάνο μισογεμάτο την ημέρα για Ηράκλειο, έστω κι αν η τιμή του εισιτηρίου για το Ηράκλειο είναι 2 ή 3 φορές μεγαλύτερη...

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΝΑΜ
Η διαφορά μας είναι ότι όταν δεν ξέρω κάτι απλά δεν ποστάρω, όταν όμως ξέρω κάτι και το ξέρω καλά όχι μόνο ποστάρω αλλά και επιμένω σε αυτά που γράφω...

Στο θέμα μας... η εξήγηση που έχεις παραείναι απλή... ο συνδιασμός ενός ναύλου είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων όπως σου έγραψα... ασφαλώς και παίζει ρόλο και ο ανταγωνισμός, αλλά όχι μόνο... παίζει ρόλο και η απόσταση... παίζει ρόλο το τι αεροπλάνο πετάει στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο, παίζει ρόλο η πληρότητα και φυσικά η συχνότητα... πάμε λοιπόν στα δύο παραδείγματα που έθεσες... το Λονδίνο το πετάνε μαζί με τα κονέξιον καμιά δεκαριά εταιρίες ενώ το Ηράκλειο στην καλύτερη δύο... αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ αλλά επίσης δεν θα αλλάξει ποτέ και η πληρότητα... ο κόσμος που θα πηγαίνει από την Αθήνα στο Λονδίνο θα είναι πάντα περισσότερος από αυτόν που πάει από την SKG στο HER... αυτό σημαίνει μεγαλύτερες πληρότητες και περισσότερη συχνότητα δρομολογίων άρα και περισσότερα κέρδη... με λίγα λόγια αν έχω 3 γεμάτα αεροπλάνα την ημέρα για Λονδίνο, βγάζω περισσότερα από όταν έχω 1 αεροπλάνο μισογεμάτο την ημέρα για Ηράκλειο, έστω κι αν η τιμή του εισιτηρίου για το Ηράκλειο είναι 2 ή 3 φορές μεγαλύτερη...
Θα μπορούσες να το έχεις γράψει αυτό από την αρχή και να μην έχουμε τη στιχομυθία που είχαμε..

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Σύμφωνοι..απλά δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές τελικά, σωστά;
θεσσαλονίκη ηρακλειο θεσσαλονίκη η ταρίφα πάει καπου στα 80Ε...
τοσο τουλάχιστον βγάζει το σάιτ του κτελ ηρακλείου
αγνωστο ομως το ποσες ώρες κάνει...:roll:

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
πιστευω δεν ειναι θεμα προσφορων...δοξα το θεο προσφορες υπηρχαν,υπαρχουν και με το παραπανω(και θα υπαρχουν)...λεφτα δεν υπαρχουν...

και μη το παμε σε κοντρα αθηνας -θεσσαλονικης...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom