• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βουλγαρία Μπάνσκο - Ποτέ ξανά !

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrisbd

Member
Έλειψα 2 ώρες και έχασα επεισόδια....American bar έγινε πάλι...

Τώρα χρειάζεται να πω εγώ ποια είναι η επιτομή του Ελληναρά ;;;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Οσο για την τελευταία παράγραφο εγώ φταιω ισως που τους δινω δουλεια κ χρηματα είτε με τα ταξιδια μου στη χωρα τους είτε με τους ομοεθνείς τους που παιρνω στα κτήματά μου ως εργάτες το καλοκαίρι. Μια χαρά είναι και οι Αλβανοί περισσότερο σέβονται το ψωμί που τους δίνουμε...
Δηλαδή στην κλίμακα υπανθρώπων που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου που κατατάσσεται ο καθένας;

Traveller

Member
Και λίγα λες... εγώ στα κτήματα μου παίρνω Πακιστανούς και αν δεν είμαι ευχαριστημένος με την δουλειά τους τους εκτελώ όπως τον παλιό καλό καιρό στη Ροδεσία... αν είμαι ευχαριστημένος τους χαρίζω την ζωή... λεφτά πάντως δεν τους δίνω... τα κρατάω για να αλλάξω αεροπλάνο...

Υ.Γ. Και το trolling έχει όρια...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Lori δεν μου αρεσει και δεν θα ξαναπαω.Απαιτω να παρκαρω δωρεαν σε καποια σημεια οταν αφηνω τα χρηματα μου ηδη σε ξενοδοχεια,εστιατορια,χ/κ.Η υπερβολικη εκμεταλλευση των τουριστων χτυπαει πολλη ασχημα.Εσυ αν θελεις μπορεις να τους στησεις και κ....
Τωρα το αν θα κατσω στη χωρα μου και που θα παρκαρω ή οχι ειναι κατι που θα το αποφασισω εγω και οχι μια τυχαρπαστη απο ενα φορουμ.
Οσο για την τελευταία παράγραφο εγώ φταιω ισως που τους δινω δουλεια κ χρηματα είτε με τα ταξιδια μου στη χωρα τους είτε με τους ομοεθνείς τους που παιρνω στα κτήματά μου ως εργάτες το καλοκαίρι. Μια χαρά είναι και οι Αλβανοί περισσότερο σέβονται το ψωμί που τους δίνουμε...
Sweetie όνομα και πράμα είστε miss! Έχει σχέση με το όνομά σας; Δηλαδή το κτήμα σας λέγεται Κτήμα Ζαχαρούλας ή κάπως έτσι; Οι Βούλγαροι υποτακτικοί σας φωνάζουν κυρά ή σκέτο Σκάρλετ;

Αγαπητοί λοιποί τυχάρπαστοι του φόρουμ,

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
.....για την τελευταία παράγραφο εγώ φταιω ισως που τους δινω δουλεια κ χρηματα είτε με τα ταξιδια μου στη χωρα τους είτε με τους ομοεθνείς τους που παιρνω στα κτήματά μου ως εργάτες το καλοκαίρι. Μια χαρά είναι και οι Αλβανοί περισσότερο σέβονται το ψωμί που τους δίνουμε...
Απορία. στο χωραφι σου, πας με την πόρσε ή το κόβεις με το πόδι?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εσεις εχετε παει στο Μπανσκο?περιμενω τις εμπειριες σας...
Εμεις που εχουμε παει...λεμε πως ουτε εμας μας αρεσε, διοτι δεν κανουμε σκι και γενικοτερα τρελενομαστε μα βουνα και χιονια...
Οι υποτακτικοι (βλεπε Βουλγαροι) δεν μας πειραξαν ιδιαιτερα.
Μας ενοχλησε βεβαια που δεν γλειφουν με το στομα τη λασπη απο το δρομο ωστε να γινει λαμπικο αλλα θα τιμωρηθουν γι αυτο με 100 βουρδουλιες εκαστος το καλοκαιρι που θα ερθουν στα κτηματα μας...

(Για μενα μιλαω και μονο, ο πληθυντικος ειναι πληθυντικος ευγενειας ετσι οπως αρμοζει στον αυτοκρατορικο μου χαρακτηρα)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie