• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μουντιαλ και γυναίκες

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ok. Πμ. όμως. Μην το κάνεις βούκινο και κερδίσουν όλοι. Θελω να έχω την αποκλειστικότητα. Περιμένω την έμπνευση της στιγμής. Ευχομαι να μην αργήσει. Οσο για την τύχη μου, αλήθεια είμαι πολύ τυχερή και ας μην με πιστεύεις. Ο γρουσούζης είναι ο Γκιούλιβερ. Αυτός με γκαντεμιάζει:D
Αλήθεια τι απόδοση είχαν τα στοιχήματα που έπαιξες? Μεγάλη φαντάζομαι για να κάνεις τα 3 ευρώ 460:shock:

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
154 , 40 απόδοση είχε ο πρώτος σκόρερ και 3,85 το χ, και ο δικός μου με γκαντεμιάζει, για αυτό παίζω και δεν λέω τίποτα μόλις κερδίσω το ανακαινώνω

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ο πρώτος σκόρερ σε "ανέβασε", γιατί είναι αμυντικός. Μπράβο. Και σε άλλα με υγεία. Εγω δεν θα σε γρουσουζέψω. Στείλε πμ. όταν σου μυριστεί θησαυρός....... :clap::clap::clap:Μπράβο πάλι..

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Ευχαριστώ, το ξέρω α! ρε! Χαιντζε το έκανες το θαυμα σου....το διάβασα σε μια εφημερίδα και μου άρεσε σαν ποσοστό, το επόμενο που θα μου αρέσει θα το μοιραστώ μαζί σου , έτσι πρέπει σαν καλή συμφουρίτες να αλληλοστηριζόμαστε :clap: άλλωστε τα φράγκα θα πάνε σε καλό σκοπό 5στερο σε Ασία να μην ξεχνιόμαστε:p

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Πολύ σωστά το θέτεις φιλενάδα. Ο σκοπός ιερός. Δεν είναι σωστό να μείνω πάλι σε κοτέτσι. Δεν θα το αντέξω:shock:.

dmdoc

Member
Τι έγινε κυρίες του forum;αφήσατε το ποστάρισμα και πιάσατε τα ματσάκια;βλέπω εύκολα ξεχάσατε dvd,σπασίματα tv κλπ κλπ :bleh::bleh:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Τι έγινε κυρίες του forum;αφήσατε το ποστάρισμα και πιάσατε τα ματσάκια;βλέπω εύκολα ξεχάσατε dvd,σπασίματα tv κλπ κλπ :bleh::bleh:
ε μα καταλαβαίνεις τώρα, έχουμε κολλήσει όλες στην οθόνη και βλέπουμε αγώνες....Μέχρι και στον ύπνο μας...:lol:
που χρόνος για ποσταρίσματα:bleh:

vickygian

Member
Επόμενο Ταξίδι
αγνωστο....
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου!!!
Κορίτσια τις τελευταίες μέρες βιώνω την εξής κατάσταση: Ο άντρας μου είναι φανατικός με το ποδόσφαιρο (πρώην παίκτης). Με το που ξεκίνησε το μουντιαλ βλέπει όλους τους αγώνες ανελλειπώς και εγώ το έχω δεκτεί χωρίς γκρίνιες και μάλιστα του έχω παραχωρήσει τη μεγάλη τηλεόραση για να βλέπει με την ησυχία του και να απολαμβάνει τους αγώνες. Εγώ έχω περιοριστεί στη "μικρή" της κρεββατοκάμαρας και παρακολουθώ άλλα προγράμματα (δε βγαίνω έξω μόνη μου, μένω κι εγώ σπίτι). Το πρόβλημα του λοιπόν πιο είναι; Γιατί δε βλέπω κι εγώ τους αγώνες μαζί του!!!! Μα χρυσέ μου άνθρωπε το ποδόσφαιρο δε μου αρέσει (είχαμε παρακολουθήσει παλιά μαζί κάτι αγώνες), δε σου γκρινιάζω, δε σε ενοχλώ εσύ γιατί γκρινιάζεις; Είναι λογική η αντίδραση του, γιατί εγώ πραγματικά δεν τον καταλαβαίνω:mad:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Κορίτσια τις τελευταίες μέρες βιώνω την εξής κατάσταση: Ο άντρας μου είναι φανατικός με το ποδόσφαιρο (πρώην παίκτης). Με το που ξεκίνησε το μουντιαλ βλέπει όλους τους αγώνες ανελλειπώς και εγώ το έχω δεκτεί χωρίς γκρίνιες και μάλιστα του έχω παραχωρήσει τη μεγάλη τηλεόραση για να βλέπει με την ησυχία του και να απολαμβάνει τους αγώνες. Εγώ έχω περιοριστεί στη "μικρή" της κρεββατοκάμαρας και παρακολουθώ άλλα προγράμματα (δε βγαίνω έξω μόνη μου, μένω κι εγώ σπίτι). Το πρόβλημα του λοιπόν πιο είναι; Γιατί δε βλέπω κι εγώ τους αγώνες μαζί του!!!! Μα χρυσέ μου άνθρωπε το ποδόσφαιρο δε μου αρέσει (είχαμε παρακολουθήσει παλιά μαζί κάτι αγώνες), δε σου γκρινιάζω, δε σε ενοχλώ εσύ γιατί γκρινιάζεις; Είναι λογική η αντίδραση του, γιατί εγώ πραγματικά δεν τον καταλαβαίνω:mad:
Οταν τα έλεγα εγώ ότι θα προκύψουν προβλήματα...... κάτι ήξερα. Ακου προσεκτικά τι θα κάνεις. Θα καθήσεις δίπλα του στον καναπέ σε εναν αγώνα που εσύ θα επιλέξεις με γνώμονα τον αριθμό των ωραίων παικτών, με προσέχεις? των ωραίων, όχι των ικανών, οι ικανότητες δεν μας ενδιαφέρουν. Μετά θα αρχίζεις να θαυμάζεις μεγαλοφώνως τα προσόντα του παίκτη (διάλεξε έναν όμορφο), και τι ωραίο σώμα, και τι γυμνασμένος, και τι αρρενωπός , ξέρεις εσύ και αν βάλει και κανένα γκολ και πανυγηρίσει βγάζωντας την μπλούζα του, ακόμα καλύτερα, σε αυτήν την φάση να δώσεις ρεσιτάλ θαυμασμού. Επίσης φρόντισε σε κάθε κρίσιμη φάση να φωνάζεις δυνατά ή να περνάς μπροστά απο την τηλεόραση. Ακολούθησε τις οδηγίες αυτές και πιστεύω ότι απο μόνος του δεν θα θέλει να δείτε ποτέ ξανά μαζί ποδόσφαιρο. Αν τώρα δεν πιάσει (που δεν νομίζω) εδώ είμαστε πάλι...
υγ φρόντισε να του κάνεις και άσχετες ερωτήσεις κατά την διάρκεια. Τους εκνευρίζει αφάνταστα

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη

Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο με λίγα λόγια!

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
dim θα με μισήσεις χτες πήγα παλι ταμείο και πολύ καλό, ακού τι έπαιζα 1 Ελλάδα στο Ιντερνετ σε 3.90 ποσοστό και χατ τρικ τον Ιαγουιν από Αργεντινή που πλήρωνε 51 , δεν ήταν δική μου εμπνευση διαβασα σε ενα σαιτ κάποιον και νάτο . Απόδοση 51χ3.90=198,9 χ5 =994,5 ευρώ.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
dim θα με μισήσεις χτες πήγα παλι ταμείο και πολύ καλό, ακού τι έπαιζα 1 Ελλάδα στο Ιντερνετ σε 3.90 ποσοστό και χατ τρικ τον Ιαγουιν από Αργεντινή που πλήρωνε 51 , δεν ήταν δική μου εμπνευση διαβασα σε ενα σαιτ κάποιον και νάτο . Απόδοση 51χ3.90=198,9 χ5 =994,5 ευρώ.
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και δεν μου είπες τίποτα? σε μισώ σε μισώ σε μισώ (πολύ μεγάλο ποσοστό έδιναν για την νίκη της Ελλάδας πάντως, φαντάσου, δεν εμπνέουμε κανέναν:haha::haha:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα