dmdoc
Member
υγ φρόντισε να του κάνεις και άσχετες ερωτήσεις κατά την διάρκεια. Τους εκνευρίζει αφάνταστα
Αυτό είναι το "κλειδί"
υγ φρόντισε να του κάνεις και άσχετες ερωτήσεις κατά την διάρκεια. Τους εκνευρίζει αφάνταστα
Που είσαι βρε παιδί? Ιταλία για να αγοράσεις ντουντούκες??Αυτό είναι το "κλειδί"
Που είσαι βρε παιδί? Ιταλία για να αγοράσεις ντουντούκες??
Βουβουζέλες τις λένε καλή μου, βουβουζέλες! (καμμία σχέση με τις ου-βαζέλες)Που είσαι βρε παιδί? Ιταλία για να αγοράσεις ντουντούκες??
Το ίδιο μου κάνει. Βουβουζέλες, ντούντουκες, τον ίδιο δαιμονισμένο θόρυβο παράγουνhelloooooo! Σ΄αυτό το μουντιάλ τις λένε βουβουζέλες!
helloooooo! Σ΄αυτό το μουντιάλ τις λένε βουβουζέλες!
Βουβουζέλες τις λένε καλή μου, βουβουζέλες! (καμμία σχέση με τις ου-βαζέλες)
Μάλλον τις ροκάνες εννοείς! Οι ντουντούκες είναι πιο "σόφτ"!Το ίδιο μου κάνει. Βουβουζέλες, ντούντουκες, τον ίδιο δαιμονισμένο θόρυβο παράγουν
Εμένα πάντως μου λείπουν τα ... κρουστά!Σιγά μη δεν το ξέρει...σας δουλεύει...όπως και μένα άλλωστε
dim θα με μισήσεις χτες πήγα παλι ταμείο και πολύ καλό, ακού τι έπαιζα 1 Ελλάδα στο Ιντερνετ σε 3.90 ποσοστό και χατ τρικ τον Ιαγουιν από Αργεντινή που πλήρωνε 51 , δεν ήταν δική μου εμπνευση διαβασα σε ενα σαιτ κάποιον και νάτο . Απόδοση 51χ3.90=198,9 χ5 =994,5 ευρώ.