• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μουντιαλ και γυναίκες

vickygian

Member
Επόμενο Ταξίδι
αγνωστο....
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου!!!
Οταν τα έλεγα εγώ ότι θα προκύψουν προβλήματα...... κάτι ήξερα. Ακου προσεκτικά τι θα κάνεις. Θα καθήσεις δίπλα του στον καναπέ σε εναν αγώνα που εσύ θα επιλέξεις με γνώμονα τον αριθμό των ωραίων παικτών, με προσέχεις? των ωραίων, όχι των ικανών, οι ικανότητες δεν μας ενδιαφέρουν. Μετά θα αρχίζεις να θαυμάζεις μεγαλοφώνως τα προσόντα του παίκτη (διάλεξε έναν όμορφο), και τι ωραίο σώμα, και τι γυμνασμένος, και τι αρρενωπός , ξέρεις εσύ και αν βάλει και κανένα γκολ και πανυγηρίσει βγάζωντας την μπλούζα του, ακόμα καλύτερα, σε αυτήν την φάση να δώσεις ρεσιτάλ θαυμασμού. Επίσης φρόντισε σε κάθε κρίσιμη φάση να φωνάζεις δυνατά ή να περνάς μπροστά απο την τηλεόραση. Ακολούθησε τις οδηγίες αυτές και πιστεύω ότι απο μόνος του δεν θα θέλει να δείτε ποτέ ξανά μαζί ποδόσφαιρο. Αν τώρα δεν πιάσει (που δεν νομίζω) εδώ είμαστε πάλι...
υγ φρόντισε να του κάνεις και άσχετες ερωτήσεις κατά την διάρκεια. Τους εκνευρίζει αφάνταστα
dim kyr ακολούθησα τις συμβουλές σου, είδα τον αγώνα Γκάνα-Αυστραλία:clap: (μπορεί να υπήρχε και αγώνας με ωραιότερους παίχτες αλλά αυτός μου ήρθε πρόχειρος). Περιορίστηκα σε σχόλια στους παίχτες της Αυστραλίας για να γίνω πιστευτή (οι μαυρούλιδες δεν είναι στα γούστα μου). Σχολίασα τα πάντα, κοιλιακούς, μαλλί, κάλτσες, παπούτσια... Μέχρι ότι του χρόνου θα πηγαίνω στην Καβάλα που παίζει το 3 των Αυστραλών (όπως με πληροφόρησε) για να παρακολουθώ τους αγώνες (είναι ζηλιάρης γι' αυτό το έκανα για να τον τσιγκλίσω). Να τον ρωτάω όλη την ώρα άσχετα πράγματα και να του λέω ότι δεν προσέχει την κουβέντα μας :bleh: Μεταξύ μας, δε νομίζω να κατάφερε να δει λεπτό από τον αγώνα :haha: Ποια ήταν τελικά η αντίδρασή του: "είδες τελικά αγάπη μου τι ωραία που είναι να βλέπουμε μαζί τους αγώνες; Βρίσκεις και εσύ ενδιαφέροντα και εγώ, σήμερα λειτούργησες σα βουβουζέλα". Τελικά ο καλός μου έχει την υπομονή του Γκιούλιβερ!!!:D Φυσικά με φωνάζει βουβουζέλα. Τζίφος!

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
dim kyr ακολούθησα τις συμβουλές σου, είδα τον αγώνα Γκάνα-Αυστραλία:clap: (μπορεί να υπήρχε και αγώνας με ωραιότερους παίχτες αλλά αυτός μου ήρθε πρόχειρος). Περιορίστηκα σε σχόλια στους παίχτες της Αυστραλίας για να γίνω πιστευτή (οι μαυρούλιδες δεν είναι στα γούστα μου). Σχολίασα τα πάντα, κοιλιακούς, μαλλί, κάλτσες, παπούτσια... Μέχρι ότι του χρόνου θα πηγαίνω στην Καβάλα που παίζει το 3 των Αυστραλών (όπως με πληροφόρησε) για να παρακολουθώ τους αγώνες (είναι ζηλιάρης γι' αυτό το έκανα για να τον τσιγκλίσω). Να τον ρωτάω όλη την ώρα άσχετα πράγματα και να του λέω ότι δεν προσέχει την κουβέντα μας :bleh: Μεταξύ μας, δε νομίζω να κατάφερε να δει λεπτό από τον αγώνα :haha: Ποια ήταν τελικά η αντίδρασή του: "είδες τελικά αγάπη μου τι ωραία που είναι να βλέπουμε μαζί τους αγώνες; Βρίσκεις και εσύ ενδιαφέροντα και εγώ, σήμερα λειτούργησες σα βουβουζέλα". Τελικά ο καλός μου έχει την υπομονή του Γκιούλιβερ!!!:D Φυσικά με φωνάζει βουβουζέλα. Τζίφος!
Φίλη μου υπάρχουν και χειρότερα από το να σε φωνάζει βουβουζέλα. Θα μπορούσε να σε φωνάζει βουβαλοζέλα , θα ήταν πολύ χειρότερα. Στο θέμα μας τώρα. Δεν πίστευα ότι θα υπάρξει άλλος Γκιούλιβερ. Με εκπλήσεις. Δεν μπορώ να σκεφθώ κάτι άλλο. Δώσε μου 1 ημέρα περιθώριο να το μελετήσω και θα σου βρω νέα λύση (καλά και εσύ έχεις μυαλό? διάλεξες Αυστραλία Γκάνα? χάθηκε η Ισπανία που έχει ωραίους παίχτες? τσ τσ τσ θα σε μαλώσω:D)

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Φίλη μου υπάρχουν και χειρότερα από το να σε φωνάζει βουβουζέλα. Θα μπορούσε να σε φωνάζει βουβαλοζέλα , θα ήταν πολύ χειρότερα. Στο θέμα μας τώρα. Δεν πίστευα ότι θα υπάρξει άλλος Γκιούλιβερ. Με εκπλήσεις. Δεν μπορώ να σκεφθώ κάτι άλλο. Δώσε μου 1 ημέρα περιθώριο να το μελετήσω και θα σου βρω νέα λύση (καλά και εσύ έχεις μυαλό? διάλεξες Αυστραλία Γκάνα? χάθηκε η Ισπανία που έχει ωραίους παίχτες? τσ τσ τσ θα σε μαλώσω:D)
Και το καμερούν μια χαρά ομάδα! όχι αγωνιστικά! Όταν τελείωσε ο αγώνας και βγάλανε τις φανέλες τους τότε πια είπα Ωραίο παιχνίδι!:bleh:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Και το καμερούν μια χαρά ομάδα! όχι αγωνιστικά! Όταν τελείωσε ο αγώνας και βγάλανε τις φανέλες τους τότε πια είπα Ωραίο παιχνίδι!:bleh:
Πόσο δίκιο έχεις!!!!!! (και αγωνιστικά καλοί ήταν πάντως)

vickygian

Member
Επόμενο Ταξίδι
αγνωστο....
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου!!!
κορίτσια λάθος μου έχετε δίκιο, δεν ενημερώθηκα σωστά για τα σημαντικά ματς (από πλευράς αγοριών φυσικά). Παρακαλώ περιμένω ενημέρωση!!!

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
κορίτσια λάθος μου έχετε δίκιο, δεν ενημερώθηκα σωστά για τα σημαντικά ματς (από πλευράς αγοριών φυσικά). Παρακαλώ περιμένω ενημέρωση!!!

Ε και συ! Δεν ήξερες δε ρώταγες? Τουλάχιστον δοκίμασε σε κάποιον αγώνα που να έχει και ενδιαφέρον, συνεχίζει δε συνεχίζει η ομάδα, θα περάσει στην επόμενη φάση ή όχι! Ή έστω σε έναν αγώνα που έχει στοιχηματίσει ο δικός σου! Που ξέρεις εκεί μπορεί να του τη σπάς περισσότερο!:bleh:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Κοριτσια τι θαυμα εχει γινει σε αυτο το μουντιαλ..αδυνατω να το πιστεψω!!!
Εκει που φοβομουν τα χειροτερα ...εκει που ο δικος μου ειναι φανατικος με τα ποδοσφαιρα και μου εχει σπασει τα νευρα ...σε τι παιδικα παρτυ εχω παει μονη μου..τι καφεδες εχω πιει εκδιωκομενη απο την οικια μου ...τι στη μεσα τηλεοραση ειμαι υπο περιορισμον και στραβωνομαι να δω στις 14 ιντσες ...τι 3ημερα δεν παμε γιατι παιζει η θρυλαρα και ειναι γρουσουζια να το βλεπει σε αλλη tv .....ΞΑΦΝΙΚΑ ....ατενιζει την τηλεοραση με το μετεωρο βημα της αγελαδας και δηλωνει βαρυγδουπα:" Χαλια μπαλα παιζουν...ξενερωσα τρελα τωρα..... δεν θα παρακολουθω τοσο συστηματικα".
Δοξα το μεγαλοδυναμο και δοξα τις βουβουζελες!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Υ.Γ. Φανταζομαι οτι η καλη μου τυχη θα τελειωσει οσο πλησιαζει ο τελικος!

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Εγώ πάντως απολαμβάνω να βλέπω τις μεγάλες διοργανώσεις (και ευτυχώς είμαι από τις τυχερές και ο άντρας μου βλέπει μόνο αυτές) είτε με (κοινούς) φίλους στο σπίτι με μπύρα και πίτσα είτε έξω, όπου γίνεται μεγάλος χαβαλές. Παλιότερα πηγαίναμε σε μια ιρλανδέζικη παμπ στη Γλυφάδα και πίναμε πολλά πιντ, ενώ γύρω ξένοι διαφόρων εθνικοτήτων πανηγύριζαν για την ομάδα τους (είχαμε δει εκεί Euro 2008 αλλά και Μουντιάλ 2006).
Προτείνω να το δοκιμάσετε. Αν ο άντρας σας θέλει να βλέπει αγώνες μουντιάλ προτείνετέ του να τους δείτε σε κάποιο μπαρ-καφετέρια-παμπ με φίλους. Εσείς θα μιλάτε με τις φίλες σας, θα πίνετε μπύρες και κάθε τόσο θα λέτε ουυυ, μπράβο, γκολ κλπ.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ωραιο αυτο παντως να βλεπεις μπαλα με τους ξενους.οι Ευρωπαιοι εχουν μεγαλη πλακα και χαβαλε οταν παρακολουθουν αγωνες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom