dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπαγκλαντες
Εδώ ληξίαρχος... Πουαρώ.. παρεκτρέπεσαιΜμμμ... και ιστορικά και χρονικά άλματα βλέπω... Πού'σαι, Χρήστο, βρήκαμε συγκυβερνήτη για το Enterprise!
Εδώ ληξίαρχος... Πουαρώ.. παρεκτρέπεσαιΜμμμ... και ιστορικά και χρονικά άλματα βλέπω... Πού'σαι, Χρήστο, βρήκαμε συγκυβερνήτη για το Enterprise!
dim kyr ακολούθησα τις συμβουλές σου, είδα τον αγώνα Γκάνα-Αυστραλία (μπορεί να υπήρχε και αγώνας με ωραιότερους παίχτες αλλά αυτός μου ήρθε πρόχειρος). Περιορίστηκα σε σχόλια στους παίχτες της Αυστραλίας για να γίνω πιστευτή (οι μαυρούλιδες δεν είναι στα γούστα μου). Σχολίασα τα πάντα, κοιλιακούς, μαλλί, κάλτσες, παπούτσια... Μέχρι ότι του χρόνου θα πηγαίνω στην Καβάλα που παίζει το 3 των Αυστραλών (όπως με πληροφόρησε) για να παρακολουθώ τους αγώνες (είναι ζηλιάρης γι' αυτό το έκανα για να τον τσιγκλίσω). Να τον ρωτάω όλη την ώρα άσχετα πράγματα και να του λέω ότι δεν προσέχει την κουβέντα μας Μεταξύ μας, δε νομίζω να κατάφερε να δει λεπτό από τον αγώνα Ποια ήταν τελικά η αντίδρασή του: "είδες τελικά αγάπη μου τι ωραία που είναι να βλέπουμε μαζί τους αγώνες; Βρίσκεις και εσύ ενδιαφέροντα και εγώ, σήμερα λειτούργησες σα βουβουζέλα". Τελικά ο καλός μου έχει την υπομονή του Γκιούλιβερ!!! Φυσικά με φωνάζει βουβουζέλα. Τζίφος!Οταν τα έλεγα εγώ ότι θα προκύψουν προβλήματα...... κάτι ήξερα. Ακου προσεκτικά τι θα κάνεις. Θα καθήσεις δίπλα του στον καναπέ σε εναν αγώνα που εσύ θα επιλέξεις με γνώμονα τον αριθμό των ωραίων παικτών, με προσέχεις? των ωραίων, όχι των ικανών, οι ικανότητες δεν μας ενδιαφέρουν. Μετά θα αρχίζεις να θαυμάζεις μεγαλοφώνως τα προσόντα του παίκτη (διάλεξε έναν όμορφο), και τι ωραίο σώμα, και τι γυμνασμένος, και τι αρρενωπός , ξέρεις εσύ και αν βάλει και κανένα γκολ και πανυγηρίσει βγάζωντας την μπλούζα του, ακόμα καλύτερα, σε αυτήν την φάση να δώσεις ρεσιτάλ θαυμασμού. Επίσης φρόντισε σε κάθε κρίσιμη φάση να φωνάζεις δυνατά ή να περνάς μπροστά απο την τηλεόραση. Ακολούθησε τις οδηγίες αυτές και πιστεύω ότι απο μόνος του δεν θα θέλει να δείτε ποτέ ξανά μαζί ποδόσφαιρο. Αν τώρα δεν πιάσει (που δεν νομίζω) εδώ είμαστε πάλι...
υγ φρόντισε να του κάνεις και άσχετες ερωτήσεις κατά την διάρκεια. Τους εκνευρίζει αφάνταστα
Φυσικά με φωνάζει βουβουζέλα. Τζίφος!
Φίλη μου υπάρχουν και χειρότερα από το να σε φωνάζει βουβουζέλα. Θα μπορούσε να σε φωνάζει βουβαλοζέλα , θα ήταν πολύ χειρότερα. Στο θέμα μας τώρα. Δεν πίστευα ότι θα υπάρξει άλλος Γκιούλιβερ. Με εκπλήσεις. Δεν μπορώ να σκεφθώ κάτι άλλο. Δώσε μου 1 ημέρα περιθώριο να το μελετήσω και θα σου βρω νέα λύση (καλά και εσύ έχεις μυαλό? διάλεξες Αυστραλία Γκάνα? χάθηκε η Ισπανία που έχει ωραίους παίχτες? τσ τσ τσ θα σε μαλώσω)dim kyr ακολούθησα τις συμβουλές σου, είδα τον αγώνα Γκάνα-Αυστραλία (μπορεί να υπήρχε και αγώνας με ωραιότερους παίχτες αλλά αυτός μου ήρθε πρόχειρος). Περιορίστηκα σε σχόλια στους παίχτες της Αυστραλίας για να γίνω πιστευτή (οι μαυρούλιδες δεν είναι στα γούστα μου). Σχολίασα τα πάντα, κοιλιακούς, μαλλί, κάλτσες, παπούτσια... Μέχρι ότι του χρόνου θα πηγαίνω στην Καβάλα που παίζει το 3 των Αυστραλών (όπως με πληροφόρησε) για να παρακολουθώ τους αγώνες (είναι ζηλιάρης γι' αυτό το έκανα για να τον τσιγκλίσω). Να τον ρωτάω όλη την ώρα άσχετα πράγματα και να του λέω ότι δεν προσέχει την κουβέντα μας Μεταξύ μας, δε νομίζω να κατάφερε να δει λεπτό από τον αγώνα Ποια ήταν τελικά η αντίδρασή του: "είδες τελικά αγάπη μου τι ωραία που είναι να βλέπουμε μαζί τους αγώνες; Βρίσκεις και εσύ ενδιαφέροντα και εγώ, σήμερα λειτούργησες σα βουβουζέλα". Τελικά ο καλός μου έχει την υπομονή του Γκιούλιβερ!!! Φυσικά με φωνάζει βουβουζέλα. Τζίφος!
Και το καμερούν μια χαρά ομάδα! όχι αγωνιστικά! Όταν τελείωσε ο αγώνας και βγάλανε τις φανέλες τους τότε πια είπα Ωραίο παιχνίδι!Φίλη μου υπάρχουν και χειρότερα από το να σε φωνάζει βουβουζέλα. Θα μπορούσε να σε φωνάζει βουβαλοζέλα , θα ήταν πολύ χειρότερα. Στο θέμα μας τώρα. Δεν πίστευα ότι θα υπάρξει άλλος Γκιούλιβερ. Με εκπλήσεις. Δεν μπορώ να σκεφθώ κάτι άλλο. Δώσε μου 1 ημέρα περιθώριο να το μελετήσω και θα σου βρω νέα λύση (καλά και εσύ έχεις μυαλό? διάλεξες Αυστραλία Γκάνα? χάθηκε η Ισπανία που έχει ωραίους παίχτες? τσ τσ τσ θα σε μαλώσω)
Πόσο δίκιο έχεις!!!!!! (και αγωνιστικά καλοί ήταν πάντως)Και το καμερούν μια χαρά ομάδα! όχι αγωνιστικά! Όταν τελείωσε ο αγώνας και βγάλανε τις φανέλες τους τότε πια είπα Ωραίο παιχνίδι!
κορίτσια λάθος μου έχετε δίκιο, δεν ενημερώθηκα σωστά για τα σημαντικά ματς (από πλευράς αγοριών φυσικά). Παρακαλώ περιμένω ενημέρωση!!!