dmdoc
Member
Έχω πάρει σβάρνα τις αγορές του κόσμου και δεν μπορώ να διαλέξωΠου είσαι βρε παιδί? Ιταλία για να αγοράσεις ντουντούκες??
...θα βοηθήσετε;;;;
Έχω πάρει σβάρνα τις αγορές του κόσμου και δεν μπορώ να διαλέξωΠου είσαι βρε παιδί? Ιταλία για να αγοράσεις ντουντούκες??
Τώρα αρχίζεις και μπαίνεις στο νόημα! Ευγε!Και μια και κυκλοφορούν και με σπόνσορα...
προτείνω να παραγγείλει το travelstories με το λογότυπό του,για να βρουν την υγειά τους οι συμφορουμίτισσες αφού θα τις χρησιμοποιούν στο σπίτι την ώρα του αγώνα!!!!
Επειδή δεν απάντησα αμέσως μη νομίσεις ότι το άφησα να περάσει στο ντούκου - ας όψονται οι όροι ενός ασφαλιστικού συμβολαίου που διάβαζα...Πουαρώ έλα στα συγκαλά σου!!!! τις ροκάνες τις είχανε στα γήπεδα απο την εποχή που βασίλευε ο Φοίνικας!!!! Ημαρτον! Τι πας και θυμάσαι?
Θα είμαι Λακωνική (αντίθετα απο εσένα). Το σχόλιο έγινε για να θίξω την ηλικία σου γερο Πουαρώ (οχι τα πολιτικά σου φρονήματα)Επειδή δεν απάντησα αμέσως μη νομίσεις ότι το άφησα να περάσει στο ντούκου - ας όψονται οι όροι ενός ασφαλιστικού συμβολαίου που διάβαζα...
Και στην αρχαία Ελλάδα είχαν άμαξες και σήμερα έχουμε αμάξια αλλά και άμαξες. Θέλω να πω ότι κάποιες "αξίες" είναι διαχρονικές. Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, κάτι κλασσικό γι αυτόν τον λόγο ακριβώς λέγεται κλασσικό. Προσωπικά προτιμώ την κλασσική ξύλινη εκδοχή τους από την σύγχρονη πλαστικουά (που δεν είναι και πολύ "αντρουά" - συν τοις άλλοις).
Tip: Εκεί που θα ταξιδέψεις σύντομα είναι πολύ πιθανό να βρείς τέτοιες ξύλινες (στο Βιετνάμ είχε) - αγόρασε μία και κάν'την δώρο στον Γκιούλιβερ και βγάλ'τον φωτογραφία την ώρα που του τη δίνεις!
Με λίγα λόγια, κλασσική αξία κι ο Πουαρώ, έτσι? Thanks dear!Θα είμαι Λακωνική (αντίθετα απο εσένα). Το σχόλιο έγινε για να θίξω την ηλικία σου γερο Πουαρώ (οχι τα πολιτικά σου φρονήματα)
Αν και είμαι εκτός θέματος προς χάριν της ενημέρωσης να απαντήσω στον φίλτατο Πουαρώ ότι 1) Φοίνικας ηταν το σύμβολο της χούντας και 2) Φυσικά και καλά κάνει και θεωρεί εαυτόν κλασσικό. Καλύπτει άλλωστε όλες τις προδιαγραφές (ηλικία, χιλιετηρίδα κλπ) , με άλλα λόγια έχουμε το φραπέ , τις βλάβες του "Δημητρούλα" (πλοιο για τα νησιά που χαλάει συνεχώς), τα σουβλάκια, και τον μουσακά. Αξίες που παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο. Αααα! και φυσικά τον Πουαρώ..(μεταξύ φραπέ και "Δημητρούλας"Με λίγα λόγια, κλασσική αξία κι ο Πουαρώ, έτσι? Thanks dear!
... Αυτό για τα πολιτικά φρονήματα δεν μπόρεσα να το συνδέσω με τα προηγούμενα... :?
Ε, να μην έχω και παράπονο... Τζόβενο μ' έβγαλε! Εμένα το μυαλό μου πήγε πολύυυυυυ μακριά: Στους αρχαίους Φοίνικες!!!Αν και είμαι εκτός θέματος προς χάριν της ενημέρωσης να απαντήσω στον φίλτατο Πουαρώ ότι 1) Φοίνικας ηταν το σύμβολο της χούντας και 2) Φυσικά και καλά κάνει και θεωρεί εαυτόν κλασσικό. Καλύπτει άλλωστε όλες τις προδιαγραφές (ηλικία, χιλιετηρίδα κλπ) , με άλλα λόγια έχουμε το φραπέ , τις βλάβες του "Δημητρούλα" (πλοιο για τα νησιά που χαλάει συνεχώς), τα σουβλάκια, και τον μουσακά. Αξίες που παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο. Αααα! και φυσικά τον Πουαρώ..(μεταξύ φραπέ και "Δημητρούλας"
New age! αγαπητέ μου! New age!Ε, να μην έχω και παράπονο... Τζόβενο μ' έβγαλε! Εμένα το μυαλό μου πήγε πολύυυυυυ μακριά: Στους αρχαίους Φοίνικες!!!
Αλήθεια, ο Σέρλοκ ποιάς εποχής σύγχρονος ήταν; :roll: