• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Οχι, φιλοι μου ειναι... ο ενας παιζει φυσαρμονικα.

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Πλούσιος και με λεφτά? Να τα χαίρομαι αλλά να σέβομαι τους φτωχούληδες? Εσύ μάλλον κόλλησες από τον christian. Δεν εηγείται αλλιώς. Μετά ζητάτε από τον τράβελερ να σας γράψει για το Τσέλσι, για χλιδάτα εστιατόρια και ξενοδοχεία. Τρομάρα σας.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ε; Μαλλον αγνοεις οτι με τον Traveller ειχα αναλογη διαφωνια, στα παρθενικα μου μηνυματα στο φορουμ.

Traveller

Member
Επειδή αναφέρθηκε το όνομα μου...

1. Ειλικρινά ρε tripakias δεν θυμάμαι τι διαφωνία είχαμε εμείς οι δύο για το Λονδίνο... αν θέλεις θυμησέ το μου γιατί είναι κι αυτό το χαμένο το αλτσχάιμερ...

2. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να μιλάω για το connect... επίσης έχει μαλλιάσει η κακομοίρα η γλώσσα μου να λέω για το πόσο ακριβό είναι το express... τα μαλλιά της γλώσσας μου έχουν φτάσει μέχρι το πάτωμα λέγοντας σας ότι η ταλαιπορία με το tube είναι μεγάλη... δεν είναι τόσο ο χρόνος, μια ωρίτσα χαλαρά, όσο ο συνωστισμός... το σενάριο βαλίτσες παιδιά και μια ώρα όρθιος είναι απλά εφιαλτικό... όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν...
Aπό κει και μετά το μετράς... εγώ π.χ όταν πήγαινα Λονδίνο έπαιρνα σχεδόν πάντα το tube γιατί δεν είχα παιδιά, σκυλιά, γατιά, βαλίτσες και έμενα στο S.Kensington... σαράντα λεπτά μετημένα και με έβγαζε εξω από το ενδιαίτημα μου... και το express να έπαιρνα θα έκανα τουλάχιστον το ίδιο χρόνο συν την ταλαιπορία της αλλαγής... τα λεφτά δεν ήταν ο κύριος λόγος επιλογής του tube... δεν θα σωζόμουν για 4 λίρες διαφορά... αν λοιπόν κάποιος μένει στο Earls Court π.χ βεβαίως και τον συμφέρει το tube... αν όμως μένει Paddington ή κέντρο είναι αστείο και μόνο να μιλάει για tube...

3. Tripakias είσαι φάουλ με τον Σταύρο... το να θέλει κάποιος να μείνει σε τετράστερο ξενοδοχείο και να φάει σε ένα εστιατόριο της προκοπής δεν τον κατατάσει στους έχοντες και κατέχοντες... αυτή η ρουφιάνα η γλώσσα μου έχει γίνει Σιχ από τα πολλά μαλλιά που έχει βγάλει... πάντα λέω ότι αν είσαι μέχρι τα 26 άντε 28 φοιτητής ή καινούργιος στην δουλειά σου και τα όβολα σου λείπουνε την αβαρία θα την κάνεις... και σε hostel καβάτζα θα κοιμηθείς και βρώμικο στο δρόμο θα φας και θα μετράς και το ευρώ... αν όμως έχεις καβατζάρει τα τριάντα και μετράς την λίρα για να πας στο Λονδίνο καλύτερα κάτσε σπίτι σου... είναι δύσκολες οι εποχές σε κανένα δεν περισσεύουν αλλά διάολε ταξίδι πας... δεν είναι πια τόσο μεγάλη χλίδα να μείνεις 4-5 μέρες σε ένα τετράστερο και να τρως σαν άνθρωπος... χαλάρωσε λίγο... αν δεν έχεις δεν είναι ντροπή, απλά το αναβάλεις και πας αργότερα... εγώ προσωπικά δεν μίλησα ποτέ για ξενοδοχεία εξωπραγματικά... όταν μιλάω για κάτι ακριβό πάντα το επισημαίνω και αναφέρω ενδεικτική τιμή... αν διαβάσεις τα γραπτά μου θα δεις ότι έχω προτείνει ωραιότατα μέρη και με λογικότατα λεφτά... ο traveller και ο Σταύρος υποθέτω, ούτε πλούσιοι είναι ούτε πλούσιοι το παίζουν... απλά έχουν καβατζάρει, εγώ προ πολλού ο Σταύρος δεν ξέρω, τα τριάντα και κατά συνέπεια θεωρούν φυσιολογικό το να κάνουν ένα ταξίδι πετώντας με φυσιολογικές εταιρίες, μένοντας σε ένα σχετικά καλό ξενοδοχείο και τρώγοντας σε ένα εστιατόριο της τάξεως των 40?-50? το άτομο... αν εσύ αυτά τα θεωρείς χλίδες και εξτρεμισμούς πέταξε με Ryan, τράβα κοιμήσου σε καβάτζες και τρώγε στα Κινέζικα του Σόχο ότι φας 5 λίρες...

maria84

Member
Θα συμφωνήσω με τον Traveller για το θέμα του tube.Το καλοκαίρι ήμουνα στο Λονδίνο και έκανα το τραγικό λάθος να χρησιμοποιήσω απο το αεροδρόμιο το tube.Και πολυ ώρα κάνει και πολύ κόσμο έχει.Φανταστείτε ότι ήμουνα με τον άντρα μου,τη κόρη μου που ήταν 8 μηνών και τους γονείς μου με καρότσι και βαλίτσες για να κατέβουμε στη στάση Russell Square.:shock:Το στρίμωγμα που φάγαμε δεν περιγράφεται.Αν ήμουνα μόνη μου δε θα με ένοιαζε.Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν:D:D

XRISTOS71

Member
Προς traveller : από τις πολλες τρίχες και τα μαλλιά στο τέλος σε βλέπω να μοιάζεις περισσότερο με άνθρωπο των σπηλαίων .

Στο Post No 15 έγραψα και το ξαναεπαναλαμβάνω οτι ο καλύτερος τρόπος για μεταβαση απο το LHR στο Κέντρο είναι το connect .
Αυτό δεν αλλάζει εχοντας πάει με όλους τους τρόπους πλεόν στο κέντρο .
¨Οπως περιγράφω και στην πρόσφατη ιστορία μου φετος προτίμησα να πάω με το tube επειδή το ξενοδοχείο ηταν πάνω στην γραμμή και δεν θα είχα μετεπίβίβαση σε άλλη γραμμή η taxi η λεωφορείο . Εννοείται 1 ώρα όρθιος και όχι σε ιδιαίτερη ώρα αιχμής .
Δεν λέω το tube ειναι ο πιο φθηνός τρόπος αλλά το ταξίδι δεν το κάνουμε μετρωντας πάντα και το τελευταίο ευρώ στην τσέπη μας .

Τα έγραψε και ο Σταυρος και ο Νικόλας ''εχω ψιλά πάω και περνάω καλά ,δεν έχω ψιλά κάθομαι και πάω οταν μαζέψω αρκετά ''.
Δεν θα κάνω ποτέ ενα ταξίδι για να πώ οτι το έκανα και να πάω σε ενα μέρος και να την βγάζω με ενα tost η μια μπαγκέτα όλη μερα και να μενω σε πάτους .

Αν είμουν 20 χρονών μπορεί και να τό έκανα , σημερα που είμαι σχεδόν τα διπλά δεν θα ξεκινήσω καν να πάω κάπου αν δεν μου βγαίνουν τα κουκιά .
Απο το ταξίδι μου έχω απαιτήσεις ,να μείνω σε καλό ξενοδοχείο και όχι σε πάτους ,να φάω σε ενα καλό εστιατόριο ,να πάω να πιώ τα ποτά μου ,να μην σκεφτώ να πάρω ταξί για να με παει στο ξενοδοχείο μου αργά το βράδυ ,να κάνω στη τελική το κέφι το δικό μου και του ανθρώπου μου.

GTS

Member
...τρώγε στα Κινέζικα του Σόχο ότι φας 5 λίρες...
Εγώ κάπου ενθυμούμαι ένα τόπικ για ένα εκπληκτικό κινέζικο στη Σόφια ή στα Σκόπια, δε θυμάμαι ακριβώς,, όπου τρως εκπληκτικά με 3 δηνάρια. Αξίζει από μόνο του ένα ταξίδι με ΚΤΕΛ για εκεί...

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Το θέμα tube είναι και και θέμα ώρας, όπως γράφεται σε πολλά ξένα μεγάλα ταξιδιωτικά φόρουμ. Επαναλαμβάνω το έχω χρησιμοποιήσει μεσημέρι στις 16:00, μέσα Αυγούστου και υπήρχαν άδειες θέσεις στο βαγόνι από το Τ2 μέχρι και το κέντρο ούτε καν όρθιοι. Mην προεξοφλείτε λοιπόν ότι θα είστε όρθιοι ή ότι θα ταλαιπωρηθείτε. Επειδή υπάρχει και ακριβότερος τρόπος να φτάσει κάποιος στο κέντρο του Λονδίνου, δε σημαίνει ότι αυτός που χρησιμοποιεί τον υπόγειο είναι τζαμπατζής ή δε χαίρεται το ταξίδι του... άλλωστε και η μετάβαση των περισσοτέρων προς τον ΑΙΑ γίνεται με tube και όχι με κάποιο σούπερ ντούπερ business class τρένο... αλήθεια εκεί δε σας απασχολούν οι τσάντες, οι ανύπαρκτες θέσεις και τα παιδιά?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Επειδή αναφέρθηκε το όνομα μου...

1. Ειλικρινά ρε tripakias δεν θυμάμαι τι διαφωνία είχαμε εμείς οι δύο για το Λονδίνο... αν θέλεις θυμησέ το μου γιατί είναι κι αυτό το χαμένο το αλτσχάιμερ...

2. αν όμως μένει Paddington ή κέντρο είναι αστείο και μόνο να μιλάει για tube...

3. ...
1. http://www.travelstories.gr/%E5%F5%...C%F2-%EB%EF%ED%E4%DF%ED%EF-49.html#post228242

2. Διαβασε σε παρακαλω το αρχικο μου ποστ. Θα δεις οτι για το Paddington αποκλειω το tube και αναφερω σαν μονες λυσεις το connect και το minicab. Επειδη μετα διαστρεβλωθηκε η συζητηση με τσιγκουνηδες, προυχοντες και μεροκαματιαρηδες δεν φταιω γω ή τουλαχιστον μονο εγω.

3. Την GIOULI21 και με την ερωτηση που εκανε το κοριτσι, την κοβεις να εχει καβατζαρει τα 30; Οχι, πες μου. Επισης... μην κοιτατε τι κανετε αποκλειστικα εσεις ρε... εδω μεσα οι μισες ερωτησεις για το Λονδινο ειναι αν με συμφερει η oyster ή η travelcard και που με συμφερει να κανω συναλλαγμα. Αναλογες ερωτησεις υπαρχουν για ολα τα μερη. Ποσο δυσκολο ειναι πια να το καταλαβετε αυτο;

Και για να τελειωνουμε: Αυτος ο ερμος ο tube ποσο μπορει να σας ταλαιπωρησει; Στα αστικα και στον ΗΣΑΠ που στριμωχνετσε δεν σας πειραζει; Η μια φορα το χρονο σας πειραξε; Και γιατι στον tube γινεται χαμος, γιατι τον επιλεγουν ολοι αυτοι; Λετε να μαζευτηκαν ολοι οι τσιγκουνηδες;
Λοιπον, αμα ειστε πολλα ατομα και νομιζετε οτι δεν αντεχετε τον tube παρτε minicab. Αν σας βολευει το connect (μενετε κοντα στο Paddington) παρτε το αμα θελετε. Και maria84 αν επαιρνες το connect ή το express να δεις τι ταλαιπωρια θα τραβουσες...

ΥΓ Για την ποιοτητα των ξενοδοχειων δεν εκανα νυξη... παρα μονο για την τοποθεσια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom