manelaki
Member
Eγω θα μεινω στη περιοχη Shepherd's Bush. Μου φανηκε καλη αλλα οχι και πολυ κεντρικα ωστε να'ναι απαγορευτικη η τιμη. Οσοι εχετε παει ξερετε καλυτερα..Ελπιζω να'ναι και ομορφα.
Οπου και να μενεις στο Λονδινο οι διαδρομες σου τρωνε πολυ χρονο. Το κακο ειναι οτι η περιοχη δεν εχει κατι το ιδιαιτερο.Ετσι οπως μου τα λετε δλδ ποση ωρα θα κανω να παω στα αξιοθεατα ...?
απο τι καταλαβα θα φαω ολη την ωρα μ στις διαδρομες..
Εσυ εισαι λιγο προς τα εξω αλλα διπλα στο μεγαλυτερο εμπορικο κεντρο της Ευρωπης.Eγω θα μεινω στη περιοχη Shepherd's Bush. Μου φανηκε καλη αλλα οχι και πολυ κεντρικα ωστε να'ναι απαγορευτικη η τιμη. Οσοι εχετε παει ξερετε καλυτερα..Ελπιζω να'ναι και ομορφα.
Δεν ειναι και τοσο βολικη για το Heathrow περιοχη το Paddington Σταυρο.Με βάση τα κριτήρια που έθεσες (κοντά στο κέντρο, σταθμό για Χίθροου) θα συνιστούσα το Hilton London Metropole, Edgware Road, Paddington.
Είναι δυνατόν να λές εσυ τέτοια πράγματαΔεν ειναι και τοσο βολικη για το Heathrow περιοχη το Paddington Σταυρο.
Για το tube πρεπει να αλλαζει γραμμη.
Το Express ειναι ακριβο.
Μονη λυση το Connect αλλα μπορει να αναγκαστει να περιμενει και μιση εως μια ωρα.
Καλές οι αναλύσεις αλλά υπερβολικές .Βρε το ξενοδοχειο μια χαρα ειναι και η περιοχη πολυ βολικη και εξυπηρετικη.
Το connect ομως εχει δρομολογια καθε μιση ωρα και το βραδι καθε ωρα...
Θα μου πεις σιγα, μπορει να κανονισει συγκεκριμενη ωρα για να φυγει και κατα την αφιξη της στο Λονδινο μπορει να περιμενει και κανενα μισαωρο, δεν χαλασε ο κοσμος (ετσι κι αλλιως πιο γρηγορα θα φτασει απ' οτι αν επαιρνε το tube).
Ομως για το connect το εισιτηριο ειναι 16,50 λιρες με επιστροφη και για το tube θελει 10 λιρες (με επιστροφη παντα) αν βγαλει single (που δεν θα το κανει), αν βγαλει oyster (που αυτο θα κανει) 9 λιρες αν το παρει και τις δυο φορες μεχρι τις 9:30 π.μ. (4,50 το ενα) και 5,40 λιρες αν το παρει μετα τις 9:30 π.μ. (2,70 το ενα).
Εγω θα της προτεινα να μεινει σε ενα ξενοδοχειο κοντα στην Piccadilly line απο Gloucester Road μεχρι Russel Square αντε μεχρι King's Cross St. Pancras.
Κι αμα ειναι 4 ή περισσοτερα ατομα, να μεινει οπου θελει και να καλεσει minicab αν δεν θελει tube.
Εξακολουθεις να απορεις αν ειναι δυνατον να λεω τετοια πραγματα Χρηστο;
Δωσε ενα παραδειγμα τι εννοεις καθαρο, τι ανεκτο και ποια η τιμη που δεν ξεφευγει.Είχα μια ανησυχία για το ξενοδοχείο στο Λονδίνο τον Μάιο που θα το χρειαστώ αλλά τώρα που είδα το Waldorf ΜΟΝΟ ΜΕ 349 λίρες (ούτε 350) ηρέμησα! τζάμπα πράμα.
Τριπάκια ρίξε καμιά ιδέα για Ράσσελ σκουέαρ, καθαρό, ανεκτό και να μη ξεφεύγει στη τιμή.
Ρε Χρηστο, το minicab με το connect για 4 ατομα βγαινει πανω κατω στα ιδια χρηματα. Ταξι να παρει αν μεινει στα ξενοδοχεια που προτεινουμε''Κι αμα ειναι 4 ή περισσοτερα ατομα, να μεινει οπου θελει και να καλεσει minicab αν δεν θελει tube.''
Απο το ένα άκρο στο άλλο πήγες ,απο τον πιο φθηνό τρόπο στον΄''σχεδόν'' ακριβότερο ,γιατι υπάρχουν και καποιοι που πάνε με ταξί .
Πρωτ' απ' ολα το tripakias με -ι- και οχι με -υ- πλιζ...Ρε συ τρυπάκια, αν πας στο λονδίνο για 3 μέρες θα χαλαστείς με λίγες λίρες παραπάνω που θα δώσεις για το εξπρές? Μην φτάσουμε στο γνωστό και άθλιο σλόγκαν ότι η τσιγκουνιά είναι μαγκιά. Στο Λονδίνο πάς. σιγά μην ψάψνω για σάντουιτσ στην τραφάλγκαρ. αμάν πια αυτοί οι λογαριασμοί. 3 το λάδι, 3 το ξύδι, 5 το λαδόξυδο.