• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

XRISTOS71

Member
Σωστά αλλά με μια μικρή διαφορά ,οτι εμεις δεν κανουμε ταξίδια απλά για να κανουμε αλλά μόνο υπερπαραγωγές :bleh::bleh::haha::haha:.

Κοιτα επειδή η πλειοψηφία κανει lowbudget ταξίδια καλά κάνεις και ΄δίνεις πληροφορίες και οικονομικές λύσεις .

Περί ξενοδοχείου καθε φορά λεμε ,διαβάζουμε τα ίδια και τα ιδια
ψάχνεις την τσέπη σου πρώτα και οπου αντέχει εκείνη σε πάει
ειτε είναι μακρυά ειτε ειναι κοντά :D

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Βρε η topic starter δεν εκανε νυξη για τα χρηματα. Γι' αυτο και προτεινα το the Ritz.
Τα οσο γραφω, τα γραφω για αυτους που εχουν περιορισμενα οικονομικα, οι αλλοι θα τη βρουν τη λυση, πληρωνοντας ισως κατι παραπανω.

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν σκέφτηκε το Travelodge του Covent Garden... φθηνό και αηδιαστικά κεντρικό.
Άλλη φθηνή λύση που μπορώ να σκεφτώ, έτσι πρόχειρα, είναι εκείνη η χαζομάρα στο Strand. Strand Palace λέγεται, νομίζω. Που να χτυπιέστε, η καλύτερη λύση είναι ΠΑΝΤΑ το Savoy, αλλά είναι και η οικονομία που τσούζει από τη διαμονή κάποιες φορές. Εξαρτάται, όπως νομίζω ότι ήδη ειπώθηκε, από τον τύπο της εκδρομής που θέλεις να κάνεις. Το Ritz το βρίσκω μπλιεχ: σιγά το ξενοδοχείο, ε όχι και τόσα χρήματα γι'αυτό.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το Travelodge ειναι σαν hostel ρε SPROM.
Στο Ritz απο την αλλη επειδη εχω μπει σε δωματιο του (οχι δεν εχω μεινει), δεν ειναι καθολου μπλιεχ, καθε αλλο. Τα δε lobby, αιθουσα πρωινου, εστιατορια του αν τα βλεπεις και αηδιαζεις, τι να πω; Ουτε στο Buckingham να ειχες γεννηθει...

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Πρωτ' απ' ολα το tripakias με -ι- και οχι με -υ- πλιζ...

Η τσιγκουνια και φυσικα δεν ειναι μαγκια αλλα αμα μπορω να πληρωσω 5,5 λιρες στο tube αντι για 36 στο express. Πολλαπλασιασε αυτη τη διαφορα για μια οικογενεια και μετα μιλαμε αν προκειται για τσιγκουνια...
Εσενα μπορει να σου τρεχουν απο τα μπατζακια αλλα υπαρχουν ανθρωποι που μαζευουν ευρω ευρω στον κουμπαρα για να πανε ενα ταξιδι.
Και η λογικη "αμα δεν εχεις λεφτα και πρεπει να μετρας τα παντα, τι το θες το Λονδινο; " ειναι πολυ φθηνη, πιο φθηνη και απο το σαντουιτς στην Trafalgar.
Θα σου πω λοιπόν την άποψη μου τριπάκια, με ι και όχι με υ. Αν κάποιος από τους φίλους συνταξιδιώτες θέλει να κάνει διακοπές στο Μονακό και ειδικότερα στο Μόντε Κάρλο αλλά δεν του φτάνουν τα λεφτά και θέλει να μείνει σε αντίσκοινο στην παραλία , τρώγοντας μπουγάτσα για μεσημερινό δικαίωμα του και εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Εγώ εν αντιθέσει με σένα δεν λειτουργώ επιμορφωτικά , λέω μόνο την άποψη μου και τίποτα περισσότερο. Ε λοιπόν στο Λονδίνο θα έδινα λίγες λίρες παραπάνω για να είμαι στο Χίθροου σε 15 λεπτά και να μην ταλαιπωρούμαι με άλλα μέσα. Είναι ζήτημα προτεραιοτήτων. Μπορεί να κόψω από αλλού. Να κόψω από τις μπίρες που θα πιώ αλλά την μετάβαση από αεροδρόμιο προς ξενοδοχείο την θέλω εύκολη και γρήγορη. Όσο για το αν μου τρέχουν από τα μπατζάκια μην ξανοίγεσαι. Σε κανέναν δεν τρέχουν που βρίσκεται εδώ.Εκτός και αν νομίζεις ότι ανταλάσεις ποστ με κανέναν εφοπλιστή.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ενταξει, εγω προτιμω να πιω μερικα pints, να δω ενα μιουζικαλ ή να παρω ενα δωρο παραπανω. Στο Heathrow θα φτασω ειτε κανω 15 λεπτα, ειτε 40. Δεν θα παθω και κατι. Οταν δεν θα μπορω να παρω τα ποδια μου, θα καλω ταξακι...

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Έλα ρε... όχι και χόστελ το travelodge! μη μου το θίγεις, σε παρακαλώ! χαχαχα ε, εντάξει, δεν είναι κανένα αριστούργημα για ξενοδοχείο, αλλά είναι σχετικά ανεκτό και, το κυριότερο, πολύ φθηνό και πολύ κεντρικό. Αυτά έχουν μεγάλη σημασία.
Από την άλλη, το ritz δεν σου προσφέρει το value for money που απολαμβάνεις στο savoy ή σε άλλα. Δεν είναι, προφανώς, κακό, αλλά έχω την εντύπωση ότι αν είναι να πληρώσω κάποια χρήματα, είναι καλύτερα να τα δώσω κάπου αλλού. Σαφώς, όταν έμεινα εκεί, δεν έκλαψα τα λεφτά μου, αλλά τελικά θα προτιμούσα να είχα διαλέξει ξανά το Savoy, αν και είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ακριβό. Ε Ξ Ω Φ Ρ Ε Ν Ι Κ Α και λίγα λέω. Οι άνθρωποι πρέπει να έχουν κάποιο πρόβλημα, δηλαδή.

Γιατί, όμως, τρώγεστε εκεί πέρα??

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Για εσάς μιλάω που πετάτε μπηχτές ο ένας στον άλλο...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Κοιτα, μου 'χε υποσχεθει ο Σταυρος μια μπουγατσα απο το Χρυσο και ακανεδες Ρουμπου. Δεν μου τα 'φερε κι οπως καταλαβαινεις, επομενο ηταν να δημιουργηθει μια ρηξη μεταξυ μας...

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Ομολογουμένως, είσαι ετοιμόλογος... ;)
Βλέπω, θα είσαι κι εσύ στο Παρισάκι. Πότε;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ