tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Αυτα ειναι ξεκιναμε με μια παρασταση στη Shaftsbury , συνεχιζουμε για φαι και μετα ποτο... Wardour by night.
Μου τα χαλας με το bar Italia. Προτιμω να παω στο Πρασινο Γαρυφαλλο.τελειωνουμε με ενα ξοφλα pint στην Greek street , στο μεγαλο πατο που ακουει στο ονομα Τhirst και αφου μας πεταξουν και απο κει εξω καταληγουμε στο Bar Italia για εναν macchiato
μαλλον σε κυπριακες βιλες χρησιμευει το τιπ που μολις εδωσες....Μου τα χαλας με το bar Italia. Προτιμω να παω στο Πρασινο Γαρυφαλλο.
Παντως εκει στη Wardour υπαρχει ενα αδιεξοδο, δεν μπορω να βρω το ονομα του, αλλα θα το βρειτε ευκολα. Ειναι οτι πρεπει για κατουρημα...
Ναι...μαλλον σε κυπριακες βιλες χρησιμευει το τιπ που μολις εδωσες....
Γιατι σε μας που εχουμε μονοκατοικιες μας ειναι αχρηστο
Αντε καληνυχτα!!
1. Δεν υπάρχει τραίνο απο το LHR για Οξφόρδη. Ή θα πάρεις τραίνο για Paddington και εκεί θα πάρεις ένα απο τα τραίνα για Οξφόρδη. Διαφορετικά θα πρέπει να πρέπει να πάρεις λεωφορείο που σε πάει σε σταθμό τραίνου (Railair), στη περιπτωσή σου στο Reading και απο εκεί τραίνο για Οξφόρδη.Τριπάκιας, από όλα που είδα στην Ράσσελ καταλήγω σε αυτό που πρότεινες εσύ, δλδ το Ιμπέριαλ. Αν μπορείς βοήθα λίγο ακόμη.
1. Φτάνω Χήθρου 7 και 30 απόγευμα και θέλω να φύγω Οξφόρδη. Ξέρω ότι έχει τρένο και λεωφορείο από Χήθροου, τι προτείνεις για γρηγορότερα?
2. Όταν φεύγω (επιστροφή από Λονδίνο Θεσσαλονίκη) η πτήση είναι 1 και 15 (ή περίπου, δεν έχω την κράτηση εδώ τώρα) από την Ράσσελ είναι καλύτερα να πάω Λόντον μπριτζ στέισον και να πάρω το κανονικό τρένο ή να πάω βικτώρια και να πάρω το γκάτγουικ εξπρές που είναι και ακριβό?