• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αυτα ειναι ξεκιναμε με μια παρασταση στη Shaftsbury , συνεχιζουμε για φαι και μετα ποτο... Wardour by night.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
τελειωνουμε με ενα ξοφλα pint στην Greek street , στο μεγαλο πατο που ακουει στο ονομα Τhirst και αφου μας πεταξουν και απο κει εξω καταληγουμε στο Bar Italia για εναν macchiato

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
τελειωνουμε με ενα ξοφλα pint στην Greek street , στο μεγαλο πατο που ακουει στο ονομα Τhirst και αφου μας πεταξουν και απο κει εξω καταληγουμε στο Bar Italia για εναν macchiato
Μου τα χαλας με το bar Italia. Προτιμω να παω στο Πρασινο Γαρυφαλλο.

Παντως εκει στη Wardour υπαρχει ενα αδιεξοδο, δεν μπορω να βρω το ονομα του, αλλα θα το βρειτε ευκολα. Ειναι οτι πρεπει για κατουρημα...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μου τα χαλας με το bar Italia. Προτιμω να παω στο Πρασινο Γαρυφαλλο.

Παντως εκει στη Wardour υπαρχει ενα αδιεξοδο, δεν μπορω να βρω το ονομα του, αλλα θα το βρειτε ευκολα. Ειναι οτι πρεπει για κατουρημα...
μαλλον σε κυπριακες βιλες χρησιμευει το τιπ που μολις εδωσες....:D
Γιατι σε μας που εχουμε μονοκατοικιες μας ειναι αχρηστο:cool::cool:
Αντε καληνυχτα!!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

takis_in_chains

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Namibia, Botswana
βρες ενα ξενοδοχείο κοντά στο Hyde Park, κοντά στην Bayswater street.. θα είσαι δίπλα στο κέντρο (με λεωφορείο ή μετρό), και συγχρόνως θα κάνεις βόλτα στο πανέμορφο πάρκο..

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
trip+vagelance σας μερσω ιδιαιτερως και αμα παω Λονδινο απο το χερακι θα σας παρω να με γυρισετε
Τοσα πολλα τιπς ,τοσος λιγος χρονος.
Ουτε στη ΝΥ δεν ειχε πεσει τετοιο μπουρδουκλωμα.

Borealis

Member
Τριπάκιας, από όλα που είδα στην Ράσσελ καταλήγω σε αυτό που πρότεινες εσύ, δλδ το Ιμπέριαλ. Αν μπορείς βοήθα λίγο ακόμη.
1. Φτάνω Χήθρου 7 και 30 απόγευμα και θέλω να φύγω Οξφόρδη. Ξέρω ότι έχει τρένο και λεωφορείο από Χήθροου, τι προτείνεις για γρηγορότερα?
2. Όταν φεύγω (επιστροφή από Λονδίνο Θεσσαλονίκη) η πτήση είναι 1 και 15 (ή περίπου, δεν έχω την κράτηση εδώ τώρα) από την Ράσσελ είναι καλύτερα να πάω Λόντον μπριτζ στέισον και να πάρω το κανονικό τρένο ή να πάω βικτώρια και να πάρω το γκάτγουικ εξπρές που είναι και ακριβό?

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Τριπάκιας, από όλα που είδα στην Ράσσελ καταλήγω σε αυτό που πρότεινες εσύ, δλδ το Ιμπέριαλ. Αν μπορείς βοήθα λίγο ακόμη.
1. Φτάνω Χήθρου 7 και 30 απόγευμα και θέλω να φύγω Οξφόρδη. Ξέρω ότι έχει τρένο και λεωφορείο από Χήθροου, τι προτείνεις για γρηγορότερα?
2. Όταν φεύγω (επιστροφή από Λονδίνο Θεσσαλονίκη) η πτήση είναι 1 και 15 (ή περίπου, δεν έχω την κράτηση εδώ τώρα) από την Ράσσελ είναι καλύτερα να πάω Λόντον μπριτζ στέισον και να πάρω το κανονικό τρένο ή να πάω βικτώρια και να πάρω το γκάτγουικ εξπρές που είναι και ακριβό?
1. Δεν υπάρχει τραίνο απο το LHR για Οξφόρδη. Ή θα πάρεις τραίνο για Paddington και εκεί θα πάρεις ένα απο τα τραίνα για Οξφόρδη. Διαφορετικά θα πρέπει να πρέπει να πάρεις λεωφορείο που σε πάει σε σταθμό τραίνου (Railair), στη περιπτωσή σου στο Reading και απο εκεί τραίνο για Οξφόρδη.
Οπότε μάλλον καλύτερα πάρε λεωφορείο.

2. Η πιο ανώδυνη επιλογή είναι να περπατήσεις μερικά τετράγωνα βόρεια (ή δώσε 4-5 λίρες σε ταξί) και πήγαινε Kings Cross/ St. Pancras και απο εκεί παίρνεις τρένο για Gatwick.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
1. Κοιτα, νομιζω πως το λεωφορειο ειναι και πιο γρηγορο και πιο φθηνο. Εγω ομως δεν το αντεχω (βασικα για μιαμιση ωρα ισως το αντεχα). Αν δεν εχεις προβλημα νομιζω ειναι καλυτερη λυση απο το τραινο.
2. Victoria θα πας και θα βγαλεις εισιτηριο για τραινο της Southern που ειναι πιο φθηνο πιο ευρυχωρο (κατα την αποψη μου) και κανει 5-10 λεπτα παραπανω απο το express. Με το εισιτηριο αυτο μπορει να σ' αφησουν να μπεις και στο express (μου εχει συμβει 2 φορες).

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
2. Ναι αυτο που λεει ο ZephX ειναι καλυτερο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom