• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

XRISTOS71

Member
Επαναλαμβάνω το έχω χρησιμοποιήσει μεσημέρι στις 16:00, μέσα Αυγούστου και υπήρχαν άδειες θέσεις στο βαγόνι από το Τ2 μέχρι και το κέντρο ούτε καν όρθιοι
Απο Αεροδρόμιο προς Κέντρο υπάρχει περίπτωση να μην βρεις να κάτσεις ????
Για το αντίθετο μιλάμε .
Μιλησε κανείς για τζαμπατζήδες ??? και tube .

Και maria84 αν επαιρνες το connect ή το express να δεις τι ταλαιπωρια θα τραβουσες...
Aν δηλαδή είχε φτασει με connect στο paddington και έπαιρνε taxi μεχρι την πόρτα του Ξενοδοχείου θα είχε ταλαιπωρηθεί περισσότερο ????
Αλλά ξέχασα εσυ εχει αλλεργία στα taxi !!!!

Και για να τελειωνουμε: Αυτος ο ερμος ο tube ποσο μπορει να σας ταλαιπωρησει; Στα αστικα και στον ΗΣΑΠ που στριμωχνετσε δεν σας πειραζει
θα πιστέψεις οτι στην διάρκεια ενός έτους περισσότερο μπαίνω στο tube του Λονδίνου παρά σε metro και αστικά στην Αθήνα

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Για το αντίθετο μιλάμε .
Μιλησε κανείς για τζαμπατζήδες ??? και tube .
Μιλησε για τσιγκουνηδες...

Aν δηλαδή είχε φτασει με connect στο paddington και έπαιρνε taxi μεχρι την πόρτα του Ξενοδοχείου θα είχε ταλαιπωρηθεί περισσότερο ????
Αλλά ξέχασα εσυ εχει αλλεργία στα taxi !!!!
Και γιατι να μην παρει ταξι απο το Heatrhow;

θα πιστέψεις οτι στην διάρκεια ενός έτους περισσότερο μπαίνω στο tube του Λονδίνου παρά σε metro και αστικά στην Αθήνα
Γιατι να μην το πιστεψω; Εσυ μπορεις να πιστεψεις οτι μια μεγαλη μεριδα ανθρωπων χρησιμοποιουν τα ΜΜΜ συχνοτατα; Αυτοι γιατι δεν παιρνουν ταξι ή το αμαξι τους; Το κανουν απο τσιγκουνια ή τους ειναι πιο ευχαριστο να στιμωχνονται;

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Για το αντίθετο μιλάμε .
Στο Post No 15 έγραψα και το ξαναεπαναλαμβάνω οτι ο καλύτερος τρόπος για μεταβαση απο το LHR στο Κέντρο είναι το connect .
Αυτό δεν αλλάζει εχοντας πάει με όλους τους τρόπους πλεόν στο κέντρο .
¨Οπως περιγράφω και στην πρόσφατη ιστορία μου φετος προτίμησα να πάω με το tube επειδή το ξενοδοχείο ηταν πάνω στην γραμμή και δεν θα είχα μετεπίβίβαση σε άλλη γραμμή η taxi η λεωφορείο .
Εννοείται 1 ώρα όρθιος και όχι σε ιδιαίτερη ώρα αιχμής .
Τώρα τα αλλάζεις... διάβασε τα δύο ποστς και πες μου τελικά τι πιστεύεις?
Βρίσκεις θέση να κάτσεις στον tube πηγαίνοντας προς Λονδίνο έστω και σε όχι ιδιαίτερη ώρα αιχμής? Και αν βρίσκεις ποιος ο λόγος να πληρώσεις παραπάνω για μια αντίστοιχη θέση στο Connect ή στο ΗΕx πάντα πηγαίνοντας προς Λονδίνο?

Γιατί όπως τα παρουσιάζετε στον κόσμο, θα πιστέψουν ότι αν μπουν στο tube θα ποδοπατηθούν, ενώ δε συμβαίνει καθόλου αυτό, ειδικά αν μιλάμε για τη διαδρομή προς Λονδίνο.

XRISTOS71

Member
Δεν αλλάζω απολύτως τίποτα

Στο πρώτο αναφέρομαι και ρωτάω σε σε αυτό που λές εσυ για την διαδρομή απο LHR -Paddington .

Στο 2ο μιλάω για την διαδρομή απο Covent garden προς LHR

ελπίζω να κατάλαβες τώρα

XRISTOS71

Member
Μιλησε για τσιγκουνηδες...
απο πότε ο ''τσιγκούνης'' ειναι ΄το ίδιο με το '' τσαμπατζής ''

Και γιατι να μην παρει ταξι απο το Heatrhow;
Γιατί όχι !!!! με τετοιες ''ειδικές συνθήκες '' μια χαρά θα ήταν

Γιατι να μην το πιστεψω; Εσυ μπορεις να πιστεψεις οτι μια μεγαλη μεριδα ανθρωπων χρησιμοποιουν τα ΜΜΜ συχνοτατα; Αυτοι γιατι δεν παιρνουν ταξι ή το αμαξι τους; Το κανουν απο τσιγκουνια ή τους ειναι πιο ευχαριστο να στιμωχνονται;

Γιατί όπως τα παρουσιάζετε στον κόσμο, θα πιστέψουν ότι αν μπουν στο tube θα ποδοπατηθούν, ενώ δε συμβαίνει καθόλου αυτό, ειδικά αν μιλάμε για τη διαδρομή προς
Μάλλον εσυ γινεσαι λίγο υπερβολικός ετσι όπως θες να παρουσιάσεις αυτα που είπαμε ''εμείς''.
Ψάξε και αν βρεις έστω και ενα μνμ μου η σε καποιο μερος των ιστοριών που εχω γραψει για το Λονδίνο που να''κατηγορώ''το tube να σου πώ οτι εχεις δίκιο .
Μαλλον ''εσείς'' καταλαβαινετε οτι θελετε και όπως το θέλετε

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Εγώ πάντως που ζώ στο κεντρικό Λονδινό και πετάω πάρα πολύ συχνά θα έλεγα τα εξής:

- Tube: Η πιο φτηνή επιλογή. Κάνει 45 λεπτά με μια ώρα. Για εμένα καλή επιλογή μόνο όταν κάποιος έχει 1 μικρή βαλίτσα και μια τσάντα. Επίσης μόνο όταν βρίσκετε κοντά σε σταθμό της Picadilly line. Επίσης μόνο απο LHR-Green Park. Για εμένα είναι απίστευτα επώδυνο αν κάποιος έχει βαλίτσες (μιας και δεν έχει χώρο). Το άλλο κακό είναι ότι κάνει πάρα πολλές στάσεις στο κεντρικό Λονδινό και γίνεται χαμός. Όποτε καλό μόνο για συγκεκριμένες περιπτώσεις. (Για το σπίτι μου 2.5 λίρες)

- Heathrow Express: Ναι είναι ακριβό αλλά για κάποιον σαν εμένα που τρέχω να προλάβω τη βραδινή πτήση για να κατέβω για 48 ώρες στην Ελλάδα να δώ τους δικούς μου είναι καταπληκτική σαν επιλογή. Ίσως ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσω σπίτι στην επιστροφή. Ο μόνος τρόπος για να προλάβω κάποιες βραδινές πτήσεις τη Παρασκεύη είναι αυτός. Για πάνω απο 2 άτομα δεν συμφέρει. Για το σπίτι μου κόστιζει 28 λίρες (18 + 10 μαύρο ταξί).

- Heathrow Connect: Δεν ξέρω σχεδόν κανένα που να το χρησιμοποιεί. Περίεργο μίας και είναι πολύ οικονομικό, ευρύχωρο και γρηγόρο. Σε αντίθεση με το μετρό, έχει χώρο για βαλίτσες. Το έχω πάρει μερικές φορές και πάντα ήμουν ευχαριστημένος. Οπως και με το εξπρές καλό μόνο αν μιλάμε για 2-3 άτομα (σε συνδιασμό με μαύρο ταξί). (Τελικό κόστος 18 λίρες σε συνδιασμό με ταξί εκτος και αν δεν υπάρχουν βαλίτσες και πάρετε το μετρό)

- Taxi: Τα pre-booked minicabs είναι ίσως για εμένα η καλύτερη λύση σε γενικές γραμμές. Δηλαδή για ταξίδι που έχω βαλίτσα/βαλιτσάκι + λάπτοπ + τσάντα. Με 28 λίρες με πάνε και με 33 με φέρνουν. Πράγμα που το κάνει την πιο οικονομική επιλογή για 2 άτομα. Ο μοναδικός λόγος για να μην το πάρει κάποιος πέρα απο την τιμή είναι η κίνηση αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα αν κάποιος φύγει έγκαιρα και η εταίρια συνήθως ενημερώνει το πόση ώρα θα πάρει.

Ο κάθε ένας κάνει τις επιλογές του....

fotast

Member
Νομίζω οτι με το παραπάνω πόστ τα πράγματα μπήκαν σε μια σειρά,γιατί είχαμε αρχίσει να χάνουμε την μπάλλα.....

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
ZephX σ' ευχαριστω που τα εγραψες ετσι ωραια και συγκεντρωμενα... πανω κατω αυτα προσπαθουσα να πω τοση ωρα, αλλα τα εγραφα σκορπια και μπερδεμενα και δεν εγιναν κατανοητα...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Και γω σε ευχαριστω ...γιατι πραγματι ειχα μπερδευτει οπως ειπα παραπανω και τρομοκρατηθει μπορω να πω.Πολυ πονοκεφαλος ρε παιδακι μου.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
ΚLEO το εχω γραψει σε περσυνο θρεντ , αλλα επειδη εισαι εσυ το ξαναγραφω.
Κλεισε μια βραδια για φαγητο στο Inamo στην Wardour (σχεδον απεναντι απο το Princi)
μην το φοβηθεις... θα σου αρεσει !
inamo restaurant, Soho, London - interactive oriental fusion restaurant and bar

Last edited by a moderator:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ναι, ναι Inamo οπως και στο Slug & Lettuce εκει παρα διπλα... μπραβο ευαγγελια, μπραβο...:clap:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
επειδη μετα το φαι , θα εχεις τουρλα την κοιλια , εχουμε ποτακι.. λιγο παρακατω
La Floridita !!!! Λιγο δυσκολη πορτα αν δεν εχεις κανει κρατηση, οποτε καταλαβαινεις...
Εχει σουπερ κοκταιλς
Floridita London | The Experience

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie