SPROM
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Εξεταστική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Δεν ξέρω τώρα...
Οkay, δεν θα συμπέσουμε σε αυτή την περίπτωση. Εγώ θα είμαι εκεί μέσα Απριλίου. Εκτός, βέβαια, και αν μείνεις για καιρό...
Η διαφωνια σου μπορει να ειναι αυτη. Βεβαια αλλως ειναι αυτος που δεν αξιολογει τα παραπανω κριτηρια και οχι εγω.αλλιώς θα δει ένα ταξίδι στο Λονδίνο ένας φοιτητής ή ένας χαμηλά αμοιβόμενος και αλλιώς ένας ευκατάστατος. Αλλιώς ένας εικοσάρης και αλλιώς ένας πενηντάρης. Δεν γίνεται όλοι να μπούν στον ίδιο ντουρβά.Αυτό φαίνεται ότι ο τριπάκιας δεν το αξιολογεί. Αυτή είναι και η ουσιατική διαφωνία μου μαζί του.
Ανεφερα ολες τις επιλογες που εχει καποιος να μετακινηθει απο το Heathrow στο Paddington και αντιθετα. Με σχολιασμο για τη καθεμια και προτεινα την οικονομικοτερη (και οχι ιδιαιτερης ταλαιπωριας) λυση, με τη λογικη οτι αυτος που δεν εχει προβλημα να πληρωσει 32-36 λιρες στο Express, θα το βρει ευκολα. Ενω αυτος που δεν διαθετει αυτα τα χρηματα ισως αναγκαστει να τα δωσει επειδη δεν θα γνωριζει τις αλλες επιλογες που εχει.Στο φόρουμ απευθυνόμαστε σε όλους. Από αεροδρόμιο για κέντρο υπάρχουν πολλά μέσα πρόσβασης. Διαλέχτε και πάρτε. Φυσικά και το Χίθροου εξπρές είναι πιο ακριβό. Αλλά και το πιο γρήγορο. Αν ψάχνεις το φθηνότερο υπάρχουν πολλοί τρόποι να πας στο κέντρο. Σαν ακραία επιλογή (που δεν το συνιστώ) υπάρχει και το ποδαράτο. Εγώ λοιπόν καταθέτω προσωπική άποψη.
Ενταξει καταλαβαμε οτι εχεις πολλα λεφτα. Με γεια σου, με χαρα σου και να τα χαιρεσαι. Υγεια να 'χεις και να τα ξοδευεις οπου γουσταρεις.Λέω ότι επισκεπτόμενος το Λονδίνο παίρνω το εξπρές και μένω σε κεντρικά ξενοδοχεία τεσσάρια. Για αυτά μπορώ να εκφράσω την γνώμη μου. Δεν γνωρίζω ούτε για χόστελ, ούτε για δωμάτια με κοινό μπάνιο ούτε για tube που κάνεις μία ώρα να πας στο αεροδρόμιο. Δεν οργανώνω με αυτό τον τρόπο τα ταξίδια μου. Καλή ή κακή, αυτή είναι η επιλογή μου. Από τις επιλογές που δίνει ο τριπάκιας πέρασα, πριν πολλά πολλά χρόνια.
North66 διορθωση. Δεν ειναι 16,50 ευρω, ειναι 18 λιρες δηλαδη 21,κατι ευρω (εκτος κι αν το κλεισεις online που ειναι 16 λιρες δηλαδη 18,75 ευρω). Στο ζευγαρι το return φτανει 85 ευρω (ή 75 ευρω online).16.5 ευρώ το άτομο η διαδρομή, άρα 66 ευρώ return για ένα ζευγάρι, για να φτάσω μισή ώρα νωρίτερα από το Heathrow στο Λονδίνο το θεωρώ κοροιδία (εκτός και αν μου πληρώνει κάποιος άλλος το εισιτήριο).