spor_os
Administrator
:LOL:
Παρακαλώ οι υπουργοί να κάνουν προγραμματικές δηλώσεις.
Ο λαός θέλει να δει έργο.
Θα κατασταλάξετε επιτέλους ?????Υπουργείο Δικαιοσύνης: Η ευγενική φύση του χαρακτήρα της rethimno εγγυάται μια Δικαιοσύνη με ανθρώπινο πρόσωπο.
συμφωνω με την ερση!!!!Τραβελστοριτικη Κυβέρνηση.
Πρόεδρος της Κυβέρνησης: Έρση
Θα συντονίζω όλους τους παρακάτω!
Υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης, και Αποκέντρωσης: Ως πρώτο τη τάξη υπουργείο προφανώς δίδεται στον Δευκαλίωνα παράλληλα με το αξίωμα του αντιπρόεδρου της Κυβέρνησης. Το «επίτιμος» που προτείνατε μου ακούγεται κομμάτι γρουσούζικο, βρε παιδια.
Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών. Και τώρα την καυτή πατάτα ποιος θα την πάρει; Ποιος μπορεί να μας αυγατίσει έτσι τα χρήματα μας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ταξίδια ετησίως;
Προτείνω λοιπόν τον Mpiftex για αυτή τη δύσκολη θέση.
Ναι! Θα τρώμε μια χούφτα ρύζι ημερησίως! Αλλά θα κάνουμε σιλουέτα! Ναι θα μένουμε σε homestays! Αλλά οι κύριοι μπορεί να διευρύνουν τις επαφές τους με την ευειδή κόρη του φύλαρχου! Ναι θα περπατάμε χιλιόμετρα ημερησίως, αλλά δε θα έχουμε χοληστερίνη!
Και στην τελική, ως γνωστόν τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία!
Υπουργείο Εξωτερικών: Yorgos. Με την άνεση του στα ταξίδια και στις επαφές με ξένες κουλτούρες και πολιτισμούς είναι βέβαιο ότι θα υπερασπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα εθνικά μας δίκαια.
Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Θα ακολουθήσω το μοντέλο του Θαπατερο: Γυναίκα υπουργός. Νομίζω ότι κατάλληλη για τον ρόλο είναι η Gexto,και λόγω Ισπανίας και λόγω extreme sport. Ποιος γαλονάς θα της κολλήσει, όταν πηδά με αλεξίπτωτο;
Υπουργείο Ανάπτυξης: Νομίζωότι η Ευαγγελία μια χαρά θα μας αναπτύξει εμάς και τα ταξίδια μας.Μεγάλη της ευθύνη θα είναι η πτώση της τιμής των καύσιμων έτσι ώστε τα ναύλα να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα.
Υπουργείο Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημόσιων Έργων. Εννοείται ότι τον τομέα του περιβάλλοντος θα τον πάρει η Ρόζα..
Τον τομέα της Χωροταξίας προτείνω να τον αναλάβει η Varsa: Πρέπει να ευπρεπίσει οικιστικά όλη τη χώρα. Σισύφειο έργο.
Τον τομέα των Δημόσιων Έργων θα τον αναλάβει ο thanosth με στόχο τον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου, των λιμένων, των αερολιμένων, του οδικού δικτύου, και κυρίως του μετρό της Θεσσαλονίκης.
Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων
Ο Dimosf θα ασχοληθεί με τα θέματα της Παιδείας και o Vagnatos, λόγω προϋπηρεσίας στο Άγιο Όρος, θα ασχοληθεί με τα θρησκεύματα και απ’ ότι τον κόβω τον βλέπω να αφιερώνεται στις ινδουιστικές και βουδιστικές θρησκείες.
Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας: Νομίζω ότι πράγματι ο Christian είναι ιδανικός γι αυτούς τους τομείς.
Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Εννοείται η Renata με ιδιαίτερες αρμοδιότητες για την αντιμετώπιση της γρίπης των χοίρων, των πτηνων, των τρελλων αγελαδων, των μελαγχολικων λεμουριων και των παραφωνων ιχθυων, καθως και της αντικαπνιστικής εκστρατείας.
Η Lullu φυσικά θα αναλάβει λογω εμπειριας τον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης.
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Νομίζω ότι ο GTS ο οποίος θέλει να γίνει αγρότης στο Μπαλί θα αναθεωρήσει και θα αναλάβει την αγροτική μας ανάπτυξη.
Η Sapienza είναι η αρμοδία να αναλάβει τον τομέα των τροφίμων. Μετά από εκείνες τις γαστριμαργικές περιπλανήσεις της στην γείτονα χώρα είμαι σίγουρη ότι δε θα μας απογοητεύσει.
Υπουργείο Δικαιοσύνης: Η ευγενική φύση του χαρακτήρα της rethimno εγγυάται μια Δικαιοσύνη με ανθρώπινο πρόσωπο.
Υπουργείο Τουρισμού: Η ΚΙΚΙ είναι η πλέον αρμοδία γι αυτόν τον κρίσιμο τομέα τόσο λόγω ικανοτήτων όσο και λόγω προγενέστερης υπηρεσίας στον χώρο.
Υπουργείο Πολιτισμού. Η Πανδώρα νομίζω ότι θα κάνει εξαιρετικό έργο: οπερα σε κάθε κωμοπολη και συμφωνικη ορχηστρα σε κάθε χωριο .Για να μη μιλησω για ΔΗΠΕΘΕ.
Υφυπουργείο Αθλητισμού: Φρονώ ότι δεν είναι απαραίτητο να μας επιδείξει τα προσόντα του ο soudianos. Η θέση αυτή του ανήκει αυτοδικαίως.
Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών. Ο Traveller είναι ο ιδανικός υποψήφιος γι αυτήν τη θέση. Μετά την επιτυχή διαμεσολάβηση του για την πώληση της Ολυμπιακής στον Βγενοπουλο, νομίζω ότι θα μπορεί πλέον από ένα δημόσιο οφίκιο να ενδυναμώσει αυτόν τον πολύπαθο τομέα, έτσι ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες υποδομές για ανετότερα ταξίδια.
Υπουργείο Δημόσιας Τάξης: sporos, για προφανείς λόγους. Έχει ήδη δείξει άριστο έργο. Μια παράκληση: Μην κάνει ban τους υπουργούς της τραβελστοριτικης κυβέρνησης!
Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας: Εδώ δεν υπάρχουν εκπλήξεις:
Samion φυσικά. Ελπίζω να βάλει χέρι – να ανασκολοπίσει δημοσίως δηλαδή- εκείνους τους απαράδεκτους πλοιοκτήτες του σκυλοπνίχτη Πορφυρουσσα, οι οποίοι χρέωσαν ( δυο άτομα και ένα αυτοκίνητο) 163 ευρω μόνο το alle και άλλα τόσα το retour για την ελάχιστη απόσταση Νεάπολη -Κύθηρα. (Χώρια οι δυο ώρες αναιτιολόγητης καθυστέρησης), αλλιώς αλίμονο του: θα ανασχηματιστεί αμέσως.
Η Dafni θα είναι υφυπουργός, αρμόδια για θέματα ακτοπλοϊκής σύνδεσης της χώρας μας με ξένες χώρες.
Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης: Εννοείται ο Trapper. Χωρίς σχόλια.
Υπουργείο Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής: ελλείψει Υπουργείου Καραϊβικής, Πλατειάς Θάλασσας των Σαργασσων, Τριγώνου των Βερμούδων, Κόλπου του Μεξικού, South China Sea, κλπ η Go2beach θα περιοριστεί στο ταπεινό Υπουργείο Αιγαίου στο οποίο όμως θα προσθέσουμε και τα Επτάνησα για να απαλύνουμε το ζήτημα.
Υπουργός Επικράτειας παρά τω Πρωθυπουργώ: Stellanna. Για ότι θέλετε και δε με βρίσκετε η Stellanna είναι υπεύθυνη να παραλάβει τα αιτήματα σας και να μου τα διαβιβάσει.
Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Dorotija. Νομίζω ότι θα ενημερώνει πλήρως, με διαφάνεια και χωρίς διακρίσεις τους πάντες για τα πάντα. Επιπλέον και μάλιστα σοβαρότερο καθήκον της είναι να ενημερώνει εμενα για τους πάντες και τα πάντα. (τις πρόσφορες στα αεροπορικά εισιτήρια πρώτα σε μας και μετά στο κοινό- έτσι Dorothy; )
Πρέσβης επί τιμή με θέματα Άπω Ανατολής: Xenos. Θα είναι υπεύθυνος για τη σύναψη στενών εμπορικών πολιτιστικών και τουριστικών δεσμών με τις εν λόγω χώρες.
Μετα την ορκωμωσια της νεας Κυβερνησης στρωνομαστε στη δουλεια προκειμενου να προσεγγισουμε το ταχυτερο δυνατον τους στοχους μας.
Ανασκουμπωθειτε ολοι! Δε θα ανεχτω ολιγοριες και παραλειψεις οι οποιες θα μας απομακρυνουν απο τον στοχο μας που ειναι περισσοτερα ταξιδια!
χαχαχχαχα!καλο ταξιδι αντωνη!Ευχαριστώ το κόμμα για τη θετική απάντηση στην αίτηση μου.
Σε λίγες ώρες αναχωρώ για Βερολίνο όπου θα συμμετάσχω σε διεθνές forum, με θέματα αθλητικού ενδιαφέροντος.
Στη θέση του ΓΓΑ τοποθετώ την Eva kas, δεινή κολυμβήτρια και καταδήτρια. ( νομίζω είναι άνευ χαρτοφυλακίου). Παρακαλώ να με αντικαταστήσει στη διάρκεια της απουσίας μου.
Παρακαλώ κυρίες και κύριοι μην ξεχνάτε τη πρωινή σας γυμναστική παρέα με τη Σίντι
Κροφορντ.....
Νέες πεζοπορίες στις ερημιές........θα ανακοινωθούν σύντομα