• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κόμμα travelstories

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
ΣΚΑΤ δηλαδή :haha:

Έλα λέμε να πέφτουν οι προτάσεις πρέπει να κλείσουν τα ψηφοδέλτια!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Η δικη μου προταση για το κομμα θα ειναι AGUR, ειναι βασκικη λεξη και σημαινει αντε γεια,το αντε το προσθεσα εγω,κανονικα σημαινει γεια,αλλα μιας και ειμαστε φευγατοι εβαλα και το αντε :haha:! Kαι προφερεται αγουρ και μην ακουσω αγγουρια και λαχανακια βρυξελλων :haha:!
:haha::haha::haha:
Μπράβο gexto...συμφωνώ!

AGUR, κύριοι :clap:

Dafni

Member
το τι ίντριγκα και τι πισώπλατα μαχαιρώματα θα πέσουν (με p.m.φυσικά ,στα μουλωχτά...)μέχρι τις εκλογές ούτε που να το φανταστώ δε θέλω...Ω θέ μου,θε μου.......(σας θυμίζει τίποτα αυτό?)

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Ζητώ συγνώμη που δεν μπορώ να συμπεριλαμβάνομαι στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, αλλά έχω υποσχεθεί στον Καβαλιέρε για τις ερχόμενες εκλογές....

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Ζητώ συγνώμη που δεν μπορώ να συμπεριλαμβάνομαι στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, αλλά έχω υποσχεθεί στον Καβαλιέρε για τις ερχόμενες εκλογές....
Mα δεν διάβασες του όρους του κόμματος?
Δεν υπάρχει πρόβλημα συμμετοχής και σε άλλες συμμαχικές δυνάμεις γείτονος χώρας.
Το πρόβλημα είναι με τις ντόπιες
Ασε λοιπόν τις δικαιολογίες και εκδηλώσου.....
Εδώ και τώρα....

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Τι είναι αυτά τα κόμματα και αηδίες; Μη μασάτε, εμείς πάμε ταξίδια, δεν καθόμαστε εδώ να μιζεριάζουμε! Αφήστε τους άλλους να τρώγονται μεταξύ τους και μεις πάμε ενωμένοι να κατακτήσουμε τον κόσμο όλο.
(Φήμες που με θέλουνε στην εσωτερική αντιπολίτευση επειδή δεν μπήκα στο κυβερνητικό σχήμα, είναι εντελώς μα εντελώς ανυπόστατες :bleh:)

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Sorry Astral,σου αφηνω τον Valentino και γω μενω με το υπουργειο εξωτερικων! :haha:
Α, όλα κι όλα, αν είναι αν μείνω με τον Valentino, δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο!! ;)

Η δικη μου προταση για το κομμα θα ειναι AGUR, ειναι βασκικη λεξη και σημαινει αντε γεια,το αντε το προσθεσα εγω,κανονικα σημαινει γεια,αλλα μιας και ειμαστε φευγατοι εβαλα και το αντε :haha:! Kαι προφερεται αγουρ και μην ακουσω αγγουρια και λαχανακια βρυξελλων :haha:!
Να πω τη μαύρη αλήθεια, εγώ "αγκούρ" το διάβασα και σκέφτηκα τα αγγούρια (για λαχανικά μιλάω πάντα, ε!) :bleh::haha:
Πάντως συμφωνώ απόλυτα με το όνομα αυτό!!! :haha:

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?

spor_os

Administrator
Δε με βάλετε Υπουργό Δημόσιας Τάξης....:mad::mad::mad:
Θα τα σβήσω όλα τα μηνύματα να δείτε Τάξη...

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Δε με βάλετε Υπουργό Δημόσιας Τάξης....:mad::mad::mad:
Θα τα σβήσω όλα τα μηνύματα να δείτε Τάξη...
:haha::haha::haha:
καλά, μια πρόταση έκανα...έτσι κι αλλιώς, η πρόεδρος, όταν αποφασίσει να μαζευτεί...:D από τις ρούγες, που εξαφανίστηκε...,θα μοιράσει τα υπουργεία...:haha:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Καλημέρααααααααααααα

Αίτηση

Προς ΓΓ κόμματος

Παρακαλώ υμάς όπως μου αναθέσετε το Υπουργείο Αθλητισμού.
Εις περίπτωσιν αμφισβητήσεως προσόντων δύναμαι υποβάλω
απαραίτητα δικαιολογητικά.-
Μετά τιμής

Soudianos

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401