• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κόμμα travelstories

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
καταστρώνω ένα σχέδιο για περιθαλψη και υγεία,ισότιμο για όλο τον κόσμο,με αρχή τα νοσοκομεία,οπου οι θάλαμοι ολοι θα είναι μονόκλινα,θα έχουν βραζιλιάνες νοσοκόμες με υπέροχα οπίσθια κατόπιν διαγωνισμού,πλάσμα οθόνη,play station,laptop,gps για να πηγαίνουν τουαλέτα,και φυσικά αντι για οξυγόνα και αηδίες,καιγόμενα στικάκια αγιουβέρδα!!!
:haha::haha::haha:
Βρε συ Ρενάτα, με τέτοια νοσοκομεία, όλοι οι υπουργοί θα κάνουν συνεχώς τσεκ-απ...(καλά λέει η Πρόεδρος!)
Πότε θα στρωθούν για δουλειά. ε?:bleh:
Ολο το κουπί, εμείς θα το τραβάμε.....:roll:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ναι αλλα αλλο ειναι να τρεχει μεχρι τη Βραζιλια, απειρες ωρες πτησεις, και αλλο ειναι να τις βρισκει σε καθε κεντρο υγειας και να του λενε με λαγνα φωνη: "ξεκουμπωστε το πουκαμισο σας, παρακαλω"

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Σας ευχαριστω πολυ για την τιμη που μου κανετε να ειμαι πρεσβης Απω Ανατολης και Ν.Α Ασιας.
Πιστευω θα συνεργαστω στενα με την ΚΙΚΙ και την Pandora.
Ειδη εχω πολλες προτασεις για την αναβαθμιση της Αθηνας με στοιχεια απο τις χωρες αυτες.
Μερικα απ`αυτα ειναι....

Η εθνικη οδος θα γινει εναερια και θα υπαρξει και sky train οπως στην Μπανγκοκ.
Ο κηφησος θα ανοιχτει και θα γινουν πλωτες αγορες κατα μηκος και πλωτα σπιτια.

Στην πλατεια Ομονοιας θα στειθει πενταμετρος επιχρυσος Βουδας.

Η λεωφορος Συγγρου θα δεντροφυτευτει κατα μηκος με κοκοφοινικες απο το Κο Σαμουι σε αποσταση τετοια μεταξυ τους που να μπορουν να δεθουν αιωρες για τους περαστικους αναμεσα τους.

Τα ταξι θα γινουν ολα σαικλο για να σταματηση το καυσαεριο και η ρυπανση,και ολοι οι ταριφες θα βαρανε ορθοπεταλιες μεχρι να χασουν 20 κιλα ο καθενας.

Σε ολη την οδο Ερμου θα αναβονται στικακια και θα μοιραζετε τηγανητο ρυζι δωρεαν.

Το αδιαφορο Ελ.Βενιζελος θα γινει σαν το CHANGI της Σιγκαπουρης και θα γεμισει ορχιδεες.

Οι τσολιαδες στο Συνταγμα θα αντικατασταθουν με αγαλματα απο τον πηλινο στρατο της Κινας.

Η Βουλη θα ξηλωθει και στη θεση της θα μπει ενας ναος απο το Angkor Wat.

H καπνικαρεα θα αντικατασταθει με παγοδα.

Αυτα ειναι μερικα απο τα εργα που θα γινουν αμεσα χωρις πολλες συζητησεις.
Ολα τα εξοδα θα ειναι σε βιετναμεζικα ντογκ για να πεσει το κοστος και να ειναι εφικτη η κατασκευη των εργων.

Τα καλυτερα ερχονται ψηφιστε μας.:D

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Επειδή δεν παρακολουθώ τα σοσιαλ ( μην τυχει και κακοχαρακτηριστώ) δεν πληροφορήθηκα εγκαίρως την υπουργοποίησή μου.
Το μαθα μόλις τώρα και τρέχω να παραγγείλω ράσα.
Μερικές παρατηρήσεις για την πρόεδρο Έρση, που έριξε πολλή μελέτη αλλά και τήρησε όλες τις βασικές ελληνικές παραδόσεις των πρωθυπουργών:

• Βόλεψε όλα τα μεγαλοστελέχη του φόρουμ, αλλά και όλες τις φίλες της
  • Έκανε ένα ευέλικτο - ολιγομελές σχήμα με καμια σαρανταριά υπουργεία
  • Κάλυψε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα, για να μην υπάρχουν διαμαρτυρίες
Οι δικές μου προγραμματικές δηλώσεις ( που είναι και δεσμεύσεις) που αφορουν τον τομέα των Θρησκευμάτων:

• Οι χώροι λατρείας γίνονται πολυσυλλεκτικοί ( Οι πιστοί θα εκκκλησιάζονται ολοι μαζί, ανεξαρτήτως δόγματος)
  • Οι θρησκευτικές τελετές θα αρχίζουν με την " Λιτανεία" του Β.Τσιτσάνη
  • Θα συνεργαστώ με τους άλλους συναδέλφους. Πχ όσα περιστατικά δεν τα τακτοποιεί το υπουργείο υγείας -ρενάτας θα τα αναλαμβάνουν οι δικοί μου για τα περαιτέρω...
  • Ξεκινώ άμεσα περιοδεία από Αγιο Μαυρίκιο, νησιά Πάσχα,Άγιο Ευστράτιο, Σάντα Λουτσία, Σαν Φρανσίσκο, Θιβέτ κι οπου αλλου παίζει ονομα Αγίου ανεξαρτήτως θρησκεύματος..
  • Παγώνουν οι τιμές σε λιβάνι, στικάκια, κεριά και οικόπεδα Βιστωνίδας

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Ναι αλλα αλλο ειναι να τρεχει μεχρι τη Βραζιλια, απειρες ωρες πτησεις, και αλλο ειναι να τις βρισκει σε καθε κεντρο υγειας και να του λενε με λαγνα φωνη: "ξεκουμπωστε το πουκαμισο σας, παρακαλω"

Εχω την αμυδρή υποψία ότι οι άπειρες ώρες πτήσης είναι για αυτόν η καλύτερη προθέρμανση...

@βαγγέλη απίστευτος!!!!

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ενημερωθηκα απο την Υπουργο Δικαιοσυνης για το παρον θεμα και εχω μια ενσταση για το υπουργειο αμυνας...καθως στο υπουργειο αυτο θα πρεπει να ειναι καποιος που εχει παει στρατό και βεβαια να μενει εντος ελλαδος!!! (στα πλαισια του χαβαλε που κανουμε) ;)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Στην πλατεια Ομονοιας θα στειθει πενταμετρος επιχρυσος Βουδας.

H καπνικαρεα θα αντικατασταθει με παγοδα.
Καλως μας ηρθες και καλως θα αναλαβεις τα νεα σου σοβαρα καθηκοντα.
Παρακαλω για τα δυο ανωτερω θεματα να συννενοηθεις με τον αρμοδιο υφυπουργο Θρησκευματων προκειμενου να μην κατηγορηθεις για εισπηδηση. Μπορειτε να εχετε και νεα συναντηση συννενοησης σε καποιο αγιασμενο μερος π.χ Αγιος Φραγκισκος.
Κατα τα λοιπα συμφωνω και με την ευχη του Βουδα προχωρα! :haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
  • Ξεκινώ άμεσα περιοδεία από Αγιο Μαυρίκιο, νησιά Πάσχα,Άγιο Ευστράτιο, Σάντα Λουτσία, Σαν Φρανσίσκο, Θιβέτ κι οπου αλλου παίζει ονομα Αγίου ανεξαρτήτως θρησκεύματος.
Βαλε και το Λος Αντζελες μεσα στην περιοδεια, πολη των Αγγελων ειναι και αυτη!

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Παρακαλω για τα δυο ανωτερω θεματα να συννενοηθεις με τον αρμοδιο υφυπουργο Θρησκευματων προκειμενου να μην κατηγορηθεις για εισπηδηση. :haha:
Ε όχι να δεχτούμε και εισπήδηση απ τον κίτρινο πρέσβη.
Θα (του) τα κόψω απ τη ρίζα ( αυτά τα φαινόμενα)
Λοιπόν ένα ναό στον άγνωστο θεό και καθαρίσαμε ( Παλιά δοκιμασμένη συνταγή)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ωπα! σαν να μαζευεσαι σιγα σιγα απο τους Sapa μου φαινεται...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom