• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κόμμα travelstories

ANEL

Member
Ευχαριστώ θερμά την πρόεδρο του κόμματος Ερση,που συμπεριέλαβε ένα κάθαρμα και χαμένο κορμί σαν εμένα στο ψηφοδέλτιο ,και μάλιστα σε μιά τέτοια καίρια και ευαίσθητη θέση,αυτή της Υγείας...
καταστρώνω ένα σχέδιο για περιθαλψη και υγεία,ισότιμο για όλο τον κόσμο,με αρχή τα νοσοκομεία,οπου οι θάλαμοι ολοι θα είναι μονόκλινα,θα έχουν βραζιλιάνες νοσοκόμες με υπέροχα οπίσθια κατόπιν διαγωνισμού,πλάσμα οθόνη,play station,laptop,gps για να πηγαίνουν τουαλέτα,και φυσικά αντι για οξυγόνα και αηδίες,καιγόμενα στικάκια αγιουβέρδα!!!
θέλει πολύ κόπο,το καταλαβαίνετε όλοι σας για τον σχεδιασμό αυτό,του τέλειου για ανθρώπους νοσοκομείο,και παρακαλώ την πρόεδρο όπως απο τώρα σκεφτεί τους πορους απο τους οποίους θα αποκομίσομε τα κονδύλια...
(ξέρεις έσύ ερση,θα μισά εσύ,τα υπόλοιπα εγώ,και άν μείνει τίποτα...θα τους βάλομε καμιά τέντα)
όσο για τα εμβόλια σχετικά με όλες τις γρίππες,θα στείλω κλιμάκιο στην μαδαγασκάρη,για να εξερευνήσει ένα φυτό που φυτρώνει εκεί,ένα φυτό που το εκχύλισμά του,κατατροπώνει όλους τους ιούς με απλή επάλειψη...
σκοπός μας είναι η αποφυγή χημικών στον οργανισμό,και ο περιορισμος ανθεκτικων στελεχών!
καλή δουλειά σε όλους σας!!!! υπόσχομαι να τηρήσω όλα όσα είπα,θα δουλέψω σκληρά,θα καταργήσω τα πάντα μέχρι και τον ύπνο,και το μονο που θα κάνω θα είναι να βγάζω για κατούρημα την φανή!
Μόλις γίνομε κυβέρνηση,ετοιμαστείτε να φάμε με γερά κουτάλια!!!

:clap::clap::clap:φοβερό!άπαικτο!!γύρισες με μεγάλη έμπνευση!!:haha::haha::haha::haha:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Κυρία προεδρινα ΕΡΣΗ,

γιατί δεν συμμετέχετε ως επικεφαλης της τραβελστορικής κυβέρνησης στο αποψινό ντιμπέιτ?:D:bleh::shock:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Κυρία προεδρινα ΕΡΣΗ,

γιατί δεν συμμετέχετε ως επικεφαλης της τραβελστορικής κυβέρνησης στο αποψινό ντιμπέιτ?:D:bleh::shock:
Ελα τωρα.....σε βρισκω ανημερωτο τελειως !!!! Μου εστειλε pm να παω εγω σαν Υπουργος Δικαιοσυνης....αλλα ειχα γραφειο μεχρι αργα.....κανενας δεν με περιμενε ......:(:(:( αρχισαν απο μονοι τους.....:D

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Τα 23 κόμματα που θα συμμετέχουν στις εκλογές

1) Νέα Δημοκρατία (Κ. Καραμανλής)

2) Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) (Γ. Παπανδρέου)

3) Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Αλέκα Παπαρήγα)

4) Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) (Α. Τσίπρας)

5) Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑ.Ο.Σ.) (Γ. Καρατζαφέρης)...

6) Οικολόγοι Πράσινοι (εκτελεστική επιτροπή, Ε. Ζώτου, Α. Λεμπέση, Ν. Χρυσόγελος, Ιωάννα Κοντούλη, Ι. Παρασκευόπουλος, Μιχ. Πετράκος)

7) Μαρξιστικό - Λενινιστικό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (Αν. Παπαδόπουλος, Π. Κουφοβασίλης).

8) Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Μαρξιστικό-Λενινιστικό) (Γ. Κωνσταντόπουλος, Σ. Αγκούτογλου, Β. Σαμαράς, Η. Καμαρέτσος)

9) Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ Τροτσκιστές) (Σαμπετάι Μάτσας- Σάββας Μιχαήλ)

10) ΟΑΚΚΕ Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ (διοικούσα επιτροπή: Γ. Ζαφειρόπουλος, Δ. Γουρνάς)

11) Δημοκρατική Αναγέννηση (Σ. Παπαθεμελής)

12) Ένωση Κεντρώων (Β. Λεβέντης)

13) Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή (Ν. Μιχαλολιάκος)

14) Δημοσθένης Βεργής - Έλληνες Οικολόγοι (Δ. Βεργής)

15) Κοινωνία -Πολ. Παράταξη Συνεχιστών του Καποδίστρια (Εμμ. Βολουδάκης)

16) Δημοκρατικοί (Μ. Μελετόπουλος)

17) Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) διοικούσα επιτροπή 12 ατόμων

18) Φως - Αλήθεια - Δικαιοσύνη (Κ. Μελισσουργός)

19) Φίλοι του Ανθρώπου (Κ. Σταμούλης)

20) Περιφερειακή Αστική Ανάπτυξη (Π.Α.Α.) (Ν. Κολίτσης)

21) Παλαιά Δημοκρατία (Α. Δασκαλόπουλος)

22) Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση (Κ.Ο.Τ.Ε.Σ.) (Ν. Λούβρος)

23) Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.) (Μ. Τζαλαζίδης)
το δικό μας κόμμα που είναι;:D:shock::roll:

το έφαγαν... τα οργανωμένα συμφέροντα?

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Ρενάτα...βρήκα το κόμμα που μας ταιριάζει να ψηφίσουμε ....ακόμη και να προσχωρήσουμε!

22) Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση (Κ.Ο.Τ.Ε.Σ.) (Ν. Λούβρος)
Ε..ναι λοιπόν...στις 4 Οκτωβρίου ψηφίζουμε όλοι ΚΟΤΕΣ!!! :clap::clap::clap::haha::haha::haha:

Κυρία προεδρινα ΕΡΣΗ,

Το κανόνισα εγώ να μείνουν εκτός..να μάθουν να μη μου δίνουν υπουργείο εμένα!

Καλά...δεν μπαίνω στο social και στήσατε ολόκληρη κυβέρνηση χωρίς να ενημερωθώ; Αίσχος! Έτσι θα σας ψηφίσουμε; :bleh::bleh::bleh::haha::haha::haha:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Ευχαριστώ το κόμμα για τη θετική απάντηση στην αίτηση μου.

Σε λίγες ώρες αναχωρώ για Βερολίνο όπου θα συμμετάσχω σε διεθνές forum, με θέματα αθλητικού ενδιαφέροντος.
Στη θέση του ΓΓΑ τοποθετώ την Eva kas, δεινή κολυμβήτρια και καταδήτρια. ( νομίζω είναι άνευ χαρτοφυλακίου). Παρακαλώ να με αντικαταστήσει στη διάρκεια της απουσίας μου.
Παρακαλώ κυρίες και κύριοι μην ξεχνάτε τη πρωινή σας γυμναστική παρέα με τη Σίντι
Κροφορντ.....
Νέες πεζοπορίες στις ερημιές........θα ανακοινωθούν σύντομα:haha::haha:
...............................................................................................................

Με μεγάλη επιτυχία και λαμπρότητα διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 20/9 ο 36ος Berlin Marathon. To Σάββατο προηγήθηκαν αγώνες skatting στο γύρω του Βερολίνου.
Κυριακή πρωί λοιπόν κάτω από ένα λαμπρό καλοκαιρινό ήλιο, μπροστά μας, (πενήντα μέτρα έξω από την Brandenburg Gate), τερμάτισαν όλα τα μεγάλα ονόματα του Μαραθωνίου δρόμου. Ακολούθησαν 40.000 πολίτες του Βερολίνου και άλλων περιοχών.
70 μπάντες περίμεναν τους αθλητές σε κάθε στροφή στους δρόμους της πόλης.
Πανηγυρική ατμόσφαιρα έξω και μέσα από την "Πύλη". Απ έξω στα πεζοδρόμια υπήρχαν καντίνες που πωλούσαν από καραμέλες μέχρι λουκάνικα και μπριτζόλες. Μεγάλα τηγάνια διπλού χώρου τσιγάριζαν περίεργα μενού, πάγκοι στημένοι δίπλα στις καντίνες, και παντού μπύρα... μπύρα... μπύρα, ποτάμι η μπύρα.....
Αποτελέσματα:
Ανδρες
1ος Haile Gebrselassie (eth) 2.06.08
2os Francis Kiprop (kenya) 2.07.04
3os Negari Tefra (eth) 2.07.41
4os Derese Debele (eth) 2.09.41
5os Alfred Kerin (Kenya)
6os Girma Assefa (eth)
7os Atsushi Fujita (japan)
8os Kensuke Takahashi (japan)
........................................................
17os Christian Seiles (Germany)

Γυναίκες

1η Asede Besuye (eth) 2.24.47
2η Silvia Skworzowa (Russia) 2.26.24
3η Mamitu (eth)
4h Console (Italia)
5η Getaneh (eth)
6η Μalot (ken)
7η Arijasowa (Russia)
..........
11η Melane Schultz (Germany)

Tώρα σχετικά με το διεθνές forum, το συμπέρασμα που βγήκε του είναι ότι:
Μετά την ενοποίηση των δύο Γερμανιών, η διοχέτευση χιλιάδων τόνων λουκάνικων και λίτρων μπύρας στη Α.Γ. απο τη Δ., είχε σαν αποτέλεσμα την απογαύνωση των κατοίκων της, τον τερματισμό της "Σπαρτιατικης" ζωής, και την κάθετη πτώση των επιδόσεων των αθλητών και αθλητριών της (....). Σατανικό σχέδιο της Δύσης.......
..............................
Υ.Σ Eva Kas Ευχαριστώ

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Έκτακτο

Ουφφφφφ......δεν μπορώ να ηρεμήσω.....πολλά τα βάρη.....

ΠΣΚ το 4ο παγκρήτιο τουρνουά τένις βετεράνων στα Χανιά.
Κατηγορίες 35+, 45+ και γυναικών όλες οι ηλικίες.
Γήπεδα, τα 2 στο εθνικό στάδιο κατασκευασμένα προπολεμικώς αλλά ανακαινισμένα
φέτος το καλοκαίρι, και δύο από τα τέσσερα της Σούδας, που φτιάχτηκαν ακριβώς πάνω στη θέση που βρισκόταν το παλαιό ψυχιατρείο (δηλ. τρελοκομείο!!-γι΄αυτό μας είχαν βγάλει παλιά όνομα στη Κρήτη!!).
Η τοπική οργάνωση του κόμματος στα Χανιά να το έχει υπ' όψη....
Επ' ευκαιρία θα γίνει συνάντηση με τη ΓΓΑ για συζήτηση επί υπηρεσιακών θεμάτων.
σταλεί PM

Christian

Member
Επανήλθα μετά από πολύμηνη απουσία λόγου τραυματισμού .......θέλω χρόνο και κούρσες (υψηλού επιπέδου !!!) για να βρω τον ρυθμό μου.

lefteris

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
αφού δε μου δώσατε κανένα υπουργείο, θα αναλάβω το ρόλο του τατούλη :bleh:

εκτός και αν προορίζομαι για υφυπουργός δημοσίας τάξης :D

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Επανήλθα μετά από πολύμηνη απουσία λόγου τραυματισμού .......θέλω χρόνο και κούρσες (υψηλού επιπέδου !!!) για να βρω τον ρυθμό μου.
Cristian στο επομενο πρωταθλημα θα ειμαστε ολοι εκει να σου συμπαρασταθουμε.:clap::clap:...φαντασου τωρα να γινει στη Κρητη.....με το Σουδιανο γενικο γραμματεα αθλητισμου....εμενα υπουργο Δικαιοσυνης....(ολο και κατι θα μαγειρεψουμε για σενα...)ολοι οι Κρητικοι του φορουμ να ερθουμε θα γεμισει το Σταδιο
Κατα προτιμηση στο Μελινα Μερκουρη στη πολη μου...εμεις και εμεις χωραμε !!!!:haha::haha:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
αγαπητέ Λευτέρη,,,
σου παραχωρώ δωρεάν -χωρίς μίζα :bleh:-το δικό μου χαρτοφυλάκιο των Δημοσίων Εργων.

Καλή επιτυχία!:cool::D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα