• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κόμμα travelstories

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Dafni;107132[I said:
υπουργείο ναυτιλίας[/I]: Samion(samion,θα με κάνεις υφυπουργό,ή τσαμπα τα περα δώθε χειμώνα καλοκαιρι με το καραβι στην Ιταλία?)
εννοείται Dafni! επίσημα λοιπόν Υφυπουργός. ξεκινάμε επιθεωρήσεις πλοίων (μην μας την ξαναπέσει κανένας ADAC πάλι..) αμέσως μετά τη νίκη μας στις εκλογές..

ANEL

Member
Λοιπόν, προχώρησα λίγο περισσότερο (αφού είναι βέβαιο ότι, θα κερδίσουμε τις εκλογές) και προτείνω το κυβερνητικό σχήμα

Πρόεδρος : ΕΡΣΗ
Επίτιμος Πρόεδρος : Traveller
Yπουργός Εξωτερικών : Yorgos
« Εσωτερικών : xenos
« Oικονομίας : Defkalion
« Παιδείας : vagantos
« Τουρισμού : rethimno
« Ναυτιλίας : Samion
« Υγείας : renata
« Δικαιοσύνης : mpiftex
« Μεταφορών
& Επικοιν/ων : KIKI
« Πολιτισμού : Rosa
« Ανάπτυξης : Dorotija
« Αγροτ.Ανάπτ.
& Τροφίμων : chrikky + Ευαγγελια
« Απασχόλησης
& Κοιν.Προστασίας: Christian
« Εθν.΄Αμυνας : taver
« Μακεδ.-Θράκης: thanosth
« Περιβάλλοντος
& Δημοσ.΄Εργων : leftisB

To ψηφοδέλτιο θα συμπληρωθεί, για τις θέσεις υφυπουργών από τους:
Dimosf, Gts, varsa, go2dbeach, marydim, axinos, mary a, Cakenet, getxowoman, skiouros82, ipanag, bloody mary, LULLU, StellAnna, traveladdict, sapienza, mio gps, Manos, ANEL, varioAthens, spo_ros, Dafni
Λόγω της έντονης και κοπιαστικής προσπάθειάς τους, για την άνοδο του travelstories…
:clap::clap::clap:

YΓ.1. Αν ξέχασα κάποιον, μη μου κακιώσετε..ε? ;):p
ΥΓ.2. Το όνομα, αρχηγέ, θα το σκεφτώ μετά...:D

καλά,μια μέρα έλειψα και γίναμε κυβέρνηση??
pandora,ευχαριστώ για την τιμή !!!:haha:
όμως εσύ δεν βλέπω να συμμετέχεις ενεργά στη κυβέρνηση:roll:!!
τι να υποθέσω??:cool:
πάλι άλλος θα έχει την καυτή πατάτα!!:haha::haha::haha:
πάρε θέση τώρα,ο λαός απαιτεί την pandora στη βουλή!!!!:clap::clap:

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Καλημέρααααααααααααα

Αίτηση

Προς ΓΓ κόμματος

Παρακαλώ υμάς όπως μου αναθέσετε το Υπουργείο Αθλητισμού.
Εις περίπτωσιν αμφισβητήσεως προσόντων δύναμαι υποβάλω
απαραίτητα δικαιολογητικά.-
Μετά τιμής

Soudianos

Μιας και έχω καπαρώσει τη θέση, θα απαντήσω εγώ
Έχοντας αναγνώσει την υποβληθείσα προς ημάς αίτησην, ενημερώνομεν υμίν ότι αύτη θα εξετασθεί δεόντως και θα γνωρίσωμεν εις υμάς, την ημετέραν απόφασην, εν ευθέτω χρόνω.

Μετά τιμής
η ΓΓ

ANEL

Member
πρόταση για το όνομα:ΑΣ.ΤΑ.!!!από ΑΣύστολα ΤΑξιδεύω:!:
πρόταση προς τον ΥΠ.παιδείας,κ.vagantos.
να εισαχθεί σ' όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης:
α) το μάθημα της ταξιδιωτικής γεωγραφίας!:3476:
β)αυτοτελές μάθημα για τα μέσα μεταφοράς,με κατεύθυνση αεροπορικές μεταφορές,θαλάσσιες μεταφορές,χερσαίες μεταφορές:airplane::3519:
γ)εισαγωγή της βιωματικής διδασκαλίας στα παραπάνω μαθήματα(βλ.ταξίδια μαθητών-εκπ/κών):haha::haha::haha:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Μιας και έχω καπαρώσει τη θέση, θα απαντήσω εγώ
Έχοντας αναγνώσει την υποβληθείσα προς ημάς αίτησην, ενημερώνομεν υμίν ότι αύτη θα εξετασθεί δεόντως και θα γνωρίσωμεν εις υμάς, την ημετέραν απόφασην, εν ευθέτω χρόνω.

Μετά τιμής
η ΓΓ
εφχ κα Γενικέ.

δεν την είδα καπαρωμένη και μου ταίριαζε. Αλλά πάντα υποχωρώ μπρος το ωραίον φύλο
. και διευθυντής μου αρκεί:haha::haha:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
πάλι άλλος θα έχει την καυτή πατάτα!!:haha::haha::haha:
πάρε θέση τώρα,ο λαός απαιτεί :clap::clap:
:haha::haha::haha: λέω να ασχοληθώ με τη μουσική επιμέλεια και τα βιντεάκια, για την τηλεόραση:bleh:

Την "καυτή πατάτα", τη χαρίζω...προτιμώ τον ψυχαγωγικό τομέα :haha: :romeo:

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Αγαπητή ΓΓ

Ευχαριστώ ιδιαίτερα για την μεγάλη τιμή που μου κάνατε να με συμπεριλάβετε στο κυβερνητικό σχήμα.

Θα σας παρακαλούσα ωστόσο να με βγάλετε από το υπουργείο ανάπτυξης και να με τοποθετήσετε Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Είμαι αρκούντως διαπλεκόμενη με τους εκδότες, και κυρίως ξέρω να λέω πολύ πειστικά "Έχω ήδη απαντήσει σ αυτή την ερώτηση" :D

Όσο για τα υπόλοιπα υπουργικά πόστα, έχω σοβαρότατες αντιρρήσεις, τις οποίες θα εκφράσω εν ευθέτω χρόνο στα παραπάνω όργανα, τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Οι αντιρρήσεις- αντιπροτάσεις μου θα περάσουν δημοκρατικά και με απόλυτη πλειοψηφία, αλλιώς θα διαρρεύσω στον Τύπο ότι οι κατώτεροι σας, σας σκάβουν το λάκο και ότι θα σας καθαιρέσουν στο επόμενο συνέδριο.

Μετά τιμής

Ντόροθυ

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Λ
οιπόν, προχώρησα λίγο περισσότερο (αφού είναι βέβαιο ότι, θα κερδίσουμε τις εκλογές) και προτείνω το κυβερνητικό σχήμα

Πρόεδρος : ΕΡΣΗ
Επίτιμος Πρόεδρος : Traveller
Yπουργός Εξωτερικών : Yorgos
« Εσωτερικών : xenos
« Oικονομίας : Defkalion
« Παιδείας : vagantos
« Τουρισμού : rethimno
Πανδωρα..... ευχαριστώ για τη τιμή....ότι μπορώ θα κάνω......

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Όσο για τα υπόλοιπα υπουργικά πόστα, έχω σοβαρότατες αντιρρήσεις, τις οποίες θα εκφράσω εν ευθέτω χρόνο στα παραπάνω όργανα, τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Οι αντιρρήσεις- αντιπροτάσεις μου θα περάσουν δημοκρατικά και με απόλυτη πλειοψηφία, αλλιώς θα διαρρεύσω στον Τύπο ότι οι κατώτεροι σας, σας σκάβουν το λάκο και ότι θα σας καθαιρέσουν στο επόμενο συνέδριο.

Μετά τιμής

Ντόροθυ

Μμμμ! Ωραία δημοκρατία...του ενός:bleh:
Εμ και σε πρότεινα, εμ και δεν θέλεις...Κάτσε να έρθει η Πρόεδρος (πού είναι οεο?), να βάλει τα ...υπουργεία...στη θέση τους και τότε να σας δω, που μου έχετε και άποψη...γι αυτό κύριοι, δεν πάει ο τόπος μπροστά...:bleh::bleh::bleh:

Και επειδή το σκέφτηκα καλύτερα, έχω μια νεώτερη σκέψη για τον τίτλο...
Παρακαλώ να τεθεί, σε ψηφοφορία

ΑGUR ή ΑGUR-ΓΕΙΑ (σύμφωνα με τη μετάφραση της λέξης)

Ποιό είναι πιο εύηχο ?

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Ο soudianos εξακολουθει να ειναι απ 'εξω ???? Γιατι να μην μπει στο Αθλητισμου που ασχολειται και με το συγκεκριμενο χωρο ????

Οσο για τη getxowoman μια τιμητικη διακριση της αξιζει....απο τις πληροφοριες που μας εχει δωσει....κοντευουμε να μετρησουμε και τα πλακακια της Βαρκελωνης !!!!!

Να μη βλεπω αλλες αδικιες !!!!!

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Ο soudianos εξακολουθει να ειναι απ 'εξω ???? Γιατι να μην μπει στο Αθλητισμου που ασχολειται και με το συγκεκριμενο χωρο ????

Οσο για τη getxowoman μια τιμητικη διακριση της αξιζει....απο τις πληροφοριες που μας εχει δωσει....κοντευουμε να μετρησουμε και τα πλακακια της Βαρκελωνης !!!!!

Να μη βλεπω αλλες αδικιες !!!!!

ευχαριστώ Ευη. Τα προσόντα μετράνε παρακαλώ.........όχι οι
"κουμπάροι:haha::haha:"

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος