• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κόμμα travelstories

spor_os

Administrator
:clap::clap::clap:
:haha: :LOL: :haha:

Παρακαλώ οι υπουργοί να κάνουν προγραμματικές δηλώσεις.
Ο λαός θέλει να δει έργο.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Ερση ,εισαι ολα τα λεφτα !!!

και κουκλα και εξυπνη ,φοβερος συνδυασμος:clap:

εν τω μεταξυ ,μαζεψε τους υπουργους απο Ανατολες, Καιρα και λοιπους προορισμους γιατι πολυ χαλαρους τους βρισκω ,υπαρχει δουλεια βρε ......

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Υπουργείο Δικαιοσύνης: Η ευγενική φύση του χαρακτήρα της rethimno εγγυάται μια Δικαιοσύνη με ανθρώπινο πρόσωπο.
Θα κατασταλάξετε επιτέλους ?????
από το ένα υπουργείο στο άλλο θα με πηγαίνετε ????

Έχασα το τουρισμού....αλλά ευτυχώς πήγε σε καλά χέρια !!!!!! :bleh::bleh:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
πςςςς!...επιτέλους, έχουμε Πρωθυπουργό, κύριοι, με όραμα και ξεκάθαρους στόχους!:clap:

Μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης, θα ανακοινώσω το πρόγραμμα του υπουργείου...

Υπόσχομαι κυρία Πρόεδρε, να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας και σας ευχαριστώ, για την τιμή που μου κάνατε!...

AGUR-ΓΕΙΑ, το κόμμα,κύριοι :clap:

Καλημέρα σας...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Διαμαρτύρομαι εντόνως!

Ενω απουσίαζα, συγκροτήθηκαν 2 κυβερνήσεις, και ενώ στην πρώτη είχα το υπουργείο με τις καλές μίζες (Εθν. Άμυνας), στη δεύτερη ούτε καν υφυπουργείο!

Θα καταλήξω δελφίνος μου φαίνεται... :)

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
Τραβελστοριτικη Κυβέρνηση.

Πρόεδρος της Κυβέρνησης: Έρση
Θα συντονίζω όλους τους παρακάτω!

Υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης, και Αποκέντρωσης: Ως πρώτο τη τάξη υπουργείο προφανώς δίδεται στον Δευκαλίωνα παράλληλα με το αξίωμα του αντιπρόεδρου της Κυβέρνησης. Το «επίτιμος» που προτείνατε μου ακούγεται κομμάτι γρουσούζικο, βρε παιδια.

Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών. Και τώρα την καυτή πατάτα ποιος θα την πάρει; Ποιος μπορεί να μας αυγατίσει έτσι τα χρήματα μας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ταξίδια ετησίως;
Προτείνω λοιπόν τον Mpiftex για αυτή τη δύσκολη θέση.
Ναι! Θα τρώμε μια χούφτα ρύζι ημερησίως! Αλλά θα κάνουμε σιλουέτα! Ναι θα μένουμε σε homestays! Αλλά οι κύριοι μπορεί να διευρύνουν τις επαφές τους με την ευειδή κόρη του φύλαρχου! Ναι θα περπατάμε χιλιόμετρα ημερησίως, αλλά δε θα έχουμε χοληστερίνη!
Και στην τελική, ως γνωστόν τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία!

Υπουργείο Εξωτερικών: Yorgos. Με την άνεση του στα ταξίδια και στις επαφές με ξένες κουλτούρες και πολιτισμούς είναι βέβαιο ότι θα υπερασπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα εθνικά μας δίκαια.

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Θα ακολουθήσω το μοντέλο του Θαπατερο: Γυναίκα υπουργός. Νομίζω ότι κατάλληλη για τον ρόλο είναι η Gexto,και λόγω Ισπανίας και λόγω extreme sport. Ποιος γαλονάς θα της κολλήσει, όταν πηδά με αλεξίπτωτο;

Υπουργείο Ανάπτυξης: Νομίζωότι η Ευαγγελία μια χαρά θα μας αναπτύξει εμάς και τα ταξίδια μας.Μεγάλη της ευθύνη θα είναι η πτώση της τιμής των καύσιμων έτσι ώστε τα ναύλα να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα.

Υπουργείο Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημόσιων Έργων. Εννοείται ότι τον τομέα του περιβάλλοντος θα τον πάρει η Ρόζα..
Τον τομέα της Χωροταξίας προτείνω να τον αναλάβει η Varsa: Πρέπει να ευπρεπίσει οικιστικά όλη τη χώρα. Σισύφειο έργο.
Τον τομέα των Δημόσιων Έργων θα τον αναλάβει ο thanosth με στόχο τον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου, των λιμένων, των αερολιμένων, του οδικού δικτύου, και κυρίως του μετρό της Θεσσαλονίκης.

Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων
Ο Dimosf θα ασχοληθεί με τα θέματα της Παιδείας και o Vagnatos, λόγω προϋπηρεσίας στο Άγιο Όρος, θα ασχοληθεί με τα θρησκεύματα και απ’ ότι τον κόβω τον βλέπω να αφιερώνεται στις ινδουιστικές και βουδιστικές θρησκείες.

Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας: Νομίζω ότι πράγματι ο Christian είναι ιδανικός γι αυτούς τους τομείς.

Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Εννοείται η Renata με ιδιαίτερες αρμοδιότητες για την αντιμετώπιση της γρίπης των χοίρων, των πτηνων, των τρελλων αγελαδων, των μελαγχολικων λεμουριων και των παραφωνων ιχθυων, καθως και της αντικαπνιστικής εκστρατείας.
Η Lullu φυσικά θα αναλάβει λογω εμπειριας τον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Νομίζω ότι ο GTS ο οποίος θέλει να γίνει αγρότης στο Μπαλί θα αναθεωρήσει και θα αναλάβει την αγροτική μας ανάπτυξη.
Η Sapienza είναι η αρμοδία να αναλάβει τον τομέα των τροφίμων. Μετά από εκείνες τις γαστριμαργικές περιπλανήσεις της στην γείτονα χώρα είμαι σίγουρη ότι δε θα μας απογοητεύσει.

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Η ευγενική φύση του χαρακτήρα της rethimno εγγυάται μια Δικαιοσύνη με ανθρώπινο πρόσωπο.

Υπουργείο Τουρισμού: Η ΚΙΚΙ είναι η πλέον αρμοδία γι αυτόν τον κρίσιμο τομέα τόσο λόγω ικανοτήτων όσο και λόγω προγενέστερης υπηρεσίας στον χώρο.

Υπουργείο Πολιτισμού. Η Πανδώρα νομίζω ότι θα κάνει εξαιρετικό έργο: οπερα σε κάθε κωμοπολη και συμφωνικη ορχηστρα σε κάθε χωριο .Για να μη μιλησω για ΔΗΠΕΘΕ.

Υφυπουργείο Αθλητισμού: Φρονώ ότι δεν είναι απαραίτητο να μας επιδείξει τα προσόντα του ο soudianos. Η θέση αυτή του ανήκει αυτοδικαίως.

Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών. Ο Traveller είναι ο ιδανικός υποψήφιος γι αυτήν τη θέση. Μετά την επιτυχή διαμεσολάβηση του για την πώληση της Ολυμπιακής στον Βγενοπουλο, νομίζω ότι θα μπορεί πλέον από ένα δημόσιο οφίκιο να ενδυναμώσει αυτόν τον πολύπαθο τομέα, έτσι ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες υποδομές για ανετότερα ταξίδια.

Υπουργείο Δημόσιας Τάξης: sporos, για προφανείς λόγους. Έχει ήδη δείξει άριστο έργο. Μια παράκληση: Μην κάνει ban τους υπουργούς της τραβελστοριτικης κυβέρνησης!

Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας: Εδώ δεν υπάρχουν εκπλήξεις:
Samion φυσικά. Ελπίζω να βάλει χέρι – να ανασκολοπίσει δημοσίως δηλαδή- εκείνους τους απαράδεκτους πλοιοκτήτες του σκυλοπνίχτη Πορφυρουσσα, οι οποίοι χρέωσαν ( δυο άτομα και ένα αυτοκίνητο) 163 ευρω μόνο το alle και άλλα τόσα το retour για την ελάχιστη απόσταση Νεάπολη -Κύθηρα. (Χώρια οι δυο ώρες αναιτιολόγητης καθυστέρησης), αλλιώς αλίμονο του: θα ανασχηματιστεί αμέσως.
Η Dafni θα είναι υφυπουργός, αρμόδια για θέματα ακτοπλοϊκής σύνδεσης της χώρας μας με ξένες χώρες.

Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης: Εννοείται ο Trapper. Χωρίς σχόλια.

Υπουργείο Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής: ελλείψει Υπουργείου Καραϊβικής, Πλατειάς Θάλασσας των Σαργασσων, Τριγώνου των Βερμούδων, Κόλπου του Μεξικού, South China Sea, κλπ η Go2beach θα περιοριστεί στο ταπεινό Υπουργείο Αιγαίου στο οποίο όμως θα προσθέσουμε και τα Επτάνησα για να απαλύνουμε το ζήτημα.

Υπουργός Επικράτειας παρά τω Πρωθυπουργώ: Stellanna. Για ότι θέλετε και δε με βρίσκετε η Stellanna είναι υπεύθυνη να παραλάβει τα αιτήματα σας και να μου τα διαβιβάσει.

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Dorotija. Νομίζω ότι θα ενημερώνει πλήρως, με διαφάνεια και χωρίς διακρίσεις τους πάντες για τα πάντα. Επιπλέον και μάλιστα σοβαρότερο καθήκον της είναι να ενημερώνει εμενα για τους πάντες και τα πάντα. (τις πρόσφορες στα αεροπορικά εισιτήρια πρώτα σε μας και μετά στο κοινό- έτσι Dorothy; )

Πρέσβης επί τιμή με θέματα Άπω Ανατολής: Xenos. Θα είναι υπεύθυνος για τη σύναψη στενών εμπορικών πολιτιστικών και τουριστικών δεσμών με τις εν λόγω χώρες.

Μετα την ορκωμωσια της νεας Κυβερνησης στρωνομαστε στη δουλεια προκειμενου να προσεγγισουμε το ταχυτερο δυνατον τους στοχους μας.

Ανασκουμπωθειτε ολοι! Δε θα ανεχτω ολιγοριες και παραλειψεις οι οποιες θα μας απομακρυνουν απο τον στοχο μας που ειναι περισσοτερα ταξιδια!
συμφωνω με την ερση!!!!
η καλυτερη προταση που εγινε μεχρι τωρα!
αντε να βιαστουμε λιγο γιατι θα μεινουμε εκτος εκλογων........:lol:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Ευχαριστώ το κόμμα για τη θετική απάντηση στην αίτηση μου.

Σε λίγες ώρες αναχωρώ για Βερολίνο όπου θα συμμετάσχω σε διεθνές forum, με θέματα αθλητικού ενδιαφέροντος.
Στη θέση του ΓΓΑ τοποθετώ την Eva kas, δεινή κολυμβήτρια και καταδήτρια. ( νομίζω είναι άνευ χαρτοφυλακίου). Παρακαλώ να με αντικαταστήσει στη διάρκεια της απουσίας μου.
Παρακαλώ κυρίες και κύριοι μην ξεχνάτε τη πρωινή σας γυμναστική παρέα με τη Σίντι
Κροφορντ.....
Νέες πεζοπορίες στις ερημιές........θα ανακοινωθούν σύντομα:haha::haha:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Kαλο ταξιδι captain !!! καλα να περασεις...περιμενουμε τις εντυπωσεις σου :clap::clap::clap:

manelaki

Member
γιατι στο φορουμ μας βλεπω μια τεραστια διαφημιση της νεας δημοκρατιας και του Μητσοτακη???ααααα....μα το ονομα προκαλει...θελουμε καλα ταξιδια λεμεεεε....

ζητω το κομμα των travelstorιτων και μονο αυτο!!!

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
Ευχαριστώ το κόμμα για τη θετική απάντηση στην αίτηση μου.

Σε λίγες ώρες αναχωρώ για Βερολίνο όπου θα συμμετάσχω σε διεθνές forum, με θέματα αθλητικού ενδιαφέροντος.
Στη θέση του ΓΓΑ τοποθετώ την Eva kas, δεινή κολυμβήτρια και καταδήτρια. ( νομίζω είναι άνευ χαρτοφυλακίου). Παρακαλώ να με αντικαταστήσει στη διάρκεια της απουσίας μου.
Παρακαλώ κυρίες και κύριοι μην ξεχνάτε τη πρωινή σας γυμναστική παρέα με τη Σίντι
Κροφορντ.....
Νέες πεζοπορίες στις ερημιές........θα ανακοινωθούν σύντομα:haha::haha:
χαχαχχαχα!καλο ταξιδι αντωνη!
και μην φοβασαι τιποτα,εχεις αφησει τα παντα σε καλα χερια....:bleh:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Ευχαριστώ θερμά την πρόεδρο του κόμματος Ερση,που συμπεριέλαβε ένα κάθαρμα και χαμένο κορμί σαν εμένα στο ψηφοδέλτιο ,και μάλιστα σε μιά τέτοια καίρια και ευαίσθητη θέση,αυτή της Υγείας...
καταστρώνω ένα σχέδιο για περιθαλψη και υγεία,ισότιμο για όλο τον κόσμο,με αρχή τα νοσοκομεία,οπου οι θάλαμοι ολοι θα είναι μονόκλινα,θα έχουν βραζιλιάνες νοσοκόμες με υπέροχα οπίσθια κατόπιν διαγωνισμού,πλάσμα οθόνη,play station,laptop,gps για να πηγαίνουν τουαλέτα,και φυσικά αντι για οξυγόνα και αηδίες,καιγόμενα στικάκια αγιουβέρδα!!!
θέλει πολύ κόπο,το καταλαβαίνετε όλοι σας για τον σχεδιασμό αυτό,του τέλειου για ανθρώπους νοσοκομείο,και παρακαλώ την πρόεδρο όπως απο τώρα σκεφτεί τους πορους απο τους οποίους θα αποκομίσομε τα κονδύλια...
(ξέρεις έσύ ερση,θα μισά εσύ,τα υπόλοιπα εγώ,και άν μείνει τίποτα...θα τους βάλομε καμιά τέντα)
όσο για τα εμβόλια σχετικά με όλες τις γρίππες,θα στείλω κλιμάκιο στην μαδαγασκάρη,για να εξερευνήσει ένα φυτό που φυτρώνει εκεί,ένα φυτό που το εκχύλισμά του,κατατροπώνει όλους τους ιούς με απλή επάλειψη...
σκοπός μας είναι η αποφυγή χημικών στον οργανισμό,και ο περιορισμος ανθεκτικων στελεχών!
καλή δουλειά σε όλους σας!!!! υπόσχομαι να τηρήσω όλα όσα είπα,θα δουλέψω σκληρά,θα καταργήσω τα πάντα μέχρι και τον ύπνο,και το μονο που θα κάνω θα είναι να βγάζω για κατούρημα την φανή!
Μόλις γίνομε κυβέρνηση,ετοιμαστείτε να φάμε με γερά κουτάλια!!!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
:haha::haha::haha::haha::haha::haha:
Εγραψες: Κατσε να ενημερωθει και ο Traveller για τις νοσοκομες και ολο για τσεκ απ τονε βλεπω!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom