anny
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιστρια
- Ταξίδι-Όνειρο
- γύρος του κόσμου
Aμπου Νταμπι πανε η Μαροκο βρε κοριτσια?
Νομίζω ότι η υπόθεση τις θέλει να πηγαίνουν στο Αμπου Ντάμπι, αλλά τα γυρίσματα έχουν γίνει στο Μαρόκο.
Aμπου Νταμπι πανε η Μαροκο βρε κοριτσια?
O εινταν θεος!μου ειχε λειψει, το παραδεχομαι!
πωπω χειροκροτήματα!!!!
εκανες και στο σινεμά έτσι???
Και δεν το ειδα ακομη να λες!!!! Εινταν και ξερω ψωμι!!!!!πωπω χειροκροτήματα!!!!
εκανες και στο σινεμά έτσι???
Και δεν το ειδα ακομη να λες!!!! Εινταν και ξερω ψωμι!!!!!
Να κλείσουμε prive αίθουσα τότε για να μπορείς να φωνάζεις όσο θέλεις!
latina εχουμε σχεδον την ιδια αποψη... θα σου εξηγησω το σχεδον... πολυ καλυτερη απο την προηγουμενη, ειχε ισχυρη δοση γελιου (σαμανθα απαιχτη!!!) μοδας, πολυτελειας και κιτς αλλα και οι περιγραφες που διαβασα εδω σε μια ταξ. ιστορια (θα την βρω παλι που θα παει) γυρισμενες σε ταινια! ολοι οι αντρες "αναβαθμισμενοι" με τα χρονακια τους (εινταν π.χ.) αλλα η εκπληξη ηταν ο αρχιτεκτονας..... δεν λεω παραπανω, για να το δειτε εσεις οι υπολοιπες με αγωνια....λοιπον, θα σας πω εγω!!!
γνωμη μου λοιπον, οτι η ταινια αυτη ειναι πολυ πιο διασκεδαστικη απο την προηγουμενη..και ο λογος ειναι ενας..SAMANTHA!!
latina εχουμε σχεδον την ιδια αποψη... θα σου εξηγησω το σχεδον... πολυ καλυτερη απο την προηγουμενη, ειχε ισχυρη δοση γελιου (σαμανθα απαιχτη!!!) μοδας, πολυτελειας και κιτς αλλα και οι περιγραφες που διαβασα εδω σε μια ταξ. ιστορια (θα την βρω παλι που θα παει) γυρισμενες σε ταινια! ολοι οι αντρες "αναβαθμισμενοι" με τα χρονακια τους (εινταν π.χ.) αλλα η εκπληξη ηταν ο αρχιτεκτονας..... δεν λεω παραπανω, για να το δειτε εσεις οι υπολοιπες με αγωνια....
αρχιτέκτονας?????το νέο πρόσωπο που λέει η Λατίνα???μμμμ πάντως στο τρέηλερ δεν φαίνεται καποιος καινούριος... κορίτσιαααα θα μας φάει η αγωνία!!!
αν βρεις την ιστορία που μοιάζει με την ταινία πλις αλλά πλις ενημέρωσε με πολύ θα με ενδιέφερε!!!