• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κοριτσιαααα...το SATC!

gyristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιρλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Ανυπομονώ κι εγώ να δω την ταινία.Θα είναι η πρώτη μου βραδυνή έξοδος μετά την γέννηση της κόρης μου,οπότε και χάλι να είναι δεκάρα δεν δίνω!

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
αντε αντε!πλησιαζει το αυριο να παω και εγω να δω πια αυτος τον αρχιτεκτονα........

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Την είδα χτες την ταινία. Είχε πολύ γέλιο! Η Σαμάνθα, φοβερή όπως πάντα! Έλεγε την μια ατάκα μετά την άλλη! Η Μιράντα πραγματικά καλοντυμένη! Η Σάρλοτ γλυκιά και ξενέρωτη! Και η Κάρυ ακόμα δεν έβαλε μυαλό!
Τώρα όσον αφορά τον αρχιτέκτονα η πίσω όψη του όλα τα λεφτά!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Την είδα χτες την ταινία. Είχε πολύ γέλιο! Η Σαμάνθα, φοβερή όπως πάντα! Έλεγε την μια ατάκα μετά την άλλη! Η Μιράντα πραγματικά καλοντυμένη! Η Σάρλοτ γλυκιά και ξενέρωτη! Και η Κάρυ ακόμα δεν έβαλε μυαλό!
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοο βλεπουμε δηλ και την πισω οψη του κτιριου?
Ακομα να κλεισω εισητηρια?:bleh:

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια

Θα σχολιασω πρωι πρωι αυριο! Παω σημεραααααααα!!!!:clap::clap::clap:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πηγα και γω με τη σειρουλα μου να δω το εργο το Σαββατο.
Η σκηνη που ξεκινα δειχνοντας το Μανχατταν και παιζει το τραγουδι Νew York προκαλει ριγη συγκινησης .Παρα πολυ λαμπερες οι πρωταγωνιστριες ..εμενα δεν μου φανηκαν και τοσο γερασμενες ..ειδικα η Σαμανθα κορμαρα καλυτερη απο το νο 1.Καλα για τα ρουχα τι να πω...ολα τα λεφτα ..πολυ γκλαμουρια ...η Patricia Field δινει ρεστα παλι.
Ο Δανος αρχιτεκτονας πολυ καλος ..η σκηνη στο τελος πανω στο καπω του αυτοκινητου ολα τα λεφτα.
Καποιες προσωπικες μου ενστασουλες τωρα:
θα ηθελα το εργο να διαδραματιζεται περισσοτερο στη ν.υ.με το γνωστο στυλ που ξερουμε.Ειχε πολυ Αμπου Νταμπι ...καλο θα ηταν και το Αμπου Νταμπι οπως ειχαν παει στο Μεξικο σε τεοια φαση.
Επισης εδινε εμφαση στην κοριτσοπαρεα και οχι τοσο στις σχεσεις με τους αντρες-γκομενους τους κλπ
Εμενα μου αρεσε ..βεβαια το νο 1 μου ειχε αρεσει περισσοτερο.
Φιλες και συναδελφοι που το σχολιαζαν μετα ειπαν οτι απογοητευτηκαν καπως.

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
δεν είχα πάρει χαμπάρι το θέμα αυτό, αλλά θέλω οπωσδήποτε να συμφωνήσω με την Ευαγγελία που έγραψε 2-3 σελίδες πριν..μιας και ήμουν η μία από τις δύο που την κουβάλησαν με το ζόρι στο σινεμά..
καταρχήν είναι τρελή φαν της σειράς, έχω δει δέκα φορές το κάθε επεισόδιο, η πρώτη ταινία ήταν καλή σχετικά. Η 2η ταινία ήταν πολύ κατώτερη των προσδοκιών μου, δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα.. ήταν χειρότερη από το χειρότερο επεισόδιο της σειράς..
οι 4 πρωταγωνίστριες πιο πλαστικές από ποτέ.
αν συνεχίσω θα τη θάψω πολύ την ταινία αλλά σταματάω εδώ..

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Επιτέλους πήγα να το δω κι εγώ προχτές σε θερινό και μου άρεσε πολύ βρε κορίτσια!:clap: Δεν περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό, είδα τις αγαπημένες μου πρωταγωνίστριες όπως πάντα με τα ίδια γέλια, τις ίδιες εμμονές, την ίδια όρεξη για μόδα και ζωή και τα ίδια ψυχολογικά τους (σαν όοοολες τις γυναίκες γενικά) εκτός από την Μιράντα που ήταν μες στην τρελή χαρά και δεν γκρίνιαξε καθόλου για πρώτη φορά! Τελικά αν και το λέγατε και δεν το πολυπίστευα, όντως ήταν η πιο καλοντυμένη! Με την Κάρι ψιλοξενέρωσα είχε αρκετό κιτσ νομίζω. Αυτό το ντύσιμο που έκανε δηλαδή στα σουκς τι να πω.... Σαμάνθα... Τι γέλιο δεν παίζεται η γυναίκα... Η μια ατάκα μετά την άλλη! Η Σάρλοτ όντως ήταν λίγο βαρετή παρόλο που συχνά γελώ πολύ μαζί της. Συμφωνώ κι εγώ με Κλεοπάτρα πως θα ήταν καλύτερα να διαδραματιζόταν στην Νέα Υόρκη, αλλά εμένα προσωπικά μου "έκανε" κάτι που ήταν στο Αμπου Ντάμπι γιατί ήμουν και πρόσφατα εκεί οπότε δεν με χάλασε (οκ μην αρχίσετε να πυροβολείτε:D:D:D)
Ο αρχιτέκτονας...Αχ ο αρχιτέκτονας.....

Άντε πότε θα το δούμε όλες να πούμε και περί σεναρίου???
και μια ερωτησούλα. Κλεοπάτρα τελικά τα γυρίσματα έγιναν στο Μαρόκο? Έχω την εντύπωση χωρίς να έχω διαβάσει σχετικά άρθρα πως ήταν όντως στο Αμπου Ντάμπι.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
και μια ερωτησούλα. Κλεοπάτρα τελικά τα γυρίσματα έγιναν στο Μαρόκο? Έχω την εντύπωση χωρίς να έχω διαβάσει σχετικά άρθρα πως ήταν όντως στο Αμπου Ντάμπι.
Τα γυρίσματα έγιναν σίγουρα στο Μαρόκο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα