zmaria
Member
οκ thanksΤα γυρίσματα έγιναν σίγουρα στο Μαρόκο.
οκ thanksΤα γυρίσματα έγιναν σίγουρα στο Μαρόκο.
Οντως οπως λες και συ ..δεν συμβαινει τιποτα...δεν υπαρχει καποια ιδιαιτερη εξελιξη στις ζωες τους οπως ειχε γινει στο 1δεν είχα πάρει χαμπάρι το θέμα αυτό, αλλά θέλω οπωσδήποτε να συμφωνήσω με την Ευαγγελία που έγραψε 2-3 σελίδες πριν..μιας και ήμουν η μία από τις δύο που την κουβάλησαν με το ζόρι στο σινεμά..
καταρχήν είναι τρελή φαν της σειράς, έχω δει δέκα φορές το κάθε επεισόδιο, η πρώτη ταινία ήταν καλή σχετικά. Η 2η ταινία ήταν πολύ κατώτερη των προσδοκιών μου, δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα.. ήταν χειρότερη από το χειρότερο επεισόδιο της σειράς..
οι 4 πρωταγωνίστριες πιο πλαστικές από ποτέ.
αν συνεχίσω θα τη θάψω πολύ την ταινία αλλά σταματάω εδώ..
Με καλυψες στα περισσοτερα !Να 'μαι κι εγώ! Ως φανατικότατη της σειράς (τα κλασικά: γνωρίζω απέξω όλα τα επεισόδια, τις ατάκες κ.λ.π.) είδα λοιπόν το "Sex and The City II"...
Δεν μπορώ να πώ ότι ενθουσιάστηκα όμως, δυστυχώς!
Έφυγα από το σινεμά έχοντας μια γλυκιά γεύση σα να είχα συναντήσει μία αγαπημένη παρέα που είχα πολύ καιρό να δώ και κάποτε περνούσα καλά μαζί της.. και ταυτόχρονα μία πικρή γεύση γιατί πλέον αυτή η παρέα δεν μου φαίνεται εξίσου ευχάριστη...
Καταρχάς "έγκωσα" από την τόση υπερβολή...τόση υψηλή ραπτική, τόσες τουαλέτες ακόμα και για να δούν οι πρωταγωνίστριες τηλεόραση στον καναπέ του σπιτιού τους (βλέπε τελευταία σκηνή με την Carrie να φοράει ένα απίστευτο σμαραγδί κομμάτι για να δεί ταινία), τόσο τακούνι ακόμα και στην έρημο μου φάνηκαν όχι απλά υπερβολικά αλλά έως και κίτς!
Η Σαμάνθα ναι μεν χάρισε καλές ατάκες για γέλιο αλλά σε κάποια σημεία μου φάνηκε ότι έχει καταντήσει πια μια καρικατούρα του εαυτού της.
Η Carrie απελπιστικά μεταλλαγμένη στο πρόσωπο (υποθέτω από τα πολλά μπότοξ) αλλά το χειρότερο? Απελπιστικά ίδια σα χαρακτήρας όπως ήταν και 10 χρόνια πριν ... με τις ίδιες ανασφάλειες (άλλον να φιλάει, άλλον να θέλει), ακόμα κολλημένη με το nightlife, το lifestyle, τα ρούχα κ.λ.π. κ.λ.π.... καμία εξέλιξη πάνω στον χαρακτήρα που υποδύεται... νομίζω πώς δεν υπάρχει γυναίκα που να είναι τόσο απελπιστικά ίδια στα 35 και στα 45 της...
Καταλήγοντας νομίζω πώς θα έπρεπε να μη γυριστεί άλλο σίκουελ γιατί πλέον έχει ξεχειλώσει η υπόθεση...