• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κοριτσιαααα...το SATC!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Aμπου Νταμπι πανε η Μαροκο βρε κοριτσια?

Νομίζω ότι η υπόθεση τις θέλει να πηγαίνουν στο Αμπου Ντάμπι, αλλά τα γυρίσματα έχουν γίνει στο Μαρόκο.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
λοιπον, θα σας πω εγω!!!
η αιθουσα χθες εννοειται γεματη γυναικες, μην πω και ολο το multiplex!!:haha:

η ταινια εμενα μου αρεσε παρα πολυ..ομολογω πως ειναι η μονη ταινια που κατα την διαρκεια της, δεν σταματησα να μιλω και να σχολιαζω..η σχεδον απολυτη νεκρικη σιγη που με χαρακτηριζει παντα στις προβολες πηγε περιπατο..:bleh:..αλλα τι να κανω??sex and the city ειναι αυτο!!!

γνωμη μου λοιπον, οτι η ταινια αυτη ειναι πολυ πιο διασκεδαστικη απο την προηγουμενη..και ο λογος ειναι ενας..SAMANTHA!!:xalara:

O εινταν θεος!μου ειχε λειψει, το παραδεχομαι!:clap:

η πιο καλοντυμενη by far η μιραντα..ναι, ναι, δεν το λεω μονο εγω..(συναδελφικη αλληλεγγυη)!

η δικια μου κοριτσοπαρεα διχαστηκε..οι μισες γκρινιαζαν οτι δεν τους αρεσε και οτι η πρωτη ταινια ηταν καλυτερη και οι αλλες μισες (μεσα σε αυτες και εγω) λεγαμε οτι μας αρεσε πολυ!δεδομενου του οτι ξερουμε ολες τι ειναι το satc, ξερουμε και το τι περιμενουμε απο αυτη την ταινια..τουλαχιστον οσον αφορα εμενα, η ταινια εκπληρωσε τον σκοπο της..περασα πολυ ευχαριστα 2 και κατι ωρες, γελασα με την ψυχη μου και θαυμασα και καποια πολυ ωραια ρουχοπαπουτσα!;)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πιο καλοντυμενη η Μιραντα ?Wow !Aυτο κιαν ειναι εκπληξη!
Τελεια που εχει και χιουμορ η ταινια!Αγαπαμε Σαμανθα !
Οσο για το Αμπου Νταμπι μα καλα τσιγκουνιες τους επιασαν και σταματησαν στο Μαροκο?Λιγο παρακατω δεν μπορουσαν να πανε?

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ax τέλειααααα περιμένω να το δω, θ αργήσω όμως μέχρι να συνεννοηθούμε με τα δικά μου κορίτσια πότε θα πάμε τελικά μπορούμε όλες την άλλη Τετάρτη. Αργεί πολύ....

τσιγγουνιές όντως αλλά αν το σκεφτείς πρακτικά διπλό ταξίδι θα έκαναν αν πήγαιναν Αμπου Νταμπι ίσως γι αυτό βολεύτηκαν με Μαρόκο

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
η αληθεια ειναι πως οταν εμφανιστηκε ο εινταν, οπως και οταν εμφανιστηκε ενα ακομη νεο προσωπο, ακουστηκαν πολλοι αναστεναγμοι στην αιθουσα..:lol:

χειροκροτηματα ομως πηρε μονο η σαμανθα και μαλιστα πολλες φορες!:haha:

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
λοιπον, θα σας πω εγω!!!

γνωμη μου λοιπον, οτι η ταινια αυτη ειναι πολυ πιο διασκεδαστικη απο την προηγουμενη..και ο λογος ειναι ενας..SAMANTHA!!:xalara:

O εινταν θεος!μου ειχε λειψει, το παραδεχομαι!:clap:
:clap::clap::clap:latina εχουμε σχεδον την ιδια αποψη... θα σου εξηγησω το σχεδον... πολυ καλυτερη απο την προηγουμενη, ειχε ισχυρη δοση γελιου (σαμανθα απαιχτη!!!) μοδας, πολυτελειας και κιτς αλλα και οι περιγραφες που διαβασα εδω σε μια ταξ. ιστορια (θα την βρω παλι που θα παει) γυρισμενες σε ταινια! ολοι οι αντρες "αναβαθμισμενοι" με τα χρονακια τους (εινταν π.χ.) αλλα η εκπληξη ηταν ο αρχιτεκτονας..... δεν λεω παραπανω, για να το δειτε εσεις οι υπολοιπες με αγωνια....:haha::haha:

http://www.travelstories.gr/%F4%E1%EE%E9%E4%E9%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%E9%F3%F4%EF%F1%DF%E5%F2-%E1%F3%DF%E1/10304-%F3%E1%F1%DF%E1-%EA%E1%E9-%F3%E1%EF%F5%E4%E9%EA%DE-%E1%F1%E1%E2%DF%E1.html

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
:clap::clap::clap:latina εχουμε σχεδον την ιδια αποψη... θα σου εξηγησω το σχεδον... πολυ καλυτερη απο την προηγουμενη, ειχε ισχυρη δοση γελιου (σαμανθα απαιχτη!!!) μοδας, πολυτελειας και κιτς αλλα και οι περιγραφες που διαβασα εδω σε μια ταξ. ιστορια (θα την βρω παλι που θα παει) γυρισμενες σε ταινια! ολοι οι αντρες "αναβαθμισμενοι" με τα χρονακια τους (εινταν π.χ.) αλλα η εκπληξη ηταν ο αρχιτεκτονας..... δεν λεω παραπανω, για να το δειτε εσεις οι υπολοιπες με αγωνια....:haha::haha:

αρχιτέκτονας?????το νέο πρόσωπο που λέει η Λατίνα???μμμμ πάντως στο τρέηλερ δεν φαίνεται καποιος καινούριος... κορίτσιαααα θα μας φάει η αγωνία!!!

αν βρεις την ιστορία που μοιάζει με την ταινία πλις αλλά πλις ενημέρωσε με πολύ θα με ενδιέφερε!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom