zmaria
Member
τρελή Λαλιμπέλα και την έχω φάει ήδη και ξαναείναι αναμενώμενη...μαρια ...το νιωθω ...ερχεται η μαγκουρα ...κατα πανω σου
Λες να πτοηθώ??? τσ τσ τσ τσ...
τρελή Λαλιμπέλα και την έχω φάει ήδη και ξαναείναι αναμενώμενη...μαρια ...το νιωθω ...ερχεται η μαγκουρα ...κατα πανω σου
Ο Εινταν και εμένα μ αρέσει... μακάρι να κατέληγε μ αυτόν η Κάρι.. αλλά τέτοιο μυαλό κουβαλάμε όλες ώρες ώρεςΡε κοριτσια Μαροκο πρεπει να πανε!!! Αντε να δω λιγο τον Εινταν! Μου ελειψε το πουλακι μου!
Ρε κοριτσια Μαροκο πρεπει να πανε!!! Αντε να δω λιγο τον Εινταν! Μου ελειψε το πουλακι μου!
Καλε τι μπομπονιερες! Ταινια δαγκωτο! Και αν την δει καμια απο εδω νωριτερα, μην μας πει το τελος!Κι έλεγα δεν θα σχολιάσει για τον Εινταν? Θα την δούμε μαζί την ταινία ή θα στολίζουμε μπομπονίερες από βδομάδα?
Καλε τι μπομπονιερες! Ταινια δαγκωτο! Και αν την δει καμια απο εδω νωριτερα, μην μας πει το τελος!
+1Εχει φαει βρησιμο η κοπελια για το θεμα του Εινταν! Καλα να παθει με τον Μπιγκ που πηγε και κολλησε! Μα τετοιο παιδι! Το αφηνεις να παει χαμενο????? τς τς! Γυναικες!
+1
ανυπομονω κεγω να δω το παιδι!αν και κατι μου λεει οτι θα το ξαναφαει το βρησιμο η κοπελια!σε λιγες ωρες θα δω την ταινια, εννοειται δεν θα σας πω το τελος!!
+1
ανυπομονω κεγω να δω το παιδι!αν και κατι μου λεει οτι θα το ξαναφαει το βρησιμο η κοπελια!σε λιγες ωρες θα δω την ταινια, εννοειται δεν θα σας πω το τελος!!
καλα, εκει δεν φανταζεσαι!!τα χα δωσει ολα..εγώ πάντως την έβρισα πιο πολύ όταν παρόλο που ο μπιγκ την έστησε την μέρα του γάμου τους εκειιιιιιιιιι αυτή να θέλει να τον ξαναπαντρευτεί. τι καψούρα! δεν νομίζω να του ξαναμίλαγα καν
προετοιμασου ψυχολογικα γιατι δεν εχω αμφιβολια..Λες να μας σπάσει τα νεύρα? Δεν θα το αντέξω!:russianroulette:
Τώρα μιλάς σωστά! Πέραν της πλάκας όμως, εγώ θα την δω την ταινία. Σινεμά δεν ξέρω αν θα πάω αλλά το dvd θα το δω! Αν και φαντάζομαι οι κριτίκες είναι ήδη καταδικασμένες αφού η Κάρι και η παρέα της πάνε Άμπου Ντάμπι!