• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κοριτσιαααα...το SATC!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Αστην βρε παιδί μου και εσύ να διαλέξει και ας είναι και ο Κασίγιας, δεν πειράζει, θα σου δώσουμε τον Μαλντίνι εσένα, καλό κομμάτι είναι και αυτός, τι να πώ εγώ που θα κάθομαι δίπλα με τον οδηγό του ΚΤΕΛ και θα κόβω τα εισιτηρια?
Κλεοπάτρα που είσαι να δεις πως κατάντησα το topιc σου.....
σιγά μην ξεμείνεις με τον οδηγό εσυ..κάποιο τρανταχτό όνομα έχουμε ξεχάσει και επιμελώς μας αφήνεις να συνεχίζουμε να το ξεχνάμε...:D

Lalibela

Member
αμα γεννιεται αθωος ο ανθρωπος....
εβαλα google να δω τον κασιγιας :haha:
σας τον χαριζω ...
παω να δω εθνικη ιταλιας και επανερχομαι
βγαλτε μου τοπ10 ,τοπ 20.τοπ 30 ...μην ψαχνω στα τυφλα
εχει travelwar στο τελος ...αλλιως δεν παιζω

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
zmaria, αλήθεια λέω, τον οδηγό έχω βάλει στο μάτι... λεβέντης, 1.45 ύψος, 125 κιλά , μονόφθαλμος, καμπούρης, σωστό κελεπούρι, όσο για την Λαλιμπέλα είπαμε να μας εκβιάσεις, αλλά ακόμα και οι εκβιασμοί έχουν όριο.... εσύ έτσι που το πας θα μας ζητήσεις και τον πλανητάρχη να σου κάνει αέρα, για σύνελθε...:D

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
zmaria, αλήθεια λέω, τον οδηγό έχω βάλει στο μάτι... λεβέντης, 1.45 ύψος, 125 κιλά , μονόφθαλμος, καμπούρης, σωστό κελεπούρι, όσο για την Λαλιμπέλα είπαμε να μας εκβιάσεις, αλλά ακόμα και οι εκβιασμοί έχουν όριο.... εσύ έτσι που το πας θα μας ζητήσεις και τον πλανητάρχη να σου κάνει αέρα, για σύνελθε...:D

ψιτ dim kyr έλα μεταξύ μας, σε ποιο ταξίδι σου τον γνώρισες και σε ποια φάση? Ο Γκιούλιβερ?χαμπάρι??:haha:

Lalibela

Member
ενα μικρο προσανατολισμο ζητησα ...
για ποιο οδηγο μιλατε ..τι εχασα παλι?

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
λοιπόν για τσέκαρε λούκα τόνι, ντελ πιέρο και θα θυμηθώ και άλλους;)
το χεις το θέμα Αφροδίτη μου ε??πες μου οτι ξέρεις και ομάδα και σε τι θέση παίζουν κι αυτοι?????:shock:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
ψιτ dim kyr έλα μεταξύ μας, σε ποιο ταξίδι σου τον γνώρισες και σε ποια φάση? Ο Γκιούλιβερ?χαμπάρι??:haha:
Αυτό το κελεπούρι το γνώρισα στο τσίρκο μεντράνο, έκανε τον χιμπατζή, που θα κρυφτώ τώρα όταν έρθει η Κλεοπάτρα και δει πως κατάντησε το θέμα της δεν ξέρω.......

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
το χεις το θέμα Αφροδίτη μου ε??πες μου οτι ξέρεις και ομάδα και σε τι θέση παίζουν κι αυτοι?????:shock:
εννοείται!!!
ο λούκα τόνι έιναι επιθετικός, ο ντελ πιέρο είναι μέσος αν και το 'χει και στην επίθεση πολύ καλά!
ωραίος είναι και ο φρατζέσκο τότι (αρχηγός της ρόμα)!
η το 'χουμε ή δεν το 'χουμε:haha::haha:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
εννοείται!!!
ο λούκα τόνι έιναι επιθετικός, ο ντελ πιέρο είναι μέσος αν και το 'χει και στην επίθεση πολύ καλά!
ωραίος είναι και ο φρατζέσκο τότι (αρχηγός της ρόμα)!
η το 'χουμε ή δεν το 'χουμε:haha::haha:
αααάψογη!!
:clap::clap::clap::clap:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
οκ παμε να συγκρινουμε manolo με louboutin
κατεχω

έλα ναι ας επιστρέψουμε στο αρχικό τοπικ. Αν και ξαναλέω οι γκομενοσυζητήσεις είναι αγαπητό θέμα (το πρώτο βασικά) των κοριτσιών.

Διαλέγω μανολο. Δεν το κατέχω καθόλου. Τα φοράει η Κάρι όμως!! Για πες εσύ που το κατέχεις??

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom