• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κοριτσιαααα...το SATC!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
μαρια ...το νιωθω ...ερχεται η μαγκουρα ...κατα πανω σου :haha:
τρελή Λαλιμπέλα και την έχω φάει ήδη και ξαναείναι αναμενώμενη...
Λες να πτοηθώ??? τσ τσ τσ τσ...:bleh:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ρε κοριτσια Μαροκο πρεπει να πανε!!! Αντε να δω λιγο τον Εινταν! Μου ελειψε το πουλακι μου!
Ο Εινταν και εμένα μ αρέσει... μακάρι να κατέληγε μ αυτόν η Κάρι.. αλλά τέτοιο μυαλό κουβαλάμε όλες ώρες ώρες

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Ρε κοριτσια Μαροκο πρεπει να πανε!!! Αντε να δω λιγο τον Εινταν! Μου ελειψε το πουλακι μου!

Κι έλεγα δεν θα σχολιάσει για τον Εινταν? Θα την δούμε μαζί την ταινία ή θα στολίζουμε μπομπονίερες από βδομάδα?

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Κι έλεγα δεν θα σχολιάσει για τον Εινταν? Θα την δούμε μαζί την ταινία ή θα στολίζουμε μπομπονίερες από βδομάδα?
Καλε τι μπομπονιερες! Ταινια δαγκωτο! Και αν την δει καμια απο εδω νωριτερα, μην μας πει το τελος!

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Καλε τι μπομπονιερες! Ταινια δαγκωτο! Και αν την δει καμια απο εδω νωριτερα, μην μας πει το τελος!

Εχει φαει βρησιμο η κοπελια για το θεμα του Εινταν! Καλα να παθει με τον Μπιγκ που πηγε και κολλησε! Μα τετοιο παιδι! Το αφηνεις να παει χαμενο????? τς τς! Γυναικες!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Εχει φαει βρησιμο η κοπελια για το θεμα του Εινταν! Καλα να παθει με τον Μπιγκ που πηγε και κολλησε! Μα τετοιο παιδι! Το αφηνεις να παει χαμενο????? τς τς! Γυναικες!
+1
ανυπομονω κεγω να δω το παιδι!αν και κατι μου λεει οτι θα το ξαναφαει το βρησιμο η κοπελια!:bleh:σε λιγες ωρες θα δω την ταινια, εννοειται δεν θα σας πω το τελος!!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
+1
ανυπομονω κεγω να δω το παιδι!αν και κατι μου λεει οτι θα το ξαναφαει το βρησιμο η κοπελια!:bleh:σε λιγες ωρες θα δω την ταινια, εννοειται δεν θα σας πω το τελος!!

Σίγουρα θα το ξαναφάει το βρίσιμο γιατί μάλλον θα τον ξαναφτύσει (φαντάζεσαι να την έφτυνε αυτός???πολύ θα το χαιρόμουνα:haha:)
εγώ πάντως την έβρισα πιο πολύ όταν παρόλο που ο μπιγκ την έστησε την μέρα του γάμου τους εκειιιιιιιιιι αυτή να θέλει να τον ξαναπαντρευτεί. τι καψούρα!:rolleyes: δεν νομίζω να του ξαναμίλαγα καν

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
+1

Λες να μας σπάσει τα νεύρα? Δεν θα το αντέξω!:russianroulette:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
εγώ πάντως την έβρισα πιο πολύ όταν παρόλο που ο μπιγκ την έστησε την μέρα του γάμου τους εκειιιιιιιιιι αυτή να θέλει να τον ξαναπαντρευτεί. τι καψούρα!:rolleyes: δεν νομίζω να του ξαναμίλαγα καν
καλα, εκει δεν φανταζεσαι!!τα χα δωσει ολα..
καλα που υπηρχε και ο dante και ξεχαστηκα λιγο, γιατι τα χα παρει πολυ μαζι της..

κεγω πιστευω οτι δεν θα του ξαναμιλαγα..:mad:..αλλα ας μην λεμε μεγαλες κουβεντες γιατι ποτε δεν ξερεις!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τώρα μιλάς σωστά! Πέραν της πλάκας όμως, εγώ θα την δω την ταινία. Σινεμά δεν ξέρω αν θα πάω αλλά το dvd θα το δω! Αν και φαντάζομαι οι κριτίκες είναι ήδη καταδικασμένες αφού η Κάρι και η παρέα της πάνε Άμπου Ντάμπι! :bleh:

Aμπου Νταμπι πανε η Μαροκο βρε κοριτσια?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Που σαι βρε Λατινακι ...πες μας καμια λεπτομερεια.Κατι ειχα ακουσει πριν μηνες οτι πεφτει και ενα σχετικο κερατακι ..οτι η Καρι παρουαζει και το πως πρωτοηρθε στη Ν.Υ. αλλα 80ς και πολλα αλλα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom