• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ινδία Ινδία - πώς, πού, πότε...

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Μια χαρα ειναι. Οντως δεν θαχεις προβλημα!
Τωρα για δες αυτο που σκεφτηκα για σενα..
Φτανεις Δελχι ξημερωματα και μενεις βλεπεις τα βασικα αξιοθεατα και παιρνεις μια πρωτη γευση 1 Δ/ν.
Την αλλη μερα με πρωινο λεωφορειο Τζαιπουρ,μεσημερακι θα εισαι εκει 2 Δ/ν,οπου τη 3η να την κανεις στο νυχτερινο τρενο για
Τζαισαλμερ, φτανεις πρωι και την ιδια μερα πηγαινεις για σαφαρι,1 Δ/ν,και ολη την άλλη μερα εχεις ελευθερη παλι για γυρισμα και φευγεις με το απογευματινο τρενο για Τζοντπουρ,κανεις 1 Δ/ν εχεις ολη την άλλη μερα ελευθερη και φευγεις με το νυχτερινο τρενο για Αγκρα. Ξημερωματα εισαι εκει. Ταζ Μαχαλ και φευγεις με το νυχτερινο πάλι για Βαρανασι. Μενεις 3 κι απο εκει επιστροφη με αεροπλανο για Δελχι και Ελλαδα. Μεχρι εκει ειναι 11 Δ/ν. Αν εχεις παραπανω μπορεις να προσθεσεις οπου νομιζεις σε ενδιαφερει περισσοτερο. Λιγο δυσκολα τα 2 νυχτερινα τρενα στο καπακι,αλλα η Αγκρα δεν λεει να μεινεις.Εκτος απο το Ταζ Μαχαλ,τιποτα άλλο... Και το Βαρανασι θα σε ανταμειψει με το παραπανω!!!! :clap:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Και μετά σε σανατόριο στην Ελβετία, για να συνέλθεις από την κούραση και τηην ένταση.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Και μετά σε σανατόριο στην Ελβετία, για να συνέλθεις από την κούραση και τηην ένταση.
Μπάααααα, στην Α' θέση (φήμες) λένε ότι πάει πακέτο και προσωπικός μασέρ! Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι είναι απόστρατοι του Ινδικού στρατού! ::haha::

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Babaduma, γιατι αλλαξες φωτο? Πολυ μου αρεσε!!!:roll:
Ερση,στην Ινδια δεν πας για χαλαρωμα,ειναι το μονο σιγουρο.:bleh: Και τα νυχτερινα τρενα στην Ινδια,δεν ειναι και τοσο ασχημα,μην νομιζεις! Εγω παντως κοιμομουνα κανονικοτατα και το πρωι ξυπνουσα φρεσκια-φρεσκια!!:lol:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Ποσες μερες διαθετεις???:roll:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Δηλαδη 9-10 στην Ινδια. Λιγες οντως..Πρεπει να αφησεις κατι εξω.. Η θα πας Δελχι-Αγκρα-Βαρανασι ή το γνωστο χρυσο τριγωνο. Δελχι-Τζαιπουρ-Αγκρα. Δεν ξερω...δυσκολη αποφαση. Βεβαια αν αφησεις εξω το Βαρανασι,μην στενοχωριεσαι...σιγουρα θα ξαναπας! Εγω που πηγα και θελω να ξαναπαω Ινδια,αλλου αυτη τη φορα,ενα περασμα απο το Βαρανασι,σιγουρα θα το ξανακανω!!!;)

varioAthens

Member
Δηλαδη 9-10 στην Ινδια. Λιγες οντως..Πρεπει να αφησεις κατι εξω.. Η θα πας Δελχι-Αγκρα-Βαρανασι ή το γνωστο χρυσο τριγωνο. Δελχι-Τζαιπουρ-Αγκρα. Δεν ξερω...δυσκολη αποφαση. Βεβαια αν αφησεις εξω το Βαρανασι,μην στενοχωριεσαι...σιγουρα θα ξαναπας! Εγω που πηγα και θελω να ξαναπαω Ινδια,αλλου αυτη τη φορα,ενα περασμα απο το Βαρανασι,σιγουρα θα το ξανακανω!!!;)
Δελχί πόσες μέρες χρειάζονται?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Δελχί πόσες μέρες χρειάζονται?
Ταπεινή μου γνώμη, με τις μέρες που διαθέτεις, δώσε στο Δελχί μόνο την πρώτη και την τελευταία βραδυά. Και βάλε μέσα οπωσδήποτε το Βαρανάσι.

meli, υπάρχει λόγος που άλλαξα το avatar, προσωρινό είναι, αλλά αν κάνετε δημοψήφισμα και το προτιμήσετε, θα το κρατήσω! Έχει, πάντως, μια σημειολογία, κάποιοι ίσως να καταλάβουν... ;)

varioAthens

Member
Ταπεινή μου γνώμη, με τις μέρες που διαθέτεις, δώσε στο Δελχί μόνο την πρώτη και την τελευταία βραδυά. Και βάλε μέσα οπωσδήποτε το Βαρανάσι.

meli, υπάρχει λόγος που άλλαξα το avatar, προσωρινό είναι, αλλά αν κάνετε δημοψήφισμα και το προτιμήσετε, θα το κρατήσω! Έχει, πάντως, μια σημειολογία, κάποιοι ίσως να καταλάβουν... ;)
Στο δημοψήφισμα πάντψς ψηφίζω κι εγώ το προηγούμενο avatar!!! ;)

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Δελχι κι εγω την πρωτη και την τελευταια πηγα. θα συμφωνησω! Και για Βαρανασι,ειμαι φαν!!!:clap: Βαλε και Τζαιπουρ ,ενα περασμα απο Αγκρα και εισαι ο.κ!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom