varioAthens
Member
Πολύ καλές! Αλλά πάντα καλοδεχούμενες οι προσφορές για ακόμα μικρότερες τιμές! Σε ευχαριστώ πολύ!
vario δεν έχω κανει απο αυτά τα πράγματα..Ξαναθέτω προηγούμενο ερώτημά μου... Παίζει συνήθως καμιά προσφορά σε αεροπορικά, μέσα στο καλοκαίρι ή να κλείσω? Ενδιαφέρομαι για τέλος Σεπτεμβρίου-αρχές Οκτώβρη...
Επίσης (άσχετο) έχει κάνει κανείς yoga σε Αshram?
Μωρέ κάνω γιόγκα κι εδώ, απλά θα μου άρεσε να κάνω και με Ινδό γιόγκι! Νομίζω ότι θα ήταν πολύ ωραία εμπειρία!vario δεν έχω κανει απο αυτά τα πράγματα..
ειμαι πολύ speed τύπος για τέτοια..
ομως να ξέρεις οτι παντού στην ινδία υπάρχουν τέτοια κέντρα με παντός φύσεως ονομασίες και υποειδικότητες..
Δεν ξέρω αλλα αυτά ίσως έχουν ανταπόκριση σε ανθρώπους της ανατολής περισσότερο..τους πηγαίνουν πως να στο πώ..
βάλε τώρα τον δυτικο τρελαμένο να κανει yoga και να νιώσει!! δεν θα ανταποκριθεί!! απλώς εδώ παραμένει της μοδός..αλλα θέλει και το αντίστοιχο background
Κατι παρομοιο με το wayanad ειχαμε βρει εντελως τυχαια στην Goa σε μια απο τις περιπλανησεις μας με τη Ρενατα.γειά σας! θα ήθελα την βοηθειά σας...για την ινδία. Μια φίλη μου σκέφτεται να ταξιδέψει τον ιούλιο στην νότια ινδία στην κεράλα πιο συγκεκριμένα στο vythiri. Η απορίες είναι 3. Αν έχει πάει κανείς για να μας πει την αποψή του για το μέρος, δεύτερη αν κάποιος ξέρει τι γίνεται εκεί με τους μουσώνες, εννοώ επειδή διάβασα ότι τον μάιο ξεκινάνε από το νότιο τμήμα, μήπως τον ιούλιο το έχουν εγκαταλείψει. και τρίτον σκέφτεται να μείνει στο green magic house με λίγα λόγια είναι δενδρόσπιτο και είναι σχετικά κοντά στην Wayanad wildlife sanctuary..αν έχει μείνει κανείς..να μας πει την εμπειρία του. Είμαι σίγουρη οτι εσείς θα ξέρετε περισσότερα!ευχαριστώ...