• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ινδία Ινδία - πώς, πού, πότε...

varioAthens

Member
Η Ελενη εχει δικιο...Η Ουνταιπουρ ειναι ομορφη,αλλα το καλοκαιρι με ξερη λιμνη χανει πολυ από την ομορφια της...Γιαυτο κι εγω δεν πηγα και προτιμησα Τζοντπουρ και Τζαισαλμερ. Εγω θα σου προτεινα να βαλεις και Τζαισαλμερ στο προγραμμα. Τωρα για Μουμπαι να το αφησεις για άλλη φορα,αφου συνδιαζεται με κατι άλλο. Εχεις λιγες μερες. Και θα πω κι εγω οτι για τα τρενα δεν ειχα παραπονο. 2-3 ωρες καθυστερηση,εν ειναι και τραγικο για Ινδια..Εισαι πολυ πιο ανετα απο αυτοκινητο. Και μην μασας με τον καιρο. Ολα θεμα τυχης ειναι..:clap:
Το τραβάω από 'δω, το τραβάω από 'κει το πρόγραμμα, το Τζαϊσαλμερ δεν μου βγαίνει με τίποτα! Δυστυχώς λίγες οι μέρες!

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
οι περισσοτερες πτησεις ανταποκρισεις που βολευουν εμας για δελχι φτανουν αξημερωτα, οποτε εχεις μια μερα δελχι, οπου με σωστο συντονισμο μπορεις να δεις τα κυριοτερα...την αλλη μερα αγκρα, βλεπεις τα τατζ μαχαλ , διανυκτερευση κ στο δρομο για τζαιπουρ σταση στο φατεπουρ...2 δυανυκτρευεσεις τζαιπουρ, στη συνεχεια μια στην πουσκαρ για χαλαρωμα, 2 στην ουνταιπουρ, μια στην τζοντπουρ με επισκεψη στο καστρο κ συνεχιζετε με 2 τελευταιες στη τζαισαλμερ...απο κει επιστροφη στο δελχι με σταση στη μανταβα κ μια διανυκτερευση κ σου μενει κ μια μερα επιπλεον στο δελχι...
βεβαια ολα αυτα προυποθετουν, πως θα εχετε κλεισει αυτοκινητο με οδηγο, γιατι με τρενα λιγο δυσκολο...

κομπλε το προγραμματακι...:clap::clap:

μπορεις επισης να στειλεις μειλ σε διαφορα ταξιδιωτικα στην ινδια κ να τους πεις τι σε ενδιαφερει να δεις, ετσι ωστε να σου στειλουν προγραμμα με τιμη...

varioAthens

Member
οι περισσοτερες πτησεις ανταποκρισεις που βολευουν εμας για δελχι φτανουν αξημερωτα, οποτε εχεις μια μερα δελχι, οπου με σωστο συντονισμο μπορεις να δεις τα κυριοτερα...την αλλη μερα αγκρα, βλεπεις τα τατζ μαχαλ , διανυκτερευση κ στο δρομο για τζαιπουρ σταση στο φατεπουρ...2 δυανυκτρευεσεις τζαιπουρ, στη συνεχεια μια στην πουσκαρ για χαλαρωμα, 2 στην ουνταιπουρ, μια στην τζοντπουρ με επισκεψη στο καστρο κ συνεχιζετε με 2 τελευταιες στη τζαισαλμερ...απο κει επιστροφη στο δελχι με σταση στη μανταβα κ μια διανυκτερευση κ σου μενει κ μια μερα επιπλεον στο δελχι...
βεβαια ολα αυτα προυποθετουν, πως θα εχετε κλεισει αυτοκινητο με οδηγο, γιατι με τρενα λιγο δυσκολο...

κομπλε το προγραμματακι...:clap::clap:

μπορεις επισης να στειλεις μειλ σε διαφορα ταξιδιωτικα στην ινδια κ να τους πεις τι σε ενδιαφερει να δεις, ετσι ωστε να σου στειλουν προγραμμα με τιμη...
Άπαιχτη ταξιδιωτική πρακτόρισσα!!! :lol:

Lalibela

Member
οταν τα κανονιζεις ολα ...δεν χανεις πραγματα...αλλά χανεις την ουσια των πραγματων...δεν μπορει ολη μερα να ειναι σε ενα προγραμμα ...πρεπει να χαλαρωσει ,παει να βρει εναν παλμο...πως στο διαβολο θα τον βρει αν τρεχει με τα αμαξι να προλαβει να καμαρωσει...
vario κανε τα αδυνατα δυνατα να βρεις μερες αλλιως εισαι καταδικασμενη να κανεις οτι λεει η eleni
ψηφιζω πρωτη μερα δελχι ....την ιδια μερα προς Αγκρα και στο καπάκι Βαρανάσι με τρένο.Καθιστε στο Βαρανάσι μέχρι να βαρεθείτε και μετά όπου σας βγαλει ο δρόμος.Ρωτήστε ντοπιους και άλλους τουριστες.
Μην βιαζεσαι ...δεν θα σ αφησει αλλωστε να βιαστεις...κατι θα σκαρφιστει...

υγ.εχω βεβαια και ενα απωθημενο εγω...ισως για αυτο γερνω προς τα κει

varioAthens

Member
Έχω μπερδευτεί τελικά...
2) Για Άγκρα πόσο χρόνο πιστεύετε ότι χρειάζεται να αφιερώσω προκειμένου να δω τα κλασικά? (Ταζ Μαχάλ και Agra Fort)

Σας πρήζω αλλά ..... :lol:
Αν φτάσω στο Δελχί ξημερώματα και έχω κανονίσει άμεση αναχώρηση για Άγκρα με αυτοκίνητο (βρίσκω με 15 ευρώ και μου φαίνεται τζαμπέ), φαντάζομαι ότι θα φτάσω Άγκρα μεσημέρι.... φαντάζομαι σωστά?
Το ερώτημα είναι: αρκεί μία διανυκτέρευση προκειμένου να προλάβω να δώ Ταζ Μαχάλ & Agra Fort και να φύγω την επομένη? Ή χρειάζεται παραπάνω χρόνος?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ναι, αν έχεις λίγο χρόνο, αυτά τα δύο τα βλέπεις σε μια μέρα.

varioAthens

Member
Επίσης (μη βαράτε;)) για εσωτερικές πτήσεις εκτός από JetAirways που έχω ταξιδέψει και τη γνωρίζω, έχετε ιδέα τι παίζει με ΑirIndia και Kingfisher?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Έχω πάρει και τις δύο. Μια χαρά είναι.

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
με τη δευτερη ειχα δυο εσωτερικες πτησεις...
αυτοι πετανε, οπως οδηγανε...:shock:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
H Air India νομίζω ότι είναι απ' τις πιο ασφαλείς εταιρίες παγκοσμίως. Κι αυτό γιατί, όπως μου έχουν πεί, οι πιλότοι τους πριν πάνε στην πολιτική αεροπορία, έχουν μακρά θητεία στη στρατιωτική αεροπορία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα