dreamer
Member
Νομίζω οτι δεν είναι καθόλου άτοπο και φασιστικό αυτό που περιγράφει η Ρενάτα. Τα όποια πλείστα παραδείγματα έχουν αποδείξει τη σχεδόν αναγκαιότητά του. Αδιάφορα και ανεύθυνα άτομα, τεκνοποιούν "κατά συρροή" για κοινωνική καταξίωση και ομαλή ένταξη στο υφιστάμενο στάτους της "οικογένειας μετά τέκνων". Λυπάμαι που το λέω γιατί είμαι μάνα δυο παιδιών, αλλά έχω δυστυχώς συναναστραφεί πολλές οικογένειες που τα παιδάκια τους τα θεωρούν εξαρτηματάκια της καλοστημένης μηχανής τους. Βλέπετε οτι αναφέρομαι σε πολύ λάιτ καταστάσεις, αλλά που ξεφωνίζουν την καθημερινή συναισθηματική κακοποίηση των έρμων των παιδιών, όταν η μάνα "αδυνατεί" ή ο πατέρας "κωφεύει" και τούμπαλιν.
Πρακτικά, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει για να "τσεκάρονται" τα ζευγάρια. Βαριά λέξη........αναγκαιότητα όμως!!!!!!! Λυπάμαι τρελά όταν συναντώ καθημερινά νοσηρές ψυχούλες από κύριους ηθικούς αυτουργούς τους γεννήτορες.........και δυστυχώς είναι πιο σύνηθες και από καθημερινά.....
Πρακτικά, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει για να "τσεκάρονται" τα ζευγάρια. Βαριά λέξη........αναγκαιότητα όμως!!!!!!! Λυπάμαι τρελά όταν συναντώ καθημερινά νοσηρές ψυχούλες από κύριους ηθικούς αυτουργούς τους γεννήτορες.........και δυστυχώς είναι πιο σύνηθες και από καθημερινά.....