pigi_dikaiou
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ......
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αγιο Ορος
Muya,η 10 ψηφος σου με χαρα απο μενα,και να περνας καλα στην ομορφη Ισπανια
και μενα δημοσιευτηκε!και εχω δυο ψηφους!!!!
εγω ειμαι κας!
Getxo όταν λες η δεύτερη εννοείς η δεύτερη σε κατάταξη ή η δεύτερη στη σειρά δημοσίευσης (δηλαδή με το ψευδώνυμο SPIDΛοιπον η δευτερη ειναι η δικη μου!! Εδω και ωρες σε εχω ψηφισει, και ολους τους λοιπους βεβαια που ειπανε ποιοι ειναι!
Getxo όταν λες η δεύτερη εννοείς η δεύτερη σε κατάταξη ή η δεύτερη στη σειρά δημοσίευσης (δηλαδή με το ψευδώνυμο SPID
Κας, σε ψήφισα μόλις!
εγω σε ψηφισα γιατι μου αρεσε η ιστορια σου απο χθες!Γεια σας!Μόλις γύρισα από τη σχολή και βλέπω πως το travelstories με τόσες συμμετοχές θα έχει σίγουρα νικητές!Πάω να ανατρέξω τα nicks σας και να σας ρίξω τη ψήφο μου....
υ.γ εγώ είμαι η destiny
Σε "μαύρισα" κι εσένα!Γεια σας!Μόλις γύρισα από τη σχολή και βλέπω πως το travelstories με τόσες συμμετοχές θα έχει σίγουρα νικητές!Πάω να ανατρέξω τα nicks σας και να σας ρίξω τη ψήφο μου....
υ.γ εγώ είμαι η destiny
οντως πολυ καλη ι ιστορια της!και γω την ψηφισα και αξιζε!Σε "μαύρισα" κι εσένα!
EDIT: Μόλις δημοσιεύτηκε και η ιστορία της Pitchforksally από το φόρουμ μας, έχει το nickname stepa στο διαγωνισμό. Είναι αρκετά ιδιαίτερη η ιστορία της θα έλεγα..!
Μου άρεσε πάρα πολύ η ιστορία σου...Αν και ήταν κάπωςΣυγκινήθηκα πραγματικά..Και φυσικά σε ψήφισα..Δημοσιεύτηκε και η δική μου ιστορία αν και την έστειλα χθές x'markos είναι το nick μου για να τη διαβάσετε και να ψηφίστε αν σας αρέσει... Πίστεύω και γω ότι το travelstories αξίζει τα πρωτεία... Good luck everybody