• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Διαγωνισμός ταξιδιωτικής ιστορίας από την Aegean..

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Η ιστορία μου διαδραματίζεται 10 χρόνια πριν, στη Ρώμη. Τότε, η Aegean δεν υφίστατο με τη σημερινή της μορφή (για να είμαι ειλικρινής, δε θυμάμαι με τι εταιρία πετάξαμε, μπορεί να ήταν η Cronus που υπήρχε τότε ή η Air Greece ή ίσως και η Ολυμπιακή). Το 1999 εξαγόρασε την Air Greece και το 2001 συγχωνεύθηκε με την Cronus. Το 1999, λοιπόν, η Aegean πιθανότατα δεν πετούσε για Ρώμη.
Άλλη εξήγηση δε μπορώ να δώσω... Άβυσσος η ψυχή της εταιρίας! :shock:
Παιδιά συγνώμη για την παρέμβαση τις λεπτομέριες που ξέρει ο Badaduma δεν τις ξέρω αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι το Καλοκαίρι του 1999 είχα πετάξει με Aegean για Ρώμη, θυμάμαι ότι είχε μια προσφορά 12.000 δρχ με επιστροφή, άρα αυτό δεν στέκει σαν δικαιολογία για να μην δημοσιεύσουν την ιστορία.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
άρα babaduma πίσω στον αγώνα!!! ξεκίνησα κι εγώ να γράφω κάτι αλλά δεν με ικανοποιούσε το αποτέλεσμα και αποτραβήχτηκα! δεν βρίσκομαι σε παραγωγική περίοδο :lol:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Παιδιά συγνώμη για την παρέμβαση τις λεπτομέριες που ξέρει ο Badaduma δεν τις ξέρω αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι το Καλοκαίρι του 1999 είχα πετάξει με Aegean για Ρώμη, θυμάμαι ότι είχε μια προσφορά 12.000 δρχ με επιστροφή, άρα αυτό δεν στέκει σαν δικαιολογία για να μην δημοσιεύσουν την ιστορία.
OK, thanks Ιωάννα, θα γράψω μια νέα, διαφορετική, στο Μόναχο αυτή τη φορά, που πετάξαμε και με Aegean, και θα τη σερβίρω μ'ένα ρομαντικό ψευδώνυμο να δούμε τι θα γίνει. Μόλις βγεί στον αέρα θα βγάλω έκτακτο ανακοινωθέν εδώ για να σπεύσετε! :D

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
OK, thanks Ιωάννα, θα γράψω μια νέα, διαφορετική, στο Μόναχο αυτή τη φορά, που πετάξαμε και με Aegean, και θα τη σερβίρω μ'ένα ρομαντικό ψευδώνυμο να δούμε τι θα γίνει. Μόλις βγεί στον αέρα θα βγάλω έκτακτο ανακοινωθέν εδώ για να σπεύσετε! :D
Η συνταγη ειναι γνωστη....επικληση στο συναισθημα....:Dενας αποηχος θλιψης,κατι σαν τα fados που λεμε:haha:Μολις το υποβαλλεις ειδοποιησε...

htz_markos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο-Αμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κέιπ Τάουν
H ιστορία του ΔΗΜΗΤΡΗ: Βερολίνο και ξερό ψωμί. Ένα μόνο σας λέω. Θέλαμε τόσο πολύ να πάμε το Σεπτέμβριο που τα εισητίρια τα είχαμε κλείσει απο τον προηγούμενο Ιανουάριο. Ούτως ή άλλως είμαστε τρελλό ζευγάρι. 285 ευρώ και οι δύο με επιστροφή. Σκέτη διαφήμιση για την AEGEAN. Περάσαμε τέλεια και γυρίσαμε αρκετά. Τώρα τα Χριστούγεννα θέλουμε να ξαναπάμε. Παρακαλώ ψηφίστε μας. Θέλουμε να πάρουμε και τα παιδια μας μαζί. Τα χρήματα ειναι αρκετά και το παλέυουμε. Ο ζωολογικός κήπος ειναι στολίδι. Τα μαγαζιά μαγεία. οι δρόμοι χωρίς κινηση. Μία πόλη για να ζήσεις.

Δε θέλω να γίνομαι επικριτικός αλλά αν είναι να το κανουμε αντι διαγωνισμό περιγραφικής δεξιοτεχνίας, "σας παρακαλώ ψηφίστε με να πάω τσαμπα!" τότε νομίζω ότ εχουμε ξεφύγει λίγακι από την ουσία του διαγωνισμού.Ζητώ συγνώμη για το σχόλιο αλλά δεν μπορούσα να μην το σχολιασω!

Last edited by a moderator:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση: Υπάρχει κάποιος/α - έστω και ένας - που να έχει στείλει ιστορία και
να μη δημοσιεύτηκε;

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ευχαριστώ! Δύο τους έστειλα και δε δημοσίευσαν καμμία. Τώρα έστειλα μια τρίτη που κάνω πλάκα και λέω ότι η Aegean είναι η καλύτερη εταιρία του κόσμου, να δούμε αν θα τη δημοσιεύσουν. Αν ναι, θα τις παραθέσω και τις 2 εδώ για να γελάσουμε! :haha:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Γίναμε τρείς μέχρι στιγμής οι...αδημοσίευτοι:haha::haha:,εγώ την έστειλα χθές κατά τις 3 το μεσημέρι κι ακόμα να φανεί,μάλλον από Δευτέρα τώρα...,πήρα τηλ,αφού με παρέπεμψε ό ένας στον πιό αρμόδιο μετά εκείνος μου είπε ότι οι πλέον αρμόδιοι θα βρίσκονται από Δευτέρα...

ψήφισα του Μάρκου,RSKing,της Ιοαn και ιn the sky,σιγά-σιγά θα βρώ και των υπολοίπων,εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία!ομολογώ ότι μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση του htz markos

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Γίναμε τρείς μέχρι στιγμής οι...αδημοσίευτοι:haha::haha:,εγώ την έστειλα χθές κατά τις 3 το μεσημέρι κι ακόμα να φανεί,μάλλον από Δευτέρα τώρα...,πήρα τηλ,αφού με παρέπεμψε ό ένας στον πιό αρμόδιο μετά εκείνος μου είπε ότι οι πλέον αρμόδιοι θα βρίσκονται από Δευτέρα...

ψήφισα του Μάρκου,RSKing,της Ιοαn και ιn the sky,σιγά-σιγά θα βρώ και των υπολοίπων,εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία!ομολογώ ότι μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση του htz markos
Πέντε - υπάρχουν κι άλλες 2 που δεν έχεις υπόψη σου.

Επιβεβαιώνεις αυτό που είχα υποψιαστεί. Οτι δηλαδή, ενώ το μήνυμα που σού'ρχεται με την υποβολή γίνεται αμέσως (άρα, αυτόματα απο το σύστημα - χωρίς την ανθρώπινη μεσολάβηση). το φιλτράρισμα για "έγκριση" (π.χ. για απόρριψη των υβριστικών) γίνεται απο κάποιον υπάλληλο που, φυσικά, έχει δημοσιοϋπαλληλικό ωράριο. Αν πρόσεξες, καμμιά ιστορία δεν έχει δίπλα της ημερομηνία Σαββάτου ή Κυριακής! Όλες είναι απο Δευτέρα ως Παρασκευή.

Έλα τώρα στη θέση του υπαλλήλου που, εκτός των άλλων, του "φόρτωσαν" κι αυτή τη δουλειά. Τις πρώτες μέρες, πριν γίνει γνωστός ο διαγωνισμός, όλες οι ιστορίες που στέλνονταν δημοσιεύονταν. Σιγά σιγά οι ιστορίες άρχισαν να περισσεύουν και η πίεση του υπαλλήλου να μεγαλώνει. Τι κάνει;

(Νομίζω ότι) απλά δεν ασχολείται κάν με τις ιστορίες που στέλνονται Σαβ/κο - τις διαγράφει ομαδικά. Αυτές που στέλνονται βράδυ ίσως έχουν κάποια τύχη το πρωί της επόμενης μέρας - αν δεν είναι πολλές, αν έχει κέφι ο υπάλληλος, αν, αν. Αν σταλεί καμμιά την ώρα που ασχολείται (1 ώρα, 2 ώρες, ποιός ξέρει;) μπορεί να δημοσιευτεί.

Κι εμείς τι κάνουμε; Απλό: Σώζουμε την ιστορία μας και τη στέλνουμε κάθε πρωί ελπίζοντας στο σωστό timing μέχρι να μας κάτσει! :D

Εγώ, πάλι, θα τους στέλνω 2 ιστορίες, την κανονική κι αυτήν που κάνω πλάκα και θα περιμένω να δώ τι θα γίνει.

Σε θαυμάζω, πάντως, που πήρες τηλέφωνο και το παλεύεις και είμαι περίεργος αν βρείς κάποια άκρη. Προσωπικά δεν το πιστεύω, αλλά, αν θέλεις, ενημέρωσε εδώ για ότι σου πούν.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Ναί αυτό για το ...Παρ.σαββ.κύριακο ότι δεν προωθείτα τίποτε φαίνεται από τις πιο πρόσφατες ιστορίες που είναι οι ...ίδιες από χθές μεσημέρι..από κει και πέρα καμία προσθήκη:haha:...
Δευτέρα το βλέπουμε πάλι το θέμα...και τα ξαναλέμε.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Το θετικό της υπόθεσης, πάντως, είναι ότι διαπίστωσα ότι μπορώ να γράψω μια ιστορία - έστω και μικρή - με λιγότερες από 250 λέξεις! :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα