pigi_dikaiou
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ......
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αγιο Ορος
Σε ψηφισα και εγω....Όλο το travelstories συμμετέχει σtο aegeanstories! Έστειλα κι εγώ το απόγευμα! Δημοσιεύτηκε λίγες ώρες μετά!
Σε ψηφισα και εγω....Όλο το travelstories συμμετέχει σtο aegeanstories! Έστειλα κι εγώ το απόγευμα! Δημοσιεύτηκε λίγες ώρες μετά!
Οντως τα πας πολυ καλα.Η ψηφος μου ηταν η τριτη και πριν λιγο που μπηκα για την Pattyyy ειχες 16.Θα κινητοποιησω και φιλους να βοηθησουν.Καλη τυχη...pattyyy σε ψήφισα, καλή μας επιτυχία! Παιδιά τα πάω πολύ καλά μέχρι τώρα, μακάρι να είμαι τυχερός, δεν έχω κερδίσει ποτέ σε διαγωνισμό στη ζωή μου!
Ακόμη να δημοσιευτεί... Ισως επειδή έγραψα μόνο μια φορά τη λέξη Aegean!Αλλά δε βλέπω ακόμα τις ιστορίες τοθ babaduma και της eva kas, ίσως να αρχίζουν να δημοσιεύονται οι νέες ιστορίες από κάποια ώρα και μετά..
Με το ίδιο όνομα που γράφεις κι εδώ γράφεις κι εκεί; Για να σε ψηφίσω!Κι εγω συμμετεχω κι απο οτι φαινεται εχω σιγουρη πρωτια, μετρωντας απο το τελος!!!
... κι εσύ έκανες σεφτέ με τη δική μου ψήφο! Αντε να δούμε πότε θα βγεί στον αέρα και η δική μου ιστορία...ωραια ιστορια Dva Scra!πηρες και την δικη μου ψηφο και οχι αδικα....
εγω βρισκομαι πισω απο τη ρομαντικη ιστορια με το ονομα in the sky! :roll:Με το ίδιο όνομα που γράφεις κι εδώ γράφεις κι εκεί; Για να σε ψηφίσω!