Βασικά, δεν επιτρέπεται, πλην συγκεκριμένων περιπτώσεων που έχουν να κάνουν με λανθασμένη καταχώρηση. Αλλαγή επιβάτη δεν γίνεται.Για να αλλάξω όνομα σε εισιτήριο, καλώ στο τηλεφωνικό κέντρο και χρεώνομαι με 23 ευρώ ανά σκέλος?
Βασικά, δεν επιτρέπεται, πλην συγκεκριμένων περιπτώσεων που έχουν να κάνουν με λανθασμένη καταχώρηση. Αλλαγή επιβάτη δεν γίνεται.Για να αλλάξω όνομα σε εισιτήριο, καλώ στο τηλεφωνικό κέντρο και χρεώνομαι με 23 ευρώ ανά σκέλος?
Μα έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν επιτρέπεται στην aegean συγκεκριμένα?Βασικά, δεν επιτρέπεται, πλην συγκεκριμένων περιπτώσεων που έχουν να κάνουν με λανθασμένη καταχώρηση. Αλλαγή επιβάτη δεν γίνεται.
Στην aegean " Μετά την έκδοση του εισιτηρίου, δεν είναι δυνατή η αλλαγή στο όνομα του επιβάτη".Μα έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν επιτρέπεται στην aegean συγκεκριμένα?
Σήμερα η κατάληξη αυτού, αφού έχασα την μέχρι πριν 4 ημέρες ημέρες προσφορά της LOT που κόστιζε.το Αθήνα Βαρσοβία 70 ευρώ το άτομο ενώ τα δικά μου είχαν κόστος 128 το άτομο, και θα είχα κέρδος, μίλησα μαζί τους για το τι μπορεί να γίνει, επικαλέστηκα τον EU261 και άμεσα βρέθηκε η λύση για να φτάσουμε 25, αλλά όχι απευθείας με LOT αλλά με Αιγαίου Μόναχο και μετά Lufthansa. Όλα καλά.Ήρθε και εμένα η ώρα μου να ρωτήσω τους πιο έμπειρους ή άτυχους ? Μας ακύρωσε το ATH-WAW 25 Δεκεμβρίου ! Έχει κανονικά πτήσει 24 & 26 και 25, γιοκ. Εκείνη την ημέρα πετάει η LOT Star alliance και αυτή, η Αιγαίου μου δίνει στο manage my booking μόνο την επιλογή για 26, περιμένω συμβουλή, μπορώ να πιέσω το για 25 με LOT ? Να περιμένω ακόμα ? Να αγοράσω αλλά και να ζητήσω refund ?
1. Εισιτηριο με μιλια δεν ακυρωνουμε ποτε. Το μεταφερουμε καταχειμωνο μηπως πετυχουμε ακυρωση προγραμματος απο την Aegean και παρουμε πισω μιλια και φορους.Δηλαδή μίλια και πάλι μίλια τότε θα έδινα ένα 23€ θα το ακυρωνα και θα τελείωνα. Απλά θεωρούσα αυτονόητο ότι αν το άλλαζα σε εκπτώσεις θα έβλεπα τις τιμές που τρέχουν.
Δυστυχώς το έχω κάνει σε εισιτήρια αυτό το γυροφερνα για σχεδόν 3 χρόνια τώρα αλλά δυστυχώς ατύχησα οπότε το ακύρωσα εντέλει τώρα πια αφού κουράστηκα να το αλλάζω.1. Εισιτηριο με μιλια δεν ακυρωνουμε ποτε. Το μεταφερουμε καταχειμωνο μηπως πετυχουμε ακυρωση προγραμματος απο την Aegean και παρουμε πισω μιλια και φορους.
2. Δεν πληρωνω ευκολα πανω απο τους φορους της αεροπορικης σε κανονικο εισιτηριο, ωστε σε περιπτωση no show να παρω πισω κανενα 10ρικο. Εισαι και γκαντεμης γιατι στο δρομολογιο αυτο οι φοροι ειναι παρα πολυ φθηνοι, δηλαδη απο το 50ρικο που εδωσες δεν παιρνεις πισω τιποτε αν πεις να το πεταξεις στα σκουπιδια.
Ακομη και οταν κλεινεις με -30% μιλια, αν αλλαξεις μετα την προσφορα, σου χρεωνει τα μιλια που σου εκοψε.Δυστυχώς το έχω κάνει σε εισιτήρια αυτό το γυροφερνα για σχεδόν 3 χρόνια τώρα αλλά δυστυχώς ατύχησα οπότε το ακύρωσα εντέλει τώρα πια αφού κουράστηκα να το αλλάζω.
Μα πρώτη φορά το έκανα δεν έχω βγάλει εισιτήρια κανονικά κι εγώ. Και όταν τα έβγαλα με τα κουπόνια που είχα έβγαινε το ένα 46€ και το άλλο 60€ οπότε έλεγα σιγά αλλά μετά μπαίνεις στη λουμπα αφού έπρεπε να το αλλάξω να πάω σε αυτά που έκαναν 100€ και μετά που τελικά δε τα χρησιμοποίησα πήγα στα 110€ και ήλπιζα ότι με εκπτώσεις θα αλλάζω στις τιμές που θα ισχύουν που να φανταστώ. Μιλια και πάλι μίλια η έστω bonus και ένα 23€ και τέλος.
Πάντως όντως ισχύει αυτό γενικά δε παίζουν όι προσφορές στις αλλαγές;