Βασικά, δεν επιτρέπεται, πλην συγκεκριμένων περιπτώσεων που έχουν να κάνουν με λανθασμένη καταχώρηση. Αλλαγή επιβάτη δεν γίνεται.Για να αλλάξω όνομα σε εισιτήριο, καλώ στο τηλεφωνικό κέντρο και χρεώνομαι με 23 ευρώ ανά σκέλος?
Βασικά, δεν επιτρέπεται, πλην συγκεκριμένων περιπτώσεων που έχουν να κάνουν με λανθασμένη καταχώρηση. Αλλαγή επιβάτη δεν γίνεται.Για να αλλάξω όνομα σε εισιτήριο, καλώ στο τηλεφωνικό κέντρο και χρεώνομαι με 23 ευρώ ανά σκέλος?
Μα έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν επιτρέπεται στην aegean συγκεκριμένα?Βασικά, δεν επιτρέπεται, πλην συγκεκριμένων περιπτώσεων που έχουν να κάνουν με λανθασμένη καταχώρηση. Αλλαγή επιβάτη δεν γίνεται.
Στην aegean " Μετά την έκδοση του εισιτηρίου, δεν είναι δυνατή η αλλαγή στο όνομα του επιβάτη".Μα έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν επιτρέπεται στην aegean συγκεκριμένα?
Σήμερα η κατάληξη αυτού, αφού έχασα την μέχρι πριν 4 ημέρες ημέρες προσφορά της LOT που κόστιζε.το Αθήνα Βαρσοβία 70 ευρώ το άτομο ενώ τα δικά μου είχαν κόστος 128 το άτομο, και θα είχα κέρδος, μίλησα μαζί τους για το τι μπορεί να γίνει, επικαλέστηκα τον EU261 και άμεσα βρέθηκε η λύση για να φτάσουμε 25, αλλά όχι απευθείας με LOT αλλά με Αιγαίου Μόναχο και μετά Lufthansa. Όλα καλά.Ήρθε και εμένα η ώρα μου να ρωτήσω τους πιο έμπειρους ή άτυχους ? Μας ακύρωσε το ATH-WAW 25 Δεκεμβρίου ! Έχει κανονικά πτήσει 24 & 26 και 25, γιοκ. Εκείνη την ημέρα πετάει η LOT Star alliance και αυτή, η Αιγαίου μου δίνει στο manage my booking μόνο την επιλογή για 26, περιμένω συμβουλή, μπορώ να πιέσω το για 25 με LOT ? Να περιμένω ακόμα ? Να αγοράσω αλλά και να ζητήσω refund ?