Aegean Airlines Ακυρώσεις, αλλαγές, voucher, επιστροφή χρημάτων

George V

Member
Προσωπικά έχει τύχη σε αλλαγή που ήθελα να κάνω, να καλέσω 3 φορες για να το καταφέρω. Κάθε ένας μου ςλεγε τα δικά του μέχρι που ο τελευταίος το έφτιαξε.

Ήθελα να αλλάξω το πήγαινε ενώ στο έλα είχε γίνει αναβάθμιση. Μου έλεγαν δεν γίνετε θα χάσεις την αναβάθμιση του έλα. Μια κοπέλα βγήκε στο τέλος και μου είπε θα το φτιάξω εγώ. Άλλαξε την ώρα που ήθελα και όλα καλά...

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Λοιπον..εχω 1 κρατηση r/t προς Μαροκο...οι ναυλοι κ οι 2 ειναι φλεξ..θελω να αλλαξω την επιστροφη μονο...κ εκει που παω μεσω app να το κανω κ μου εμφανιζει πχ 35ε εξτρα διαφορα ναυλου για τη ταδε μερα,κατω στο συνολο μου εμφανιζει 85ε!!!!παιρνω τηλεφωνο την ετζιαν κ μου λεει ειναι επειδη το χα κλεισει σε προσφορα 50%...
Εν τελει το ψαχνω κ παρατηρω οτι οταν παω να κανω την αλλαγη στη επιστροφη μου χρεωνει διαφορα ναυλου κ στο πηγαινε χωρις να αλλαζω την ημερα αναχωρησης!!!
Του χει τυχει κανενος αυτο???μπορω καπως να το αποφυγω ή εστω να διεκδικησω απο τη εξυπηρετηση να μη πληρωσω το εξτρα στη αναχωρηση διχως λογο??
Ναι μου τύχει, επειδή ήταν ενιαία η κράτηση και είχε ανέβει η τιμή και στα δύο σκέλη. Πλήρωσα και προσπαθώ να θυμάμαι να κάνω δύο κρατήσεις.
Το έχεις κλείσει με award ή έγινε ανάρτηση κατά λάθος εδώ;

maria91

Member
Ναι μου τύχει, επειδή ήταν ενιαία η κράτηση και είχε ανέβει η τιμή και στα δύο σκέλη. Πλήρωσα και προσπαθώ να θυμάμαι να κάνω δύο κρατήσεις.
Το έχεις κλείσει με award ή έγινε ανάρτηση κατά λάθος εδώ;
Οχι κανονικα εχω πληρωσει,αν ειμαι σε λαθος τοπικ μετακινειστε με...
Αρα δηλαδη δε το γλυτωνω το καπελο κ στο πηγαινε κ ας μη αλλαξω την ημερομηνια ε?

adiaforos

Member
Οχι κανονικα εχω πληρωσει,αν ειμαι σε λαθος τοπικ μετακινειστε με...
Αρα δηλαδη δε το γλυτωνω το καπελο κ στο πηγαινε κ ας μη αλλαξω την ημερομηνια ε?
Έχει 2-3 χρόνια που έχει γίνει αυτή η αλλαγή στους όρους, γίνεται επανυπολογισμός στην τιμή και στα δύο σκέλη, άσχετα αν κάποιο δεν αλλάζει. Έχει ξανασυζητηθεί στο θέμα της Aegean.

pan82

Member
Έχει 2-3 χρόνια που έχει γίνει αυτή η αλλαγή στους όρους, γίνεται επανυπολογισμός στην τιμή και στα δύο σκέλη, άσχετα αν κάποιο δεν αλλάζει. Έχει ξανασυζητηθεί στο θέμα της Aegean.
Ναι φαίνεται κουφό αλλά κάποια στιγμή το είχε αναφέρει κι άλλο μέλλον εδώ και το είχα ελέγξει κι εγώ σε κράτηση και ισχύει. Οπότε συμφέρει πάντα ξεχωριστή κράτηση αν δεν έχεις κουπόνι κάτι αλλά χάνεις το πλεονέκτημα δωρεάν αλλαγής αν αλλάξει ακυρωθεί η μία πτήση....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.918
Μέλη
39.627
Νεότερο μέλος
ADI

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom